Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba, sabah ilk idrarla test yapmanı öneririm gebelik varsa kesin çıkar inşallah vardır

E tabi toparlamak önemli canım her ay yeni umut aaaa benim bittiği gün senin başlıyor ahahaha hadi hayırlısı olsun bakalım aşko takıl peşime oldu

Merhaba canım Adet olmazsan leke devam etse bile yarın test yaparsan çıkar bence inşallah gönlünden geçen olur

E tabi toparlamak önemli canım her ay yeni umut aaaa benim bittiği gün senin başlıyor ahahaha hadi hayırlısı olsun bakalım aşko takıl peşime oldu
Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandan Valla hemen değerlendirmeler de bitsin istiyorum ay çok sabırsızım ahahah ben uyuyorum aşko duramıyorum iyi geceler kuzummm

Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandan Valla hemen değerlendirmeler de bitsin istiyorum ay çok sabırsızım ahahah ben uyuyorum aşko duramıyorum iyi geceler kuzummm

Sakin oll ben daha beklemeye geçemedim sen bi dur istersen Aynen aşko bende yatıyorum artık iyi geceler canım

Ay valla aynısı yeminnederşm belirtilerin bat kaçtı senın kız
Dün ben ovulaayonn yaptınn hafif çizgi cıktı

Evett çocuklugumun dizisiydiannemler pek izin vermezdi izlememe 18+ sahneler sabahları tekrarıni izlerdim, ahhh nerde o günler yaa

Sana annelik içgüdüsü falan oldu mu ben hala gezemediğim göremediğim yerlerin acısını çekiyorum
Gelmedi yaa ne zaman gelcek meraktayım eşime diyorum tamam hamileyim biliyorum herşeye dikkat ediyormda bana daha gelmedi bu annelik iç güdüsü hiç sorma bende öyle ne hayallerim gezecek yerlerim vardı bunlar bebekle yapılmazki artık falan diyordum

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?

ucge ve @Safiye19 canlarım nasıl oldunuz umarım iyisinizdir
İyiyim canim igneden sonraki 3 gunum daha regl baslamadi yarin kontrolum var ama siskinligim indi baya beta hcg degerimin dustugunu dusunuyorum suan. İnsallah dusundugum gibidir. Kurtaj yada ikinci igneyi olmak istemiyorum sen nasilsin canim ?

Rabbim tez vakitte hepinizeee saglikli bir evlat nasip etsin insallahhh aminn kuzumm Allah razi olsun Tamam insallah saglikli haberlerini vereyim hepp

Ben yumurtlamadan 10 gün sonra 16 degerle öğrendim ama döngü günümü hatırlayamadım şuan, önemli olan değer değil düzenli iki katı artış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…