Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne diyim aşko biraz saçma geliyor bana da Ben yapmadım mesela küçük düğün provası gibi geliyor saçma bence ben bu zamanda evlensem güzel sade bir nikah yapardım sadece
Kız banada öyle geliyo ve bence gereksiz bi daha bi daha ne gerek var ki bende yapmadım söz kestik 1 senede sonra da evlendik düğün yaptık ama keşke yapmasaymışık başka düğünlerle aynı güne denk geldi millet hep onlara gitti

Yap kıız çocugumuzu korumamız gereken yolda herşey mübahtır
Aklın yolu bir bebeğim yoksa biliyorum çok iş yapılır düğün evi sonuçta sen hasta numarası yap aşko
Gerçi geçen hafta düğüne gittim kız 6 haftalık falan hamile biliyorum full oynadı ona rağmen maşallah sağlıklı bebeği. Biz mi çok evhamlıyız acaba ya

Tabiki aşko güzel kafam dağılır aklım sürekli belirtide olmaz inşallah bu sefer geçenki gibi kısa sürede olsa 4 gece 5 gün pazartesi giriş cuma çıkış
Yok yok kalabalık olacakmışsınız bence aklın belirti aramaz ne kısası aşko resmen 5 günün geçiyor ohhh test yapma zamanı yaklaşıyor

Evet kesilir batıl inancın varsa kestirme. Çünkü burada olay bilimsel değil inançsal neye inanırsan o olur onun dışında çok saç kestim bebekler şahaneleri hatta ilk saçlarınızda bebelerin ben kestim kız erkek farketmeksizin aşklarım benim hepsini özlüyorum tüm saçlarını kestiklerin ilk adımlarına şahit olduklarım doğuma yetiştirdiklerim o kadar çok anım varki gözlerim doldu şuan

Aynen öyle bende evde söz kestik söz nişan karışık gibi oldu sonra evlendik bence en ideali ahahah Allah seni aşko ya onlar utansın size gelmediklerine
Gerçi geçen hafta düğüne gittim kız 6 haftalık falan hamile biliyorum full oynadı ona rağmen maşallah sağlıklı bebeği. Biz mi çok evhamlıyız acaba ya
Yok aşko sen öylelerini örnek alma zaten zor buluyoruz bebeleri aman diyim

Çokta ayakta kalma kendini kontrol et en iyisini annesi bilir derler doğrudur kendine ayakta kalma süresi koy 30 dk bir otur 15 dk her işe ulaşma yükseklere yetişemeye çalışma ayağınla bile bir şey iteleme gücünü kendine bebeğine sakladığını düşün.zıplamak zorunda değiliz ama oyna fakat sakin sakin oyna ve bir şarkıda oynadıysan 2 yada 3 otur sonra devem et Allah’ın izniyledir sen tedbir elden bırakmadıkça bir şey olmaz hayırlı olsun

Çok güzel bir yere benziyor açıkçası bayıldım
Gel yanıma aşko ama kış sizinkinden daha da zor geçer
Bazen dizimize kadar kar yağar
Yani kış nisana kadar geçmez
Hatta geçen sene biz oruç tutarken Ramazan’da kar vardı daha ufak tefek

Zaten normalde de oynamayı sevmediğim için göze batmam insanlar garipsemez çok oynamazsam ama hiç oynamazsam da ayyy görümceye bak derler falan En iyisi bedenş yormadan hep ortalarda gözüküp hiç iş yapmamak

Aşko aynen çok sahte dolandırıcılık işi varmış bu bungalov evler üstüne oyüzden eşimin Sakaryada arkadaşı var onu aradı bize en 3-4 tane bungalov lazım napalım diyince oda = instagramdan savibuorg diye aratın onun takip ettiği işletmeler sadece güvenilir işletmeler beğendiğiniz işletmeleri arayıp halledebilirsiniz dedi girdik baktık doğruymuş dolandırıcılığın önüne geçmek için oluşturulmuş atıyorum aşko

Eklentiler

• A6A32B4F-B536-4F25-A7A9-D18529513A79.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 27
Az önce 3 tane poşet taşıdım eve toplam ağırlığı max 6 kg falandır ona rağmen geldiğimden beri yatıyom valla bel ağrısından
Ay sorma bizimde bi arkadaş 9 haftalk hamile oğluyla futbol oynuyordu koşa zıplaya biz değişiyiz anaam bozduk kafayı bebelerle ayy boşver taşıma ben arabada bırakıyorm kocam getiriyor eve akşm

Aşko yumurtan bugün çatlamış işte akıntın bugün geldiğine göre 24 saat içinde patlat bi ekşın dikşın tamamdır öncesinde çatladıysa zaten bir öncesinin spermi duruyor içerde karşılaşma olur merak etme

Aaa çok iyi aşkoo sağol valla hemen aldım takibe

Yok yok kalabalık olacakmışsınız bence aklın belirti aramaz ne kısası aşko resmen 5 günün geçiyor ohhh test yapma zamanı yaklaşıyor
Bende öyle diyordum gelmeden önce erken gebelik testi yaparım diye ama geç yumurtlamada gördüm aşko bana göre uzun tatil bat günüme olan kadardır ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…