- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.441
Kız banada öyle geliyo ve bence gereksiz bi daha bi daha ne gerek var kiNe diyim aşko biraz saçma geliyor bana daBen yapmadım mesela küçük düğün provası gibi geliyor saçma bence ben bu zamanda evlensem güzel sade bir nikah yapardım sadece
Yap kıız çocugumuzu korumamız gereken yolda herşey mübahtır
Gerçi geçen hafta düğüne gittim kız 6 haftalık falan hamile biliyorum full oynadı ona rağmen maşallah sağlıklı bebeği. Biz mi çok evhamlıyız acaba yaAklın yolu bir bebeğimyoksa biliyorum çok iş yapılır düğün evi sonuçta sen hasta numarası yap aşko
Az önce 3 tane poşet taşıdım eve toplam ağırlığı max 6 kg falandır ona rağmen geldiğimden beri yatıyom valla bel ağrısındanAy sende de varmı o bende de var bi ev süpürdüm belimin ağrısına uyuyamadm yaa yalan yok doğru bunlar
Yok yok kalabalık olacakmışsınız bence aklın belirti aramazTabiki aşko güzel kafam dağılır aklım sürekli belirtide olmaz inşallah bu sefer geçenki gibikısa sürede olsa 4 gece 5 gün pazartesi giriş cuma çıkış
Evet kesilir batıl inancın varsa kestirme. Çünkü burada olay bilimsel değil inançsal neye inanırsan o olur onun dışında çok saç kestim bebekler şahaneleri hatta ilk saçlarınızda bebelerin ben kestim kız erkek farketmeksizinAyy nasıl güzel açıklamışsın ellerin dert görmesin sağol yaaevet söylediklerin çok mantıklı gerçekten oo kadın kuaförü cidden ebe kadar gebe görür haklısın tamam tadını çıkartıyorum bundan sonra ve kuaförlük mesleğine dayanarak soruyorum hamileyken saç kesilir demi
Aynen öyle bende evde söz kestik söz nişan karışık gibi oldu sonra evlendik bence en idealiKız banada öyle geliyo ve bence gereksiz bi daha bi daha ne gerek var kibende yapmadım söz kestik 1 senede sonra da evlendik düğün yaptık ama keşke yapmasaymışık başka düğünlerle aynı güne denk geldi millet hep onlara gitti
Yok aşko sen öylelerini örnek alma zaten zor buluyoruz bebeleri aman diyimGerçi geçen hafta düğüne gittim kız 6 haftalık falan hamile biliyorum full oynadı ona rağmen maşallah sağlıklı bebeği. Biz mi çok evhamlıyız acaba ya
Doğru diyosun ben korumaya devamYok aşko sen öylelerini örnek alma zaten zor buluyoruz bebeleri aman diyim
Çokta ayakta kalma kendini kontrol et en iyisini annesi bilir derler doğrudur kendine ayakta kalma süresi koy 30 dk bir otur 15 dk her işe ulaşma yükseklere yetişemeye çalışma ayağınla bile bir şey iteleme gücünü kendine bebeğine sakladığını düşün.zıplamak zorunda değiliz ama oyna fakat sakin sakin oyna ve bir şarkıda oynadıysan 2 yada 3 otur sonra devem et Allah’ın izniyledir sen tedbir elden bırakmadıkça bir şey olmaz hayırlı olsunKızlar size bir sorum daha olucak R raainbowLale95 Ginnys Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?
Çok güzel bir yere benziyor açıkçası bayıldımAşko doğma büyüme burası
Ulaşım iyi şikayetçi değilim
Yazda kışta çok fazla turist var
Gel yanıma aşkoÇok güzel bir yere benziyor açıkçası bayıldım
Zaten normalde de oynamayı sevmediğim için göze batmam insanlar garipsemez çok oynamazsam ama hiç oynamazsam da ayyy görümceye bak derler falanÇokta ayakta kalma kendini kontrol et en iyisini annesi bilir derler doğrudur kendine ayakta kalma süresi koy 30 dk bir otur 15 dk her işe ulaşma yükseklere yetişemeye çalışma ayağınla bile bir şey iteleme gücünü kendine bebeğine sakladığını düşün.zıplamak zorunda değiliz ama oyna fakat sakin sakin oyna ve bir şarkıda oynadıysan 2 yada 3 otur sonra devem et Allah’ın izniyledir sen tedbir elden bırakmadıkça bir şey olmaz hayırlı olsun
Bencede utansınlarAynen öyle bende evde söz kestik söz nişan karışık gibi oldu sonra evlendik bence en idealiahahah Allah seni aşko ya onlar utansın size gelmediklerine
Yok aşko sen öylelerini örnek alma zaten zor buluyoruz bebeleri aman diyim
Ayy aşkoo sağol vallaAşko bende sonradan öğrendim gizli işlerim olunca kullanıyorumorta aşağıda 2 sekme yazıyor ya orda özel çıkıyor bas aşko ona artık güvendesin
Aşko aynen çok sahte dolandırıcılık işi varmış bu bungalov evler üstüne oyüzden eşimin Sakaryada arkadaşı var onu aradı bize en 3-4 tane bungalov lazım napalım diyince oda = instagramdan savibuorg diye aratın onun takip ettiği işletmeler sadece güvenilir işletmeler beğendiğiniz işletmeleri arayıp halledebilirsiniz dedi girdik baktık doğruymuş dolandırıcılığın önüne geçmek için oluşturulmuş atıyorum aşkoOoo çok zekice hareketçok iyi yaa bi havan değişir iyi olur valla git güzel güzel eğlen aşkoo hakettin bende gitmek istiyorum sapancaya ama güvenilir yer bulmak zormuş orda sen git beğenirsen bana bi adını sanını yazıver
Gerçi geçen hafta düğüne gittim kız 6 haftalık falan hamile biliyorum full oynadı ona rağmen maşallah sağlıklı bebeği. Biz mi çok evhamlıyız acaba ya
Ay sorma bizimde bi arkadaş 9 haftalk hamile oğluyla futbol oynuyordu koşa zıplayaAz önce 3 tane poşet taşıdım eve toplam ağırlığı max 6 kg falandır ona rağmen geldiğimden beri yatıyom valla bel ağrısından
Kaçırma ihtimalin varmı aşko yookkKızlar galibası yımırtam çatlamış akıntım krem gibi beyaz oldu dün zaten hiç yok gibiydi kasıklarım batıyodu falan inşallah kaçırmamışımdır ya hadi beni teselli edin kaçırmamışsındır diyeDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl R raainbow Lale95 diğer canikolarım ❤
Aşko yumurtan bugün çatlamış işte akıntın bugün geldiğine göre 24 saat içinde patlat bi ekşın dikşın tamamdırKızlar galibası yımırtam çatlamış akıntım krem gibi beyaz oldu dün zaten hiç yok gibiydi kasıklarım batıyodu falan inşallah kaçırmamışımdır ya hadi beni teselli edin kaçırmamışsındır diyeDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl R raainbow Lale95 diğer canikolarım ❤
Aaa çok iyi aşkoo sağol valla hemen aldım takibeAşko aynen çok sahte dolandırıcılık işi varmış bu bungalov evler üstüne oyüzden eşimin Sakaryada arkadaşı var onu aradı bize en 3-4 tane bungalov lazım napalım diyince oda = instagramdan savibuorg diye aratın onun takip ettiği işletmeler sadece güvenilir işletmeler beğendiğiniz işletmeleri arayıp halledebilirsiniz dedi girdik baktık doğruymuş dolandırıcılığın önüne geçmek için oluşturulmuş atıyorum aşko
Bende öyle diyordum gelmeden önce erken gebelik testi yaparım diye ama geç yumurtlamada gördüm aşko bana göre uzun tatil bat günüme olan kadardır ahahahaYok yok kalabalık olacakmışsınız bence aklın belirti aramazne kısası aşko resmen 5 günün geçiyor ohhh test yapma zamanı yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?