Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yatsak kafa dinler miydik acaba en son o olucak yumurtalar nazlanmıyo diye onlara sinirleniyo
Ahahaha şaka maka kafayı yiyoruz ay kasmayalım neyse nasipte varsa zaten Allah bir taneyle bir damlayla bile nasip eder aşko ben uyuyorum artık iyi geceler yarın görüşürüz

Teşekkür ederim canım gidiyim hemen doktora

Sabah aç karnına git eğer derlerse regli olacaksın diye reglini 2.günü hormon baktır mutlaka (E2 östrojen )de bakılsın.ama yok gebesiniz derlesene oleeeeeyyyy
Yalnız şu da var bende öyleyse neden her ay adet zamanı öyle koku alıyorum yani ozaman bende hep mi yüksek

Doktorda bizden der kafaya alırız biz onu
Yaparız hatta gel sen uzmanlık yap jinekolojide diye kandırırız bile adamı kendimize göre bir jinekolog yapar rahat ederiz pat pat pat tüm tahliller anında sonuç sıkıldım mı ruhsal tedavı oooohoooo daha ne güzel ….çabuk spermler cevap verin

Haklısın tabiki ama bende yeniyim aslında 1 senelik evliyim önemli bi durum yoksa burda başına gelen ben böyle bişey yaşadım korkulcak bi durum yok diyen çok insan oldu bana . Her sorunda hastaneye koşmayı doğru bulmuyorum en son adetten 1 hafta sonra ara kanama yaşamıştım ben mesela dra gittim özel yok yaşadığım yerde . Ne var bunda bunun için mi geldin bi deliniz kuyuya taş atıyor hepiniz çıkaramıyonuz dedi . Ben bidaha giderimmiyim zaten sınırlı sayıda doktor var sanırsın taş devrimdeyiz ilçe olunca küçük olunca böyle oluyor ne yazık ki keyfi beklemiyorum bende merak ediyorum 1 senedir çabalıyorum yenisin galiba bu yüzden yargıladın burdaki çoğu kişi biliyor az çok birbinin hikayesini gitmeme sebebimi de bilirler yaşadığım olaydan dolayı . İyi bi hastane olsa koşarak giderdim Umrım anlatabilmişimdir aşko baya problemli yani kan vermek zaten adet olmam gereken gündeyim ben ama kanamam anormal herzamankinden bekleyelim bakalım nolcak .. ben size yine haber veririm Ginnys

Son düzenleme:
Yı seni çok iyi anladım hastanenin uzak olduğunu bilmiyordum sadece bu farklı ama onun dışında şunu söylemeliyim 2 yıldır deniyorum bnde bir çık tecrübem oldu edindiğim bilgiler ever burada birbirimize destek oluyoruz bu nedenle ben sana bunn tavsiye ettim fakat mesela diyorsunuz ara kanamam oldu.. daha önce… ben bunh bilmiyorum orada görüyorum okuyorum yardımcı olmak istiyorum hepimizin birbirine söylediği yazdığı gibi ha şu olsa yumurtlama belirtim var yada ara kanama vs. Ozaman konu çok başka insan karşısındakini tanımasa bile okuyunca endişe ediyor bu sayfaya bir yılı aşkın süredir yazıyorum bir süre yoktum ya bn görmedim denk gelmedik yada fark etmedik ama sağlık olsun insan o endişe ile en doğru fikri arıyor bana göre böyle eğer durumda bir karmaşa varsa yazdığından yola çıktım doğrusu öyle geldi neyse uzun lafın kısası kimseye kötü bir durum tavsiye etmem içine sinmezse ztn yapmazsın ama burda belki birbirimize ettiğimiz tavsiyeleri belki de biliyoruz bir çoğunu ama bazen kişi konu kendi olunca atlıyor hatırlatmakta iyi oluyor.

Bana msjın yarım düştü ama anladım takip et yinede en mantıklı laf söylemeyen Dr bulmak doktora gelince valla almanyada büyük bir şehirdeyim güya ama Dr randevusu için 7-8 ay bekliyoruz doktor yok Asıl burda dert. Acaip derecede. Neyse bakalım yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…