Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın
5 civarında rüya gördüm ama ilkndefa ya vallla
Tek gitmişim doktor 2 bayan doktor var bebeğin kalp atışını duyuyoruz eşim yok aman, kqlp atışını hatta cok az duyuyorum neden az diyorum bişi olmaz doktor gayet sağlıklısınız diyo ılk defa böyle bi rüya gördüm

Hayrolsun inşallah doktor ne diyorsa o üzme kendini hadi gerçek olsun bu ay seninle olsun

Kızlar benim memeler ara ara cok sızliyor ara ara geçiyor cok saçma değil mi ya

Gecmis olsun canim. Ben ogluma gebeligimi ogrenmeden bikac gun once ağır grip olup yatmistim hic unutmam. Hatta yeni evliydim annemler beni gormeye gelmisti yemek falan yapmislardi o derece ağır dım. Zaten kendimi iyi hissettim bat gunumde test yaptigimda net pozitif görmüştüm. Oglum simdi kocaman oldu düşün. Yani bebek vardir insallah ve hic bisey olmuycak

Testleri saatlerce inceliyor, kk da 7/24 gebelikle ilgili topiclerde geziyo

Ben hiç duymadım canım ilk kez senden duyuyorum ama uygula bence benim reglim bugün bitti ben de deneyebilirim önümüzdeki ay

Ben hiç duymadım canım ilk kez senden duyuyorum ama uygula bence benim reglim bugün bitti ben de deneyebilirim önümüzdeki ay
Kuzum vaktin olursa kkda bir araştır çok fazla faydasını gören olmuş ben denemeye başladım sende diğer ay deneyebilirsin ama inşallah gerek kalmaz bebiş bu aydan gelirrr

Kiz ben aylardiR hep olumsuz düşünüyordum ki bu ayda sanmiyorum diyodum ve regl geliyordu. Geçen ay öyle umutluydum ki dedimki kesin hamileyim bu ay. Ama yine regl oldum
Geçen ay bende hiç regli olcam gibi değildim ne ağrım vardı öncekiler gibi ne başka bişey normalde ölürüm ağrıdan hatta eşim bile oldum diyince olmadan önce belirtisi ağrısı olmuyo muydu bunun demişti bende olmuyomuş işte demiştim ama böyle olumsuz düşünme bebeğim inşallah bu ay bebişin seninledir hem o kadar doktora gittin ilaç kullandın doktorunda iyi kendini hiç üzme kasma illaki gelicek o bebe biz kendimizi çok dinliyoruz geriyoruz

Kuzum vaktin olursa kkda bir araştır çok fazla faydasını gören olmuş ben denemeye başladım sende diğer ay deneyebilirsin ama inşallah gerek kalmaz bebiş bu aydan gelirrr
İnşallah canım bı bakıyım doğal şeylere merak sardım ben de artık senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…