- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.521
Sen yinede sakin kalmaya çalış bol su iç biraz düşün ayın 9 unda yapılmışsan ama bazen belli de olmuyor kuzum Allaha emanet et en hayırlı en sağlıklısı en güzel olsun en önemlisi sen sağlıklı kalmaya çalış dinlen bol su içBeta 288 çıktı çok az ayın 9unda 116 çıkmştı sağlıklı değil galiba
Off ya bu kimyasallar bıktırdı artık bir tane sağlıkli gebelik haberi alamiyoruz
Yumurtam büyüyor demekki çünkü doktor bu gün içim büyüyebilir demişti ama bir kaç günümüz daha var.sende bol bol dinle olur mu beklememiz gerekecek senin durumunu bol su iç lütfenYaa iyi birşeymi kızarmaya başlaması
Ama genelde 2 katı yükselmesi bekleniyor 2-3 günde benim 7 günde 116dan 288 e çıkmışSen yinede sakin kalmaya çalış bol su iç biraz düşün ayın 9 unda yapılmışsan ama bazen belli de olmuyor kuzum Allaha emanet et en hayırlı en sağlıklısı en güzel olsun en önemlisi sen sağlıklı kalmaya çalış dinlen bol su iç
Ay evet kuzum bunları da okudum herkeste etkisi aynı olmayabiliyormuş maalesefBen 3 farklı zamanlarda kullandim baska sebeplere bağladım problemleri ama sonra kürden olduğundan emin oldum eğer yumurtlamayla ilgili bir problemin yoksa hic yapma derim canim. 1. Yapışımda çok düzenli olan günüm 3 4 gün geçti işe yaradi sandim ama testler negatifti kan bile verdim o ay olan adetim çok ağrılı geçti aşırı ağrılı . 2. Yapışımda yine adetim gecikti ve cok zor söküldü gelmiyordu ama aşırı ağrısı vardi son yapışımda da 1 ay boyunca kasık ağrısı cektim bir daha dedim asla
Ne desem bilemedim ki canim, çok üzüldüm adınayıkıldım şuan doktorla konuşmadım daha ama 7 günde bu kadar az yükselmesinin başka açıklaması yok malesef 116dan 288 e çıkmş çok az
Kuzum doktorla konuşmadan hemen kendimizi çok fazla üzmeyelim bebeğimMucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
Yaa kuzum batı kaç gün geçtikiMucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
Bu kadar dıkşına tabii ki de kaçırmamışsındır
Canım ne denir bilmiyorum burdan yükselme olur mu bilmiyorum ama nasipse her şey mümkün nasip değilse en kolayı bile mümkün olmuyor canım gebe kalabiliyorsun bunu biliyorsun artık bir problem yok Herşey Allah’tan canım benimMucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
11 gün geçtiYaa kuzum batı kaç gün geçtiki
İnşallah canım evet bende heyecanlandım böyle söyleyince bakalım Allah büyük hayırlısı inşallahAyyy az kalmış kuzum yaaa ne güzelay şimdiden heyecan bastı inşallah çift çizgi görürüz ya bayadır görmüyor bu topic çift çizgileri
Tamam bunu biliyorum bu nedenle dinlenmen gerekir dedim yinede çok su içmelisin Her durumu kolay atlatmak için daha önceki kimyasalın kaç günlüktüAma genelde 2 katı yükselmesi bekleniyor 2-3 günde benim 7 günde 116dan 288 e çıkmış
Bak merak etme şuan rahmin kendini gebeliğe hazırladı ya bidahaki ay zorlanmıcaksın hemen hamile kalırsın11 gün geçti
Üzülme canım sen şimdi bol bol dinlen kimyasalsa bile doğal yoldan hamile kalabiliyosun bu çok güzel bir şey inşallah bir iki ay içinde tekrar kalırsın kimyasaldan sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş11 gün geçti
Sakin olmaya çalış lütfen herşey yoluna girecek hayırlısı böyleymişMucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Lale95 M melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 G Gzmyts53 Ginnys W wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarsa kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
Canım benim sana her ne kadar üzülme desem de boş, seni anlıyorum benimde kaybım var hemde üçüz. Ama şöyle düşün ki hamile kalabiliyorsun çok şükür, en hayırlı zamanda sağlıklı bi sekilde yeniden nasip olcak Allah'ın izniyleMucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Lale95 M melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 G Gzmyts53 Ginnys W wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarsa kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
Öyle nasipten öte yol yok tek duam şuan kürtaja gerek kalmasınSakin olmaya çalış lütfen herşey yoluna girecek hayırlısı böyleymiş
Evet elimde değil üzülmemekCanım benim sana her ne kadar üzülme desem de boş, seni anlıyorum benimde kaybım var hemde üçüz. Ama şöyle düşün ki hamile kalabiliyorsun çok şükür, en hayırlı zamanda sağlıklı bi sekilde yeniden nasip olcak Allah'ın izniylesen içini ferah tut, kürtaja gerek kalmaz inşallah. Kalırsa da korkulacak hiç birşey yok çok çok geçmiş olsun, en kolay şekilde atlatırsın bu süreci insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?