Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yarın test yap aşko olmayan kokuları almaya başlamışsa olabilirsin ayyy inşallah öyledir inşallah vardır
Adetten 4 gün mü ne önce bu testi yapmıştım atmıstım buraya var denildi ama şöyle oldu yarım saat sonra çizgi kayboldu neden acaba ya

Eklentiler

• 4129BB07-73C0-46B7-A7A4-1583015953C8.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 39
Ayy hem çok gergin hem çok komik oldu buuu kız he valla az o kaçsa da premsler kovalasa onlarda premses olsaydı bence alıp karşımıza konuşalım bunları rolleri değişin diye işler bizim yumurtaya kalsaydı bu iş çoktan olmuştu

Bunu bn yaşadım bende pco var adetler karmaşık ona bağladım doktorada sormadım bir ara fazla östrojen den diye duymuştum kafana takma gebelik resti yaptır ama kanda.. hormonların düzensizlecek Dr git atlat kan test yapar ona göre ilaç verir

Adetten 4 gün mü ne önce bu testi yapmıştım atmıstım buraya var denildi ama şöyle oldu yarım saat sonra çizgi kayboldu neden acaba ya
Kuruma çizgisi olabilir o nedenle gitmiştir olabiliyor çok normal sen kan ver beni dinle çünkü eğer gebelik varsa ok yoksa regliyi bekle hormon baktır östrojen yüksek çıkacaktır onunda fazla olmasıiyi değil bir değer aralıpı var o aralıkta olacak . Doktora mutlaka görün sakın erteleme

Dimi ya seslenelim bi duyarlarsa belki kulak verirler söylediklerimize

Canım yarına olmazsan bence kan ver daha net ve kesin bilgi edinmiş olursun

Asıl soru şu neden kan vermiyorsun versene bizede örnek olsan çünküüü kahverengi acaba yumurtlamamı acaba yerleşmemi bunu bekleyerek bulmak hatalı olur burada bizler birbirimize destek oluyoruz ama boş boş beklemek saçma olur sen bence yarın git güzelce kan ver 2 dklık iş sağlık bu canım beklemek olmaz ne olur be olmaz önemli birde bebek düşünüyorsun ki bu durumda mutlaka baktır

Valla aşko ya deneyelim bunu hahahahha
Ahaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebep
doktor: hastanızın neyi var
Koca: çok çok afedersiniz ama spermlerle konuşuyor onlara sesleniyor!
Doktor: yazalım raporunu yatış işlemlerini yaptırın.
Ahahahahha

Çok güldüm peki doktor o sıkıntı değilde cevapta veriyor diyor mu diye sorarsa

Ay yatsak kafa dinler miydik acaba en son o olucak yumurtalar nazlanmıyo diye onlara sinirleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…