Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba daha önce buraya yazmıstım adetten önce testlerimi de atmıstım bugün adet günümdü olmadım ama benım sorum şu başına böyle bişey gelip hamile olan var mı lavaboya gittiğimde afedersiniz oramdan yani klozette otururken vajinamın içinden adet kokusu alıyorum çok tuhaf ama resmen alıyorum

Yok aşko o bugün ekşınsız oldu Ya bi boşluk oldu galiba uzun zaman sonra boş geçince başına vurdu ahahaha Mucizemmm16
Bağımlılık mı yaptı diyorsun
Kaçırırsam üzülürüm hoş yakalayamadım ki kaçırayım aşko bide o var yani gün aşırı denedin mı hiç bebeğim ilk kez mı deniycen
Ya niye öyle diyorsun belki yakaladınnnn evet bebeğim bu ay gün aşırı yaptık olmadı
Ayy galiba eksiklik hissediyorum sahiden
ahahah kız bağımlılık yapmış gerçekten

Bilmiyorum canım başıma gelmedi böyle bişey belki oldum olcam derken sana öyle geliyor olabilir yarın olmazsan test yapsana kuzum

Ay bak böyle duyunca da 3-2 ye uymak istiyorum amannnn ne zor ya bakalım bu sefer de 3-2 yapalım artık diğer ay tüm tuşlara basarız ahahah

Acaba adamları bekletip bekletip mı patlarsak bombayı belki bi kerede olur hahahahha
Ahahaha yok aşko en fazla üç gün durur bizimkiler baksana dün benimki üç gün çok değil mi dedi ay sonuna geldik anca diyebildi ahahaha zaten çok uzun süre duruncada ölüyormuş boğuluyorlarmış bu spermlerde manyak he ne yaptıkları ne dedikleri belli değil aynı erkeklere çekmişler ahahaha mal sahibine çekermiş misali

Yaa cok iyiydi kahkaha attım bi insan gibi duramadılar ya kız

Allahım gülmekten altıma etcem yarıldım yemin ederim
Bizim yumurtalarda salak iyice Naz yapsalar bunlar böyle nazlı prems olmazlardı yumurta açıyor ağzını bağrını sonuna kadar bide çatlıyor sperm efendi zahmet edip oraya gidip kavuşamıyor ayyyy sinir bastı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…