- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.101
Daha iyiyim ayın 19 doktora gidicem sonuçlarımı almaya bakalım. Bat ne zamanÇok şükür bekliyorum batı
Sen nasıl oldun iyi misin
Şimdi anladım bak böyle oluyo direk siteye giriş yapılıyo ona girince bir de bildirimler geliyo Eki Görüntüle 3130601 Eki Görüntüle 3130602
Zaten uygulama gibi değil ana ekrana sitenin amblemi ekleniyo ona basınca direk siteye girmiş oluyosun bi farklılık yok sadece bildirimler geliyo o kadarBn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde
Kimyasal gebelik yaşadım canım genetik testler verdim sonuçlarımı ayın 19.da almaya gidicem.Canım senin son durum nedir merak ettim
Yok bulamadım cnm yaolabilir belkide aşko buldun mu uygulamayı ay bugün buralar karıştı aktif olamıyorum aşkolar
Anladım canım üstte yazdım zaten uygulama gibi değil direk sitenin amblemi ana ekrana kuruluyo ona basınca direk siteye giriyosun tek fark bildirimler geliyo telefonaİphone o sol altta uygulamayı kur yazmıyor canım öyle bir seçenek yok yani
Olmuyor ama yaaaZaten uygulama gibi değil ana ekrana sitenin amblemi ekleniyo ona basınca direk siteye girmiş oluyosun bi farklılık yok sadece bildirimler geliyo o kadar
Sesli güldümYakında donumuzdaki molekülleri de sayarız biz. Kozlar hafî hamile kalın artık bana da cesaret gelsin biraz ya
Aa vay vicdansız uygulamaBende çıkmıyor aşko galiba iPhone’yi desteklemiyor uyguluma. Ben geldiiimmmmmDemgey3 Buda bitti son bir kaldı sonra bekleyeceğiz artıkın
Evet önceden uygulaması vardı neden kaldırmışlar kiZaten uygulama gibi değil ana ekrana sitenin amblemi ekleniyo ona basınca direk siteye girmiş oluyosun bi farklılık yok sadece bildirimler geliyo o kadar
İnşallah güzel haber alırsın canım sağlığın iyidir umarımKimyasal gebelik yaşadım canım genetik testler verdim sonuçlarımı ayın 19.da almaya gidicem.
Bnde böyle çıkıyorKızlar bir de şöyle deneyin böyle de yaptım aynısı oldu
Eki Görüntüle 3130608
Eki Görüntüle 3130609
Eki Görüntüle 3130610
Kızlar bir de şöyle deneyin böyle de yaptım aynısı oldu
Eki Görüntüle 3130608
Eki Görüntüle 3130609
Eki Görüntüle 3130610
Bende de çıkmıyor kuzum ıphone desteklemiyor androidler de varmış ama uygulama öyle okudumBende çıkmıyor aşko galiba iPhone’yi desteklemiyor uyguluma. Ben geldiiimmmmmDemgey3 Buda bitti son bir kaldı sonra bekleyeceğiz artıkın
Kaç aydır deniyorsunuz ?Ben bu zamana kadar hiç kür yapmadım kuzum bilemedim bende şimdi
Bende 16 döngü gününe kadar senin dediğin gibi kupkuruydumBen kurudum kaldım ya yarına bakcam artık bakalım
Bat 24-27 Eylül arasıDaha iyiyim ayın 19 doktora gidicem sonuçlarımı almaya bakalım. Bat ne zaman
Ahahahha zaten böyle birşey senin başına gelmese şaşardım aşkoYapıcam diye hesabı kilitledim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?