- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.121
Aşko aslında marttan beri istiyoruz deniyoruz ama adam akıllı hesap yaparak birşeyler deneyerek yapalı 3 ay olduKaç aydır deniyorsunuz ?
Aynı benim gibi işteAşko aslında marttan beri istiyoruz deniyoruz ama adam akıllı hesap yaparak birşeyler deneyerek yapalı 3 ay oldu
Kuzum tam yumurtlama zamanlarımdı ya anlamadım valla normalde yumurtlamadan sonra kururduum ayy yoksa yumurtladım çatladı da haberim mi yokBende 16 döngü gününe kadar senin dediğin gibi kupkuruydum
2 gündür beyaz krem şeklinde akıntı var ama şeffaf degil
Bende genelde 10. Gün yumurtlama 11. Gün çatlama olabilirKuzum tam yumurtlama zamanlarımdı ya anlamadım valla normalde yumurtlamadan sonra kururduum ayy yoksa yumurtladım çatladı da haberim mi yokvalla deliriciğim daha bugün 11. Günüm
Oyyy kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak şeyler iç biraz terlemeye çalış ve sürekli dinlen kendine gelirsin inşallah bebeğimAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Grip oldum yatakta yatıyorum bütün gündür
Ateşim de var
Bebeğe zarar olurmu tabi varsaMucizemmm16 M Mavimiresl Demgey3 R raainbow Ginnys loirily _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallahAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Ateşim de var
Bebeğe zarar olurmu tabi varsaMucizemmm16 M Mavimiresl Demgey3 R raainbow Ginnys loirily _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Aşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Ateşim de var
O zaman dıkşın gerekirBende genelde 10. Gün yumurtlama 11. Gün çatlama olabilir
Bu gayet normal olabilen birşey
Yani çatlama olmuş olabilir aşko
Aynen aşko bizde aynıAynı benim gibi işte
Ocakta korunmayı bıraktım
Hazirandan beri deniıyoruz adam akıllı
İnşallah canımOyyy kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak şeyler iç biraz terlemeye çalış ve sürekli dinlen kendine gelirsin inşallah bebeğimİnşallah bebiş vardır varsa da birşey olmaz Allah’ın izniyle kuzum Rabbim onları korur
AmaannnO zaman dıkşın gerekiral işte ya boş olcaktı bu gün
Yok bulamadım cnm ya
Aşko yumurtlamış ve çatlamış olsan bile değerlendiriyorsun sen böyle düşünüp stres yapma aşkımKuzum tam yumurtlama zamanlarımdı ya anlamadım valla normalde yumurtlamadan sonra kururduum ayy yoksa yumurtladım çatladı da haberim mi yokvalla deliriciğim daha bugün 11. Günüm
Neyi kaçırdımDediğiniz gibi belki de iphone olduğundan dolayıdır ama neden öyle yapmışlar ki çoğu kişi iphone kullanıyo genelde
Yok olmaz ilaç içme C vit almaya bak magnezyum al.bebekte bağışıklık düşürür derler dikkat et belki tutmuşturAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Ateşim de var
Ayyy çok geçmiş olsun kuzum önce sağlık dur bakalımAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Ateşim de var
Kuzum bu halde sigara içme daha da tıkanırsın gripmişsin zatenİnşallah canım
Canım sigara bile cekmiyor o derece
Ayağa kalkamıyorum Allah’ın işi
Ay inşallah tutmuştur da bu havada hasta olmamak mümkün müYok olmaz ilaç içme C vit almaya bak magnezyum al.bebekte bağışıklık düşürür derler dikkat et belki tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?