Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman ıphoneların günahı ne acaba ay benim nasl olduysa bilmem safariye tıkladığım an kadınlrklübü sayfası açılıyor kaldıramıyorumda onud bulmaya bi el atın birileri okucak diye korkuyorum

Yaa evet insanlar nasıl meraklı modumuzu düşürmeye aman ağızlarndan düzgün bişey çıkar evet herkes normal erken zaten demiş çok mutlu oldum sağol kuzuumm inşallah güzel gelcek sonuçlarda

Kuzum evet düğün evinde insan çok yoruluyor ki sen bizzat birinci derece yakınsın. Dikkat etmende yarar var bence çok ağır kaldırma ayakta durma özellikle kendini çok yorma daha tutunma aşamasındadır kuzum yani benim düşüncem böyle. O ortamda dikkat etmem zor diyorsan hasta numarası yapabilirsin aşko sanki belin çok ağrıyormuş gibi

Aşko doğma büyüme burası
Ulaşım iyi şikayetçi değilim
Yazda kışta çok fazla turist var

Aman ıphoneların günahı ne acaba ay benim nasl olduysa bilmem safariye tıkladığım an kadınlrklübü sayfası açılıyor kaldıramıyorumda onud bulmaya bi el atın birileri okucak diye korkuyorum
Aşko yeni sekme aç buradan çıkarken yeni sekmeye geç öyle safariden çık ben hep öyle yapıyorum

Test yapmam lazım zaten bugün
Korona durumu varsa zaten iş yok

bide birinci derece yakınsın bence dikkat et biraz tutunma aşamasnda çok yorulmayın ayakta durmayın diyorlar genelde mümkünse birşey kaldırma ters hareket yaptm geçen belim ağrıyor falan de çok ayakta durmamaya çalış elinden geldikçe dinlendir kendini ben öyle düşünüyorum Allahın izniyle hiç bişey olmaz miniğimize
İnşallah güzel olucak sonucu paylaş bizimle de
Paylaşıcam kuzum hemen hemde

Yaa evet insanlar nasıl meraklı modumuzu düşürmeye aman ağızlarndan düzgün bişey çıkar evet herkes normal erken zaten demiş çok mutlu oldum sağol kuzuumm inşallah güzel gelcek sonuçlarda
Çıkmaz aşko çıkmaz sanki güzel birşey demek paralı gibi söylemezler korkarlar sonuç çıkınca etiketle bizi yavrum merak ederizzz

Amin kuzummmm Şimdi hazırlanırken diyorum ki kesin bunlar 1-2 aya evlenir benden önce de hamile kalır diyorum benim ruh sağlığı gitti bacılar
Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfen aklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte

Kız yaptım yapmam mı gitmiyor telefonu açtm kapadım neler neler yapıştı int tıkladığım anda karşımdasınız
Haaa sen şu yeni sekme açıldığında orda çıkan kadınlar kulübü yazılı şeyi mi diyorsun ay bende kapatamıyorum onu o galiba en sık girdiğimiz yerleri gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…