Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben dedim geçenlerde benim bu ay yumurtam kafamda yetişti5gun sürdü yetişmesi sonra da bummmm
Ben çatladiysam sende çatlarsın merak etme
Aşko bugün havuç kemirdim baya şimdi lavaboya gittim de akıntı geldi baya hafif sarımsı krem gibi fazla geldi ama bu nedir ki ya

Maşallah kuzum kocaman olmuş bebiş belirtiler kaçıncı haftada başladı canm yaa bende uyku ve bel ağrısı dışında bişi yok

Ayy yok beni sevmir bu kız anladım ben
Evet canım yarın 11. Haftaya giriyoruz zaman çok çabuk geçti ya 6. Haftadan itibaren başladı canım özellikle mide bulantısı ve inanılmaz göğüslerim de hassasiyet var gece iç çamaşırı çıkarırken tutuyorum onlari bi anda bırakamıyorum öyle bi ağırlık ağrı var

Ayy aşkoo bende seviyorum Hatta sana takılmayı sevdim valla alınmıyosun falan iyi oluyor neşe doluyoruz azıcık

Anaa kaçta gelcek kız enerji depola kendine lazım olcak
Ne alınması aşko Beni bide iş yerinde gör herkese takılırım böyle ama bazı avukat arkadaşlarımız para içim nerdeyse kendini satacağı için hemen alınıyor ve ciddi durmaya çalışıyorlar hiç sevmem böyle mendeburları

Bence doğru yaparlar bence
Yani gidişat onu gösteriyor
İnsanları korkutarak kazanç elde ediyor zavallılar
Ayy allahım yaaa cidden korkutarak yapıyorlar herşeyi inşallah olmazda öyle bişey en az zararla atlatırsınız noluyo bu ülkelere bilmem yunanistanda abdyi almış arkasına tr uğraşıyor nolcak böyle bi barış içinde yaşamayı öğrenemedik koca dünya

Yok uzaniyorum şimdi yatagimdayim yarın akşam başliycamm dönmeyeiyi etdiniz kiz hep gülün inşaallah
Aminnnn canimmm hep beraber

İyi işte ben ama canlı bakmicam sonra internetten bakacam yoksa araya giren reklamlardan dolayı stress olup yumoslarimi germek istemiyorum

Bi an da neden bırakıyosun boşluğa düşüyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…