Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahhahaha senin o yuzden mi sesin kesildi bak Mucizemmm16 giii goruyonmuuuu
Hahaha kaşla göz arasında şipşak bi o esnada yazmadığımız kaldı zaten
Helal olsun enişteye aşko maşallah kuzum hep böyle güzel olun inşallah
Aminnn hepimiz çiçekler açalım
O yüzden kesilmiş aşko dıkşına gitmiş kız R Random3 haber etseydim bari gooool deseydik neyse şimdi diyelim aşkı goooollll ayy kocamı getirin banaaağğ
Gol mü, offside mı görücez tatlım
Ohh iyi bu sefer bişey kırılmamiş
Pohahaha sakin olmalıydık kuzum, çiçeği burnunda çiftimizi korkutmak olmazdı

Ya ben aslında bunların oyunlarından korkmuyorum
Hani geçen sene de aşı olduk mecburen eyvallah
Ama bu sene de iş yerinde cok zor olacak ☺

Gool gol ofsayt mofsayt görmiycez kabul etmiyoruz

Ayy zamanda geçmiyo bee cabuk bat gelsede bebiş haberlerinizi alsam ayy çatlıycam burda gol oldu mu acaba diye düşünmekten
Ben bu ay acayip rahatim ya bat günü falan hiç saymadim,agrim olduğu gün takvime baktim ki aceba hangi günüm, inşaallah bu ay sonu bende 6 yıl sonra çift çizgiyi görürüm

Ya ben aslında bunların oyunlarından korkmuyorum
Hani geçen sene de aşı olduk mecburen eyvallah
Ama bu sene de iş yerinde cok zor olacak ☺
Bu konuda haklısın ama düşününce insanın çok canı sıkılıyor şimdi şu sıra düşünmemeye çalış en azından şimdiden yoksa olumsuz etkiler değerlerini

Yav hepsinin nasibi ayrı tarihi geçer ozamana kadar önceden test yok diyordun test aldın geldin şimdide yapmam diyip durma eğlencemiz tek bu testler yapılacak günler geçmez
Kizzz zaten yumurtlama olmazsa oraya gelemeyiz bile busefer ovulasyon testi de yapacam ya işte asıl mesele o benim için yumurtlama sorunum var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…