Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay saçma gelebilir ama ütü benim ev sevdiğim ev işi kız yine mi tatileeee
Ayyy ne kadar hoş yok aşko zerre sevmiyorum özellikle yaz ayı sıcakta hiiiiçç sevmiyorum aşko aynen bungalova gideceğiz 4 çift olarak arkadaşlarla bizim tatilimizden dolayı biyerlere gidemedik her yaz muhakkak giderdik bi kaç günlükte olsa bu senede bozmayalım dedik

Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfen aklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte
Gerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsun

Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfen aklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte
Evet aşko öyle bir saçmalık var evde yüzükler kesildi geçen hafta şimdi de düğün salonunda nişan yapılıyor 1-2 aya da kesin düğün olur hadi 3-4 aya olsun valla yedik herhalde herkese karşı düşünür oldum ya

Haaa sen şu yeni sekme açıldığında orda çıkan kadınlar kulübü yazılı şeyi mi diyorsun ay bende kapatamıyorum onu o galiba en sık girdiğimiz yerleri gösteriyor
Ayy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnz

Eklentiler

• 4FC1937C-B077-4EB2-9682-AEDF1D6078B8.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
Yaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiii çok iyi yapmışsınız aşko bol bol stres at zaten ekşınlarda bitiyor sizin gezin tozun iyice bizim yerimize de

Evet bende hasta numarası yapmayı düşündüm valla ne yalan söyliyim

Gerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsun
Ahahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmekten
Ayy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnz
Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçta

Ee ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda hele Allah kolaylık versin ne diyim herşey zor yani gerçekten he valla bende

Ayy ne valizi nereye gidiyorsun bigün okumadm ne konular kaçırmışım yaa ay yeri süpüren robotu buldular şu ütü yapanıda bulsalar artık
Ayyy ütü yapanını hemen alırdım heralde ahahaha aşko Sapancada bungalov evler var oraya gideceğiz hafta içi 4 çift olarak arkadaşlarla kocam bey bizi batırmanın yollarını arıyor eşlermiz yaptılar planı erkek erkeğe bu yaz biyerlere gitmedik hep beraber diye eşimde atladı gidelim diye şaşırdım bari dedim tarihleri biz kadınlar ayarlayalım beklemeye denk getirdim aralarında bi çocuk düşünen benim kızlara dedim uğraşmayayım ordada beklemeye denk gelsin öyle ayarlandı

Ahahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmekten

Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçta
Kafayı bozduk bebeyle biz ondan
Aaa öyle bişimi var ayy baksan görsen 30 yaşına geldim daha ama teknoloji özürlüsüym galiba niye bilmiyorm ben bunu

Zaten azcık bi iş yapsam bile en az yarım saat belim ağrıyor yalan söylemiş de sayılmam

Ee ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda hele Allah kolaylık versin ne diyim herşey zor yani gerçekten he valla bende
Ne diyim aşko biraz saçma geliyor bana da Ben yapmadım mesela küçük düğün provası gibi geliyor saçma bence ben bu zamanda evlensem güzel sade bir nikah yapardım sadece

Ooo çok zekice hareket çok iyi yaa bi havan değişir iyi olur valla git güzel güzel eğlen aşkoo hakettin bende gitmek istiyorum sapancaya ama güvenilir yer bulmak zormuş orda sen git beğenirsen bana bi adını sanını yazıver

Yaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiii çok iyi yapmışsınız aşko bol bol stres at zaten ekşınlarda bitiyor sizin gezin tozun iyice bizim yerimize de
Tabiki aşko güzel kafam dağılır aklım sürekli belirtide olmaz inşallah bu sefer geçenki gibi kısa sürede olsa 4 gece 5 gün pazartesi giriş cuma çıkış

Teyzeleri LH hareketlenmesi oldu bugün heralde yumurtacık büyüyor

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
Kafayı bozduk bebeyle biz ondan
Aaa öyle bişimi var ayy baksan görsen 30 yaşına geldim daha ama teknoloji özürlüsüym galiba niye bilmiyorm ben bunu
Aşko bende sonradan öğrendim gizli işlerim olunca kullanıyorum orta aşağıda 2 sekme yazıyor ya orda özel çıkıyor bas aşko ona artık güvendesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…