- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.681
AhahahahhaSenin dolaylı yoldan biz doğurduk gibi bişey oldu deriz ahahah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahhaSenin dolaylı yoldan biz doğurduk gibi bişey oldu deriz ahahah![]()
Canım merhaba, sabah ilk idrarla test yapmanı öneririm gebelik varsa kesin çıkar inşallah vardırMerhaba kizlar evlendigimden beri korunmasiz iliski yasiyoruz bu ovulasyon takibi yaptım 29 agustosta yumurtaladim 3 gun ust uste degerlendirdik. 1 haftadr kaşık agrim bel agrım gögüs ağrım var agz3ımdaki tad degisikligi bat tarihim 14 eyluldu regl olmadım ama az önce peceteyi surdukce gelen leke var acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi reglim hep düzenlidir cevaplarsaniz sevinirim. Ve adet olmasam sabah test yapmali mym?
Aşko abartmakta güzel oluyor ama ne yapalım hayal kurmak çok güzelllll![]()
abartsakta sonrasında yine iyi toparlıyoruz ama
yoksa her ay bunu yaşayamazdık aşko bence
bu olayında heyecanı burda ya
kız yarın 4.gün pazar günü mesai başlıyor benim
![]()
Merhaba kizlar evlendigimden beri korunmasiz iliski yasiyoruz bu ovulasyon takibi yaptım 29 agustosta yumurtaladim 3 gun ust uste degerlendirdik. 1 haftadr kaşık agrim bel agrım gögüs ağrım var agz3ımdaki tad degisikligi bat tarihim 14 eyluldu regl olmadım ama az önce peceteyi surdukce gelen leke var acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi reglim hep düzenlidir cevaplarsaniz sevinirim. Ve adet olmasam sabah test yapmali mym?
Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandanE tabi toparlamak önemli canım her ay yeni umutaaaa benim bittiği gün senin başlıyor ahahaha hadi hayırlısı olsun bakalım aşko takıl peşime oldu
![]()
Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandanValla hemen değerlendirmeler de bitsin istiyorum ay çok sabırsızım ahahah
ben uyuyorum aşko duramıyorum
iyi geceler kuzummm
![]()
Ay valla aynısı yeminnederşm belirtilerin bat kaçtı senın kızGöğüslerim yumurtlamayla beraber hasaslaştı ve hâla devam ediyor . Eşimi işe uğurlarken sarıldığında bile canım yanıyordu ittim hatta alındı noluyo diye . O derece bi hassasiyet vardı. Beyaz akıntım oldu . Duygusaldım , bide sol kasığımda çok batma oldu yumurtlamadan 10 gün sonra . Hepsini bi arada yaşadım adet olmazsam kesin hamileyimdir dedirtti bana hepsi nerdeyse . Bekliyorum yarın olmazsam test yapcam cuma sabahı ilk idrarla bide bugün tiksinme yaşadım çok tuhaf kafamdan atmıştım bu ay kendi kendime oylandım tatil yaptım gebelik düşünmedim arada sizlere baktım çıktım ama gittikçe arttı belirtiler artık şaşırmıyorum herşey olabilir![]()
Evett çocuklugumun dizisiydiHemen atlıyorum bu yoruma sana teşekkür etmek için ya çocukluğumda okuldan gelip ders çalışmayıp bu diziyi izlerdim deli gibi hemde hastasıydım ve o kadar aradım adını sanını bulmadım sen diyince bi bakayım dedim ve o dizi bu dizi ..çok sağolll
InsallahMerhaba canım Adet olmazsan leke devam etse bile yarın test yaparsan çıkar bence inşallah gönlünden geçen olur![]()
Sagolun insallah vardr ama test yapmaktan da korkuyorum diyebilirimMerhaba canım Adet olmazsan leke devam etse bile yarın test yaparsan çıkar bence inşallah gönlünden geçen olur![]()
Gelmedi yaa ne zaman gelcek meraktayım eşime diyorum tamam hamileyim biliyorum herşeye dikkat ediyormda bana daha gelmedi bu annelik iç güdüsüSana annelik içgüdüsü falan oldu muben hala gezemediğim göremediğim yerlerin acısını çekiyorum
![]()
Böllük değil kız büllükHhahaha o ne be koptum yeminle böllüklü lokma puahhahaha
Takvime gore 7 gün var ama ben 3 gün erken yumurtladim 4 günüm kaldi çiçeğimOh be sonunda kuzum❤ bata kaç kaldı ?
Tamam yapayımOzaman cumartesi yaparsın bi test aşko bize![]()
Ahahaha günaydın aşkooooSakin oll ben daha beklemeye geçemedim sen bi dur istersenAynen aşko bende yatıyorum artık iyi geceler canım
![]()
İyiyim canim igneden sonraki 3 gunum daha regl baslamadi yarin kontrolum var ama siskinligim indi baya beta hcg degerimin dustugunu dusunuyorum suan. İnsallah dusundugum gibidir. Kurtaj yada ikinci igneyi olmak istemiyorum
Billo da diyolarBöllük değil kız büllükçok komik hakkaten yaa erkek çocuklara küçükken büllüğünü yirim falan demeler
![]()
Rabbim tez vakitte hepinizeee saglikli bir evlat nasip etsin insallahhhAyyy hamilelerin duaları kabul olurmuş kuzum şöyle bizim topiğe güzel bir dua et olur muOy maşallah maşallah kesesi felan oluşmuş muuuu minnak seni yaaa
ay bize de haber ver bebeğim olur mu
çok teşekkür ederim bebeğim güzel dileklerin için Rabbim sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamanı ve kucağına almanı nasip etsin
![]()
Ben yumurtlamadan 10 gün sonra 16 degerle öğrendim ama döngü günümü hatırlayamadım şuan, önemli olan değer değil düzenli iki katı artışKızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?