- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.181
Amin inşallah aşkoAhahaha farkındayım aşko tamamen ondan bumerak etme bir günde sperm içinden uçamaz
Bağımlılık mı yaptı diyorsunYok aşko o bugün ekşınsız oldu Ya bi boşluk oldu galiba uzun zaman sonra boş geçince başına vurdu ahahahaMucizemmm16
Ya niye öyle diyorsun belki yakaladınnnnKaçırırsam üzülürüm hoş yakalayamadım ki kaçırayım aşko bide o var yanigün aşırı denedin mı hiç bebeğim ilk kez mı deniycen
ahahah kız bağımlılık yapmış gerçektenAyy galiba eksiklik hissediyorum sahiden
Delirme delirme olacağına bırak her gün yapmak hiç iyi değil aşko sperm olmuyor sıvı oluyor sadece beklemiş daha iyi bebiş içinAyy haklısın aşko ben olsaydım 1 gün bile duramıyorum baksanaağğ deliriyoring
Acaba adamları bekletip bekletip mı patlarsak bombayıDelirme delirme olacağına bırak her gün yapmak hiç iyi değil aşko sperm olmuyor sıvı oluyor sadece beklemiş daha iyi bebiş için
Bilmiyorum canım başıma gelmedi böyle bişey belki oldum olcam derken sana öyle geliyor olabilir yarın olmazsan test yapsana kuzumKızlar merhaba daha önce buraya yazmıstım adetten önce testlerimi de atmıstım bugün adet günümdü olmadım ama benım sorum şu başına böyle bişey gelip hamile olan var mı lavaboya gittiğimde afedersiniz oramdan yani klozette otururken vajinamın içinden adet kokusu alıyorum çok tuhaf ama resmen alıyorum
Ay bak böyle duyunca da 3-2 ye uymak istiyorum amannnn ne zor yaYok yok tavsiye ederim hem böyle strese girilmiyor işte ben çok rahatım 3 gün 2 gün oh misss doktor dedi ya kafam rahatladı iki aydır böyle ondan önce bir dolu bir boş yapıyorduk canım çıkıyordu
İnşallah hepimiz bebişleneceğiz
Ben asla yapamam ahahahAcaba adamları bekletip bekletip mı patlarsak bombayıbelki bi kerede olur hahahahha
Bilmiyorum dünden beeri resmen burnumun içinde koku çişe gitmek istemiyorım resmenBilmiyorum canım başıma gelmedi böyle bişey belki oldum olcam derken sana öyle geliyor olabilir yarın olmazsan test yapsana kuzum
Ahahaha yok aşko en fazla üç gün durur bizimkilerAcaba adamları bekletip bekletip mı patlarsak bombayıbelki bi kerede olur hahahahha
Error vermeyince her yol mübahAy bak böyle duyunca da 3-2 ye uymak istiyorum amannnn ne zor yabakalım bu sefer de 3-2 yapalım artık diğer ay tüm tuşlara basarız ahahah
Yaa cok iyiydi kahkaha attımAhahaha yok aşko en fazla üç gün durur bizimkilerbaksana dün benimki üç gün çok değil mi dedi ay sonuna geldik anca diyebildi ahahaha zaten çok uzun süre duruncada ölüyormuş boğuluyorlarmış bu spermlerde manyak he ne yaptıkları ne dedikleri belli değil aynı erkeklere çekmişler ahahaha mal sahibine çekermiş misali
Ayy çok mantıklı hahahhahahAy bak böyle duyunca da 3-2 ye uymak istiyorum amannnn ne zor yabakalım bu sefer de 3-2 yapalım artık diğer ay tüm tuşlara basarız ahahah
Heh bana diyene bak heleeğğBen asla yapamam ahahahkesin yumurtlama geçti denk gelmedi diye uykularım kaçar
AhahahahaYaa cok iyiydi kahkaha attımbi insan gibi duramadılar ya kız
Sen yarın test yap aşko olmayan kokuları almaya başlamışsa olabilirsin ayyy inşallah öyledir inşallah vardırBilmiyorum dünden beeri resmen burnumun içinde koku çişe gitmek istemiyorım resmen
Allahım gülmekten altıma etcem yarıldım yemin ederimAhahahahaaynen Ya az bekletirsen toplaşamıyorlar çok beklet boğuluyorlar sıcakta ölüyorlar içerde yumurtaya kendini beğendiremiyorlar ohooo ne bu Ya
Ayy sinirlerim bozulursa dönüp dönüp okuycamAhahahahaaynen Ya az bekletirsen toplaşamıyorlar çok beklet boğuluyorlar sıcakta ölüyorlar içerde yumurtaya kendini beğendiremiyorlar ohooo ne bu Ya
Bizim yumurtalarda salak iyice Naz yapsalar bunlar böyle nazlı prems olmazlardı yumurta açıyor ağzını bağrını sonuna kadar bide çatlıyor sperm efendi zahmet edip oraya gidip kavuşamıyor ayyyy sinir bastı bakAllahım gülmekten altıma etcem yarıldım yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?