Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 16 döngü gününe kadar senin dediğin gibi kupkuruydum
2 gündür beyaz krem şeklinde akıntı var ama şeffaf degil
Kuzum tam yumurtlama zamanlarımdı ya anlamadım valla normalde yumurtlamadan sonra kururduum ayy yoksa yumurtladım çatladı da haberim mi yok valla deliriciğim daha bugün 11. Günüm

Kuzum tam yumurtlama zamanlarımdı ya anlamadım valla normalde yumurtlamadan sonra kururduum ayy yoksa yumurtladım çatladı da haberim mi yok valla deliriciğim daha bugün 11. Günüm
Bende genelde 10. Gün yumurtlama 11. Gün çatlama olabilir
Bu gayet normal olabilen birşey
Yani çatlama olmuş olabilir aşko

Oyyy kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak şeyler iç biraz terlemeye çalış ve sürekli dinlen kendine gelirsin inşallah bebeğim İnşallah bebiş vardır varsa da birşey olmaz Allah’ın izniyle kuzum Rabbim onları korur

İnşallah canım
Canım sigara bile cekmiyor o derece
Ayağa kalkamıyorum Allah’ın işi

Yapamadım iOS içn söylüyorum sanıyorum yok şans neyse kızla dıkşınlandım uyuyum bari yarında dıkşınlanırım random dedi onun dediği gibi yapıcam bu sefer tutacak bendede tutarsa random yöntemi koyarız biZde topic açarız belli olmaz içimden bir ses olacak diyor

Yok bulamadım cnm ya

Demgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu

Eklentiler

• 453D4A94-C381-48FF-91F5-7DCE896D9FE0.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
  • A9E8FCC2-3A2D-42BA-8103-2ECA9D9850E1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 76E3B3A2-DB8E-4A62-94ED-7724BDAB3F7E.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…