- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.401
Aman ıphoneların günahı ne acabaAşko kadınlar kulübünün androidlerde uygulaması varda ıphonelarda yokmuş ama uğraştı uğraştı hatta hesabından olacaktı@000umutlu000 aşkomuz yapılışını buldu ama yine internete atıyor seni aslında uygulama gibi değilmiş bebeğim
Evet aşko malesefEvet ya durduk yere kendimi üzdümiyiki burası varda bi çırpıp kendime getirdiniz sağol kuzum inş kanda güzel çıkcak
Ayy kızdamı seçiyor senin işin daha zormuşş yaa bende en azından seçen bitane
Yaa evet insanlar nasıl meraklı modumuzu düşürmeye aman ağızlarndan düzgün bişey çıkarKuzum maalesef insanlar motive edici konuşmuyor hep negatif hep negatif çünkü kendilerinin başında olan bir durum olmayınca bizi anlamıyorlar o yüzden bence söyledikleri bir kulağından girsin diğerinde çıksın tabi tabi de geç aşkobak herkes daha erken olduğunu söylemiş ben bilmiyordum ama bunlar seni motive eder ve kan sonucumuz da iyi çıkacak ben inanıyorum annesi sende bebeğine İnan
Allah tamamına erdirsin bebeğim inşallah çok mutlu olsunlar ❤❤İyiyim kuzummm nişan telaşı var akrabamızın onunla uğraşıyoruz bizde
Olsun en azından hayal kırıklığına uğradım dememAy ettisen görürsün kıvrancan şimdi test yapamıyosun diye
Kuzum evet düğün evinde insan çok yoruluyor ki sen bizzat birinci derece yakınsın. Dikkat etmende yarar var bence çok ağır kaldırma ayakta durma özellikle kendini çok yorma daha tutunma aşamasındadır kuzum yani benim düşüncem böyle. O ortamda dikkat etmem zor diyorsan hasta numarası yapabilirsin aşko sanki belin çok ağrıyormuş gibiKızlar size bir sorum daha olucak R raainbow @Lale95 @asunnyDemgey3 @000umutlu000 ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?
Aşko doğma büyüme burasıAyyyy orayı görünce burası yeşil değil kiiii ora ne öyle doğanın içine yer yapmışlar resmen eski evleri daha çok ben buraya diyordum ama orası tarihi dokusu halen var hemde buradan kat kat fazla çok tatlı bir yer inşallah yaşam koşullarında güzeldir nasıl ulaşımı falan güzel mi
Aşko yeni sekme aç buradan çıkarken yeni sekmeye geç öyle safariden çık ben hep öyle yapıyorumAman ıphoneların günahı ne acabaay benim nasl olduysa bilmem safariye tıkladığım an kadınlrklübü sayfası açılıyor kaldıramıyorumda onud bulmaya bi el atın birileri okucak diye korkuyorum
Ne sen sor ne ben söyliyim kadar aşkoAşko sizin oralarda etin fiyatı ne kadar?
Ya uğramazsan şimdiden gaza getiriyorum yanıma ortak arıyorum hahahahaOlsun en azından hayal kırıklığına uğradım demem
Amin kuzummmmAllah tamamına erdirsin bebeğim inşallah çok mutlu olsunlar ❤❤
Test yapmam lazım zaten bugünAy inşallah canımbizim Mart gibi bitecekmiş ben geçen yanlış yazmışım B1 benimde Rabbim kolaylık versin
ıphoncular belli oldu
içini ferah tut inşallah olmaz corona olabilir bu belirti geçmiş olsun canım
bravoooo valla oldu kurtardın bizi bu ızdıraptan
bide birinci derece yakınsın bence dikkat et biraz tutunma aşamasnda çok yorulmayın ayakta durmayın diyorlar genelde mümkünse birşey kaldırma ters hareket yaptm geçen belim ağrıyor falan de çok ayakta durmamaya çalış elinden geldikçe dinlendir kendini ben öyle düşünüyorumKızlar size bir sorum daha olucak R raainbow @Lale95 @asunnyDemgey3 @000umutlu000 ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?
Paylaşıcam kuzum hemen hemdeİnşallah güzel olucak sonucu paylaş bizimle de
Çıkmaz aşko çıkmaz sanki güzel birşey demek paralı gibi söylemezler korkarlarYaa evet insanlar nasıl meraklı modumuzu düşürmeye aman ağızlarndan düzgün bişey çıkarevet herkes normal erken zaten demiş çok mutlu oldum sağol kuzuumm inşallah güzel gelcek sonuçlarda
Kız yaptım yapmam mı gitmiyor telefonu açtm kapadım neler neler yapıştı int tıkladığım anda karşımdasınızAşko yeni sekme aç buradan çıkarken yeni sekmeye geç öyle safariden çık ben hep öyle yapıyorum
Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfenAmin kuzummmmŞimdi hazırlanırken diyorum ki kesin bunlar 1-2 aya evlenir benden önce de hamile kalır diyorum benim ruh sağlığı gitti bacılar
Ayy etiketlemem mi hemen size yazıyorum zatenÇıkmaz aşko çıkmaz sanki güzel birşey demek paralı gibi söylemezler korkarlarsonuç çıkınca etiketle bizi yavrum merak ederizzz
Haaa sen şu yeni sekme açıldığında orda çıkan kadınlar kulübü yazılı şeyi mi diyorsun ay bende kapatamıyorum onuKız yaptım yapmam mı gitmiyor telefonu açtm kapadım neler neler yapıştı int tıkladığım anda karşımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?