- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.501
Oh beee ne zor tamam diyorsun sen öyle azıcık düşünme özellikle bu sıralardaTmm aşko düşünmeyelim bakalım
Bugün boş günümTek başına yemicen. İncirle ye kırmızı pancar falan
Evet oda şart bana hayıt otu nun hapını verdi bugün Dr sabah akşam kullan dediBisiler yapacauuuuuk artık gülüm iyi beslenip düzenli spor yürüyüşü yapmam lazım
Canın mı cektiCanim cekti be
Yok uzaniyorum şimdi yatagimdayimSalonun ortasında donuyonmu gii hala barış gibi
Ay hiç unutamıyorum o yazdığıni anneme de söylemiştim bikere çok güldük ya
Vuuuu bende seviyorum yaşasınnnMahkummmmmmmm
Ayy aşkoo bende seviyorumAşko seviyorum seviyorumÇok kalp
Anaa kaçta gelcek kız enerji depola kendine lazım olcakKız daha kocam gelmedikiiğğğ işte daha zavallım
İnshaAllah işe yarar kuzum inancimizi hiç kirmalayalim inshallah olucakEvet oda şart bana hayıt otu nun hapını verdi bugün Dr sabah akşam kullan dedi
Aşko bugün havuç kemirdim bayaKız ben dedim geçenlerde benim bu ay yumurtam kafamda yetişti5gun sürdü yetişmesi sonra da bummmm
Ben çatladiysam sende çatlarsın merak etme
Süpersin yarın 3 tane ile günü bitirsen bence harika olur bol su İleBugün boş günümgebelik düşünmek bile yok
Balkonda sigara içmeye çıkıyorum şimdi
Bugün rekora koşuyorum yine toplam 4 tane içtim bütün gün
Evet canım yarın 11. Haftaya giriyoruzMaşallah kuzum kocaman olmuş bebişbelirtiler kaçıncı haftada başladı canm yaa bende uyku ve bel ağrısı dışında bişi yok
Ayy yok beni sevmir bu kız anladım ben
00.30 la 1 arası anca geliyo kuzum işi uzak depoluyoringAyy aşkoo bende seviyorumHatta sana takılmayı sevdim valla alınmıyosun falan iyi oluyor neşe doluyoruz azıcık
Anaa kaçta gelcek kız enerji depola kendine lazım olcak
Koşunnn kızlar bol yeşillikti hatta brokolili yapın yapın yiyinCanim cekti be
Ne alınması aşkoAyy aşkoo bende seviyorumHatta sana takılmayı sevdim valla alınmıyosun falan iyi oluyor neşe doluyoruz azıcık
Anaa kaçta gelcek kız enerji depola kendine lazım olcak
Ayy allahım yaaa cidden korkutarak yapıyorlar herşeyi inşallah olmazda öyle bişey en az zararla atlatırsınız noluyo bu ülkelere bilmem yunanistanda abdyi almış arkasına tr uğraşıyor nolcak böyle bi barış içinde yaşamayı öğrenemedik koca dünyaBence doğru yaparlar bence
Yani gidişat onu gösteriyor
İnsanları korkutarak kazanç elde ediyor zavallılar
Aminnnn canimmm hep beraberYok uzaniyorum şimdi yatagimdayimyarın akşam başliycamm dönmeye iyi etdiniz kiz hep gülün inşaallah
Bi an da neden bırakıyosun boşluğa düşüyorlar işteEvet canım yarın 11. Haftaya giriyoruzzaman çok çabuk geçti ya 6. Haftadan itibaren başladı canım özellikle mide bulantısı ve inanılmaz göğüslerim de hassasiyet var gece iç çamaşırı çıkarırken tutuyorum onlari bi anda bırakamıyorum öyle bi ağırlık ağrı var
Aşko azaltıyorum inanki çok zorluyorum da kendimiSüpersin yarın 3 tane ile günü bitirsen bence harika olur bol su İle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?