- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.201
Adetten 4 gün mü ne önce bu testi yapmıştım atmıstım buraya var denildi ama şöyle oldu yarım saat sonra çizgi kayboldu neden acaba yaSen yarın test yap aşko olmayan kokuları almaya başlamışsa olabilirsin ayyy inşallah öyledir inşallah vardır
Heh şöyle Gül canım aaaAyy sinirlerim bozulursa dönüp dönüp okuycamhahahahaha çok iyi geldi Allah senide güldürsün bebeğim inşallah ❤❤
Ayy hem çok gergin hem çok komik oldu buuuBizim yumurtalarda salak iyice Naz yapsalar bunlar böyle nazlı prems olmazlardı yumurta açıyor ağzını bağrını sonuna kadar bide çatlıyor sperm efendi zahmet edip oraya gidip kavuşamıyor ayyyy sinir bastı bak
Olsun cnm ne olacakAnladım canım ben anlamamışım konuya direkt girmişim
Sağol kuzum iyi ki varsınız bee canımsınız ❤❤❤Heh şöyle Gül canım aaaamin kuzum hep beraber hep gülelim inşallah
Bunu bn yaşadım bende pco var adetler karmaşık ona bağladım doktorada sormadım bir ara fazla östrojen den diye duymuştum kafana takma gebelik resti yaptır ama kanda.. hormonların düzensizlecek Dr git atlat kan test yapar ona göre ilaç verirKızlar merhaba daha önce buraya yazmıstım adetten önce testlerimi de atmıstım bugün adet günümdü olmadım ama benım sorum şu başına böyle bişey gelip hamile olan var mı lavaboya gittiğimde afedersiniz oramdan yani klozette otururken vajinamın içinden adet kokusu alıyorum çok tuhaf ama resmen alıyorum
Amin çok amin bebeğimHeh şöyle Gül canım aaaamin kuzum hep beraber hep gülelim inşallah
Kuruma çizgisi olabilir o nedenle gitmiştir olabiliyor çok normal sen kan ver beni dinle çünkü eğer gebelik varsa ok yoksa regliyi bekle hormon baktır östrojen yüksek çıkacaktır onunda fazla olmasıiyi değil bir değer aralıpı var o aralıkta olacak . Doktora mutlaka görün sakın ertelemeAdetten 4 gün mü ne önce bu testi yapmıştım atmıstım buraya var denildi ama şöyle oldu yarım saat sonra çizgi kayboldu neden acaba ya
Ah sende iyiki varsın kuzum biz iyiki varızzzSağol kuzum iyi ki varsınız bee canımsınız ❤❤❤
Dimi yaAyy hem çok gergin hem çok komik oldu buuukız he valla az o kaçsa da premsler kovalasa onlarda premses olsaydı bence alıp karşımıza konuşalım bunları rolleri değişin diye işler bizim yumurtaya kalsaydı bu iş çoktan olmuştu
Valla aşko ya deneyelim bunu hahahahhaDimi yaseslenelim bi duyarlarsa belki kulak verirler söylediklerimize
Hala sökülmedim helppp kahverengi ve çok az geldi ağrı sızı sıfır afedersiniz ama ishal kesin olurdum her adette şuan kabızlık var acaba üstüne görme olabilirmi eğer öyleyse neden teste çıkmadıAz siye ağrımıyordur belki kuzum bekle bakalım sökülecekmisin
İyi ki bebeğim❤Ah sende iyiki varsın kuzum biz iyiki varızzz
Canım bugün mü test yaptın senHala sökülmedim helppp kahverengi ve çok az geldi ağrı sızı sıfır afedersiniz ama ishal kesin olurdum her adette şuan kabızlık var acaba üstüne görme olabilirmi eğer öyleyse neden teste çıkmadı
Canım yarına olmazsan bence kan ver daha net ve kesin bilgi edinmiş olursunHala sökülmedim helppp kahverengi ve çok az geldi ağrı sızı sıfır afedersiniz ama ishal kesin olurdum her adette şuan kabızlık var acaba üstüne görme olabilirmi eğer öyleyse neden teste çıkmadı
Asıl soru şu neden kan vermiyorsun versene bizede örnek olsanHala sökülmedim helppp kahverengi ve çok az geldi ağrı sızı sıfır afedersiniz ama ishal kesin olurdum her adette şuan kabızlık var acaba üstüne görme olabilirmi eğer öyleyse neden teste çıkmadı
Aşko kan vermeli bence çünkü ne olur ne olmaz öğrensin güzelce bir arkadaş daha. Var oda. Mutlaka kan vermeli çünkü bizimle vakit kaybeder bu işler mühim bebiş gelecek dikkat etmek lazımCanım bugün mü test yaptın sen
Ahaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebepValla aşko ya deneyelim bunu hahahahha
Çok güldüm peki doktor o sıkıntı değilde cevapta veriyor diyor mu diye sorarsaAhaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebep
doktor: hastanızın neyi var
Koca: çok çok afedersiniz ama spermlerle konuşuyor onlara sesleniyor!
Doktor: yazalım raporunu yatış işlemlerini yaptırın.
Ahahahahha
Ay yatsak kafa dinler miydik acabaAhaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebep
doktor: hastanızın neyi var
Koca: çok çok afedersiniz ama spermlerle konuşuyor onlara sesleniyor!
Doktor: yazalım raporunu yatış işlemlerini yaptırın.
Ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?