- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.421
Ayyy ne kadar hoşAy saçma gelebilir ama ütü benim ev sevdiğim ev işikız yine mi tatileeee
Gerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsunAşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfenaklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte
Evet aşko öyle bir saçmalık var evde yüzükler kesildi geçen hafta şimdi de düğün salonunda nişan yapılıyor 1-2 aya da kesin düğün olur hadi 3-4 aya olsunAşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfenaklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte
Ayy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnzHaaa sen şu yeni sekme açıldığında orda çıkan kadınlar kulübü yazılı şeyi mi diyorsun ay bende kapatamıyorum onuo galiba en sık girdiğimiz yerleri gösteriyor
Yaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiiiAyyy ne kadar hoşyok aşko zerre sevmiyorum özellikle yaz ayı sıcakta hiiiiçç sevmiyorum aşko aynen bungalova gideceğiz 4 çift olarak arkadaşlarla bizim tatilimizden dolayı biyerlere gidemedik her yaz muhakkak giderdik bi kaç günlükte olsa bu senede bozmayalım dedik
Evet bende hasta numarası yapmayı düşündüm valla ne yalan söyliyimKuzum evet düğün evinde insan çok yoruluyor ki sen bizzat birinci derece yakınsın. Dikkat etmende yarar var bence çok ağır kaldırma ayakta durma özellikle kendini çok yorma daha tutunma aşamasındadır kuzum yani benim düşüncem böyle. O ortamda dikkat etmem zor diyorsan hasta numarası yapabilirsin aşko sanki belin çok ağrıyormuş gibi
Ahahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmektenGerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsun
Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçtaAyy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnz
Yap kıız çocugumuzu korumamız gereken yolda herşey mübahtırEvet bende hasta numarası yapmayı düşündüm valla ne yalan söyliyim
Ee ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda heleEvet aşko öyle bir saçmalık var evde yüzükler kesildi geçen hafta şimdi de düğün salonunda nişan yapılıyor 1-2 aya da kesin düğün olur hadi 3-4 aya olsunvalla yedik herhalde herkese karşı düşünür oldum ya
Aklın yolu bir bebeğimEvet bende hasta numarası yapmayı düşündüm valla ne yalan söyliyim
Ayyy ütü yapanını hemen alırdım heralde ahahahaAyy ne valizi nereye gidiyorsun bigün okumadm ne konular kaçırmışım yaaay yeri süpüren robotu buldular şu ütü yapanıda bulsalar artık
Kafayı bozduk bebeyle biz ondanAhahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmekten
Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçta
Zaten azcık bi iş yapsam bile en az yarım saat belim ağrıyor yalan söylemiş de sayılmambide birinci derece yakınsın bence dikkat et biraz tutunma aşamasnda çok yorulmayın ayakta durmayın diyorlar genelde mümkünse birşey kaldırma ters hareket yaptm geçen belim ağrıyor falan de çok ayakta durmamaya çalış elinden geldikçe dinlendir kendini ben öyle düşünüyorumAllahın izniyle hiç bişey olmaz miniğimize
Paylaşıcam kuzum hemen hemde
Ne diyim aşko biraz saçma geliyor bana daEe ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda heleAllah kolaylık versin ne diyim herşey zor yani gerçekten he valla bende
Ooo çok zekice hareketAyyy ütü yapanını hemen alırdım heralde ahahahaaşko Sapancada bungalov evler var oraya gideceğiz hafta içi 4 çift olarak arkadaşlarla kocam bey bizi batırmanın yollarını arıyor eşlermiz yaptılar planı erkek erkeğe bu yaz biyerlere gitmedik hep beraber diye eşimde atladı gidelim diye şaşırdım bari dedim tarihleri biz kadınlar ayarlayalım beklemeye denk getirdim aralarında bi çocuk düşünen benim kızlara dedim uğraşmayayım ordada beklemeye denk gelsin öyle ayarlandı
Tabiki aşko güzel kafam dağılır aklım sürekli belirtide olmaz inşallah bu sefer geçenki gibiYaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiiiçok iyi yapmışsınız aşko bol bol stres at zaten ekşınlarda bitiyor sizin gezin tozun iyice bizim yerimize de
Ay sende de varmı o bende de var bi ev süpürdüm belimin ağrısına uyuyamadm yaa yalan yok doğru bunlarZaten azcık bi iş yapsam bile en az yarım saat belim ağrıyor yalan söylemiş de sayılmam
Aşko bende sonradan öğrendim gizli işlerim olunca kullanıyorumKafayı bozduk bebeyle biz ondan
Aaa öyle bişimi var ayy baksan görsen 30 yaşına geldim daha ama teknoloji özürlüsüym galiba niye bilmiyorm ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?