Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta 288 çıktı çok az ayın 9unda 116 çıkmştı sağlıklı değil galiba
Sen yinede sakin kalmaya çalış bol su iç biraz düşün ayın 9 unda yapılmışsan ama bazen belli de olmuyor kuzum Allaha emanet et en hayırlı en sağlıklısı en güzel olsun en önemlisi sen sağlıklı kalmaya çalış dinlen bol su iç

Ama genelde 2 katı yükselmesi bekleniyor 2-3 günde benim 7 günde 116dan 288 e çıkmış

Ay evet kuzum bunları da okudum herkeste etkisi aynı olmayabiliyormuş maalesef benim adetlerim çok düzenliydi ta ki bu aya kadar bu ay ki adetim 6 gün gecikti hiç bir kür felan da uygulamadım

yıkıldım şuan doktorla konuşmadım daha ama 7 günde bu kadar az yükselmesinin başka açıklaması yok malesef 116dan 288 e çıkmş çok az
Ne desem bilemedim ki canim, çok üzüldüm adına
Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin sana
Eger rahatliycaksan ağla boşalt içini

Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
Kuzum doktorla konuşmadan hemen kendimizi çok fazla üzmeyelim bebeğim evet biraz az yükselmiş ama bakalım doktor ne diyecek eğer kimyasalsa eğer doğal yolla hamile kalabildiğini görmüş olduk bebeğim ayrıca kimyasaldan sonra da hemen hamile kalınıyor diyorlar pozitif düşünelim bebeğim ya

Üzülme canım sen şimdi bol bol dinlen kimyasalsa bile doğal yoldan hamile kalabiliyosun bu çok güzel bir şey inşallah bir iki ay içinde tekrar kalırsın kimyasaldan sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş

Mucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Lale95 M melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 G Gzmyts53 Ginnys W wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam

Sakin olmaya çalış lütfen herşey yoluna girecek hayırlısı böyleymiş

Canım benim sana her ne kadar üzülme desem de boş, seni anlıyorum benimde kaybım var hemde üçüz. Ama şöyle düşün ki hamile kalabiliyorsun çok şükür, en hayırlı zamanda sağlıklı bi sekilde yeniden nasip olcak Allah'ın izniyle sen içini ferah tut, kürtaja gerek kalmaz inşallah. Kalırsa da korkulacak hiç birşey yok çok çok geçmiş olsun, en kolay şekilde atlatırsın bu süreci insallah

Evet elimde değil üzülmemek inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…