- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.141
Aşko yine safariye atıyorsa ne gerek var ki ama uygulama yapsalardı çok güzel olurdu whatsapp gibiDemgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Rekora koşuyorum 3 tane içtim sadece bugünKuzum bu halde sigara içme daha da tıkanırsın gripmişsin zatenbol bol dinlen nane limon iç
Yok kız şifreyi unutmuşum denedim denedim kilitlendi dedi sonra şifre değiştirme yaptımAhahahha zaten böyle birşey senin başına gelmese şaşardım aşkouğraşcam diye hesabı tümden silmede sensiz ne yaparızzzz
Ayy ne biliyim bebeğim ya gerildim zaten bugün akşamdan beri çok gergin geçti valla kafam gitti yaAşko yumurtlamış ve çatlamış olsan bile değerlendiriyorsun sen böyle düşünüp stres yapma aşkım
Aşko bu öyle bir grip ki mahf oldumAyyy çok geçmiş olsun kuzum önce sağlık dur bakalımIlık duş al ateşine iyi gelir aşko İnşallah hemencik toparlarsın
Aynen aşko bende uygulama diye yarım saattir uğraştım kısayolmuş çıktım şimdi chromeye geri geldim safari kullanmayı sevmiyorumAşko yine safariye atıyorsa ne gerek var ki ama uygulama yapsalardı çok güzel olurdu whatsapp gibi
Ay aşko bak durabiliyorsun demek ki azaltabilirsiiinnnRekora koşuyorum 3 tane içtim sadece bugün
Amaannncanım cekiyorsa yap çekmiyorsa yat
Aman aşko yüreğimizi ağzımıza getirme gitme buralardanYok kız şifreyi unutmuşum denedim denedim kilitlendi dedi sonra şifre değiştirme yaptım
Ay bende safariyi çok seviyorumAynen aşko bende uygulama diye yarım saattir uğraştım kısayolmuş çıktım şimdi chromeye geri geldim safari kullanmayı sevmiyorum
Ciddimisin ben şortla geziyorum evde batı sıcak balkona bile çıkıyorum böyleAy inşallah tutmuştur da bu havada hasta olmamak mümkün mübugün işten çıkarken arabanın kapısı uçuyordu az kalsın
Aşkım kuşum napıyosun acabasıAynen aşko bende uygulama diye yarım saattir uğraştım kısayolmuş çıktım şimdi chromeye geri geldim safari kullanmayı sevmiyorum
Ayy ne biliyim bebeğim ya gerildim zaten bugün akşamdan beri çok gergin geçti valla kafam gitti ya
Aaaa kendine gel bebeğiiiimmm niye stresleniyorsun sen zaten değerlendirme yapıyorsun Rabbim nasip ederse bir gün bile değerlendirme ile olur sen canını sıkma bebeğim yumurtlama olduysa da çatlama olduysa da sen ekşınlarını düzenli olarak yapıyorsun o yüzden nooo problemAyy ne biliyim bebeğim ya gerildim zaten bugün akşamdan beri çok gergin geçti valla kafam gitti ya
Tamam yaptım sayende cnm saol güzel olduDemgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Ciddimisin ben şortla geziyorum evde batı sıcak balkona bile çıkıyorum böyle
Aman aşko yüreğimizi ağzımıza getirme gitme buralardan
Ay bende safariyi çok seviyorumuygulamayı biz mi yapsak valla hakkımız
Aşkım kuşum napıyosun acabası
Bnde böyle çıkıyor
Yok o da yok bulacam birazdan bide safariden denicem
Bende de çıkmıyor kuzum ıphone desteklemiyor androidler de varmış ama uygulama öyle okudumooo hoş geldin kuzummm ay inşallah bu ay olacak ne güzel bitirdin darısı bana
Ben dedim zaten uygulama gibi değil direk siteye girmiş oluyosun ama tek fark bildirimini açınca telefonun a bildirim geliyoDemgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Kadınlar kulübü sitesini ana ekrana ekliyoruz bildirim direk telefona geliyo iş bu kısacaNeyi kaçırdım
Ayy ne biliyim kuzum ya neyse nasip bugünü boş geçiyorum artık kaç gündür dıkşınlanıyodum zaten az dinleniyimSen niye geriliyorsun aşko bak belki ben gibi olursun benimde akıntılar bir gün sürdü gitti kaç kere sordum size hemde biliyorsunteeee bugüne kadar kaç kere yumurtladım yumurtladım mı onu bile anlamadım ama bugün kesin yumurtlama başladı ona eminim bayağı yoğun akıntı yaşıyorum ki geç yumurtlamaya giriyor bu her ay aynı olmuyor hiçbir şey kuzum
Ayy ne biliyim kuzum ya neyse nasip bugünü boş geçiyorum artık kaç gündür dıkşınlanıyodum zaten az dinleniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?