- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.081
Google chrome dan giriyorum ben siteye bende görünüyo
Rica ederim canım ne demek her zaman sorularınız olursa bildiğim kadarıyla tecrübelerim kadarıyla cevaplarım ben çok giremiyorum kaçırıyorum çoğu mesajı ama arada bakıyırum görürsem bildiğim şey olursa cevaplarımistersen ovulasyon testleriyle takip et daha emin olursun gününü de bilirsin soğan kürü de düşük yapabiliyo dikkatli olmak lazım
Ay evet aşko senin ekşın gecen demiiii ay hadi bakalım inşallah birbirlerini bulur kavuşurlar
Ay inşallah bebeğim
Bakayım bi
onarsa bakim
burada bakim
Daha sınavları olmadık sadece b1 ders olarak bitti 29 ekimde sınav tarihim bilerek seçtim inşallah bayram olur banadaAaa evet biliyorum 300 soruluk bi testmiş. Kolay gelsin canım zoru atlatmışsın bana göre
Bastım ama yine kurulum göremedim sonraki adımı da çekip atarmısın sana zahmet yaaaEki Görüntüle 3130571
Sol üstteki 3 çizgiye tıklayınca onun en altında kurulum yazıyo orayı tarif etti
_Umutlu_Pozitif_
@mucizeyimben
Yakında donumuzdaki molekülleri de sayarız biz. Kozlar hafî hamile kalın artık bana da cesaret gelsin biraz yaAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo muDemgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ @Random3 bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
IphoneBende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor
Var bebeğim netten kadınlar kulübüne giriş yapıp sol üst köşeye baş en altta uygulamayı kur var ona basınca uygulama yükleniyoNeye netten giriyoruz nerde var mı cidden uygulaması kız aşko
Aşko dur bebekte sancı yaparKanka galiba regle hazirlaniyo vucudum. Sancılarım var rahimde
Kızzz az su içiyorsun demekki birde bu ne anam ne etiket yapmışsın böyle iki üç kişi yap anlarız bu hepimizi çağırıyor bir bakalım hele derizAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo muDemgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ @Random3 bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Valla iphone dan mı acaba çıkmıyor sinir oldumVar bebeğim netten kadınlar kulübüne giriş yapıp sol üst köşeye baş en altta uygulamayı kur var ona basınca uygulama yükleniyo
Evet en iyisi havuç ye sen onun da kürü vardı yumurta çatlatma kürüTeşekkür ederim kuzum sağolOvu testi kullanacağım kuzum adet bitince havuçta aslında çatlamaya yardımcı oluyor olmadı onu yerim kuzum düşük tehlikesini bilmiyordum
Android benimkiBende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor
Hafıza yok telefonumda ama bakayımBastım ama yine kurulum göremedim sonraki adımı da çekip atarmısın sana zahmet yaaa
Valla iphone dan mı acaba çıkmıyor sinir oldum
Var bebeğim netten kadınlar kulübüne giriş yapıp sol üst köşeye baş en altta uygulamayı kur var ona basınca uygulama yükleniyo
Şimdi anladım bak böyle oluyo direk siteye giriş yapılıyo ona girince bir de bildirimler geliyoBn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde
Ben kurudum kaldım ya yarına bakcam artık bakalımBende de dün ekşın olmuştu
Bugün durmadı akıntım ilk defa bukadar çok geldi
Nedense bende hep farklı ya
Kızzz az su içiyorsun demekki birde bu ne anam ne etiket yapmışsın böyle iki üç kişi yap anlarız bu hepimizi çağırıyor bir bakalım hele deriz
Eger Allah ona bir can verdiyse dogacagi yazilmissa zaten her turlu saglikli devam edecek insallahh. Ama ben senin icin diyorum. Kendini cok yorma dinlen bol bol agrilarin gecer bende gecti cunkuAy şimdi aklımda o vardı iki gündür pembeli akıntı ve yoğun beyaz akıntı var doktor olacağını söylemişti pembe kanamanın. Çok özel ders isteyen var okuldan sonra onları versem mi diyorum ama bu kadar yorgunluk bebeğe zarar verir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?