Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor

Eklentiler

• 3C57909C-C720-4B0B-A148-2F96CFFB573B.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 32
Yakında donumuzdaki molekülleri de sayarız biz. Kozlar hafî hamile kalın artık bana da cesaret gelsin biraz ya

Kızzz az su içiyorsun demekki birde bu ne anam ne etiket yapmışsın böyle iki üç kişi yap anlarız bu hepimizi çağırıyor bir bakalım hele deriz

Bn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde

Teşekkür ederim kuzum sağol Ovu testi kullanacağım kuzum adet bitince havuçta aslında çatlamaya yardımcı oluyor olmadı onu yerim kuzum düşük tehlikesini bilmiyordum
Evet en iyisi havuç ye sen onun da kürü vardı yumurta çatlatma kürü
Bende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor
Android benimki
Bastım ama yine kurulum göremedim sonraki adımı da çekip atarmısın sana zahmet yaaa
Hafıza yok telefonumda ama bakayım

Var bebeğim netten kadınlar kulübüne giriş yapıp sol üst köşeye baş en altta uygulamayı kur var ona basınca uygulama yükleniyo

Bende çıkmıyor aşko galiba iPhone’yi desteklemiyor uyguluma. Ben geldiiimmmmm Demgey3 Buda bitti son bir kaldı sonra bekleyeceğiz artıkın

Bn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde
Şimdi anladım bak böyle oluyo direk siteye giriş yapılıyo ona girince bir de bildirimler geliyo

Dediğiniz gibi belki de iphone olduğundan dolayıdır ama neden öyle yapmışlar ki çoğu kişi iphone kullanıyo genelde

Eger Allah ona bir can verdiyse dogacagi yazilmissa zaten her turlu saglikli devam edecek insallahh. Ama ben senin icin diyorum. Kendini cok yorma dinlen bol bol agrilarin gecer bende gecti cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…