- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.241
Yok canım kasımda niyetleneceğiz nasipse erken daha. Biraz kendime gelmek istiyorumSesli güldümonada az kaldı bebeğim sayarız kalcaz inşallah cümbür cemaat aşko çalışmalara başladın mı kuzum
Günaydın kuzum nasilsin? şimdi gördüm msjnLale95 en sevdiğimi unuttum be
Hayrolsun inşallah doktor ne diyorsa o üzme kendiniKızlar günaydın
5 civarında rüya gördüm ama ilkndefa ya vallla
Tek gitmişim doktor 2 bayan doktor var bebeğin kalp atışını duyuyoruz eşim yok aman, kqlp atışını hatta cok az duyuyorum neden az diyorum bişi olmaz doktor gayet sağlıklısınız diyoılk defa böyle bi rüya gördüm
Hayrolsun inşallah doktor ne diyorsa o üzme kendinihadi gerçek olsun bu ay seninle olsun
Kızlar benim memeler ara ara cok sızliyor ara ara geçiyor cok saçma değil mi yaAhaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebep
doktor: hastanızın neyi var
Koca: çok çok afedersiniz ama spermlerle konuşuyor onlara sesleniyor!
Doktor: yazalım raporunu yatış işlemlerini yaptırın.
Ahahahahha
Gecmis olsun canim. Ben ogluma gebeligimi ogrenmeden bikac gun once ağır grip olup yatmistim hic unutmam. Hatta yeni evliydim annemler beni gormeye gelmisti yemek falan yapmislardi o derece ağır dım. Zaten kendimi iyi hissettim bat gunumde test yaptigimda net pozitif görmüştüm. Oglum simdi kocaman oldu düşün. Yani bebek vardir insallah ve hic bisey olmuycakAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Grip oldum yatakta yatıyorum bütün gündür
Ateşim de var
Bebeğe zarar olurmu tabi varsaMucizemmm16 M Mavimiresl Demgey3 R raainbow @asunny loirily _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Kiz ben aylardiR hep olumsuz düşünüyordum ki bu ayda sanmiyorum diyodum ve regl geliyordu. Geçen ay öyle umutluydum ki dedimki kesin hamileyim bu ay. Ama yine regl oldumAşko dur bebekte sancı yaparhemen kendini olumsuza odaklamasana bu ay niye böyle oldun sen ya
Testleri saatlerce inceliyor, kk da 7/24 gebelikle ilgili topiclerde geziyoAhaha kocalar bizi en yakın psikiyatri servisine yatırması İçin çok geçerli sebep
doktor: hastanızın neyi var
Koca: çok çok afedersiniz ama spermlerle konuşuyor onlara sesleniyor!
Doktor: yazalım raporunu yatış işlemlerini yaptırın.
Ahahahahha
Ben hiç duymadım canım ilk kez senden duyuyorum ama uygula bence benim reglim bugün bitti ben de deneyebilirim önümüzdeki ayAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 @Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Kuzum vaktin olursa kkda bir araştır çok fazla faydasını gören olmuş ben denemeye başladım sende diğer ay deneyebilirsin ama inşallah gerek kalmaz bebiş bu aydan gelirrrBen hiç duymadım canım ilk kez senden duyuyorum ama uygula bence benim reglim bugün bitti ben de deneyebilirim önümüzdeki ay
Günaydın AşkoAşkolar günaydın dün uyuyakalmışım ama yine iyi döktürmüşsünüz akşam çok güldüm mesajlarınıza ahaha_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Bende gibiyim kızlar ılık şeyler iç dediler ateşin çıkmasn sıkıntı yokmş doktorda boğaz ağrısı olursa mutlaka doktora görün demiştiAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Grip oldum yatakta yatıyorum bütün gündür
Ateşim de var
Bebeğe zarar olurmu tabi varsaMucizemmm16 M Mavimiresl Demgey3 R raainbow @asunny loirily _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Sanki gölge gördüm ne durumdasın kuzum ?Yaptım ben hiç çizgi görmedim yok bence
Geçen ay bende hiç regli olcam gibi değildim ne ağrım vardı öncekiler gibi ne başka bişey normalde ölürüm ağrıdan hatta eşim bile oldum diyince olmadan önce belirtisi ağrısı olmuyo muydu bunun demişti bende olmuyomuş işte demiştimKiz ben aylardiR hep olumsuz düşünüyordum ki bu ayda sanmiyorum diyodum ve regl geliyordu. Geçen ay öyle umutluydum ki dedimki kesin hamileyim bu ay. Ama yine regl oldum
İnşallah canım bı bakıyım doğal şeylere merak sardım ben de artık senin gibiKuzum vaktin olursa kkda bir araştır çok fazla faydasını gören olmuş ben denemeye başladım sende diğer ay deneyebilirsin ama inşallah gerek kalmaz bebiş bu aydan gelirrr
Aşko biraz daha iyi oldum şimdiAy aşko bak durabiliyorsun demek ki azaltabilirsiiinnnbiraz dişini sıkman gerekiyor
Amannn ne yapacan yımırtayıhiç çekmiyoğ suan da ama ya yımırtladıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?