- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.561
Dayaniyorum ama arada şeytan cok kurcaliyor sol tarafımda ara ara sanci hissediyorum bunlar hep umutlandıriyroKız bıkarmıyız aşk olsunbence bat tarihini bekle ama dayanamıyorum diyorsan yap aşko biz hep burdayız
Çarşambaya kadar yapmayacam karar verdimKız yap artık şu testi vallahi çatlatcan bizi burda
Uygulama canim ya bozma düzenini bak benim 14. Ayim belki de vu kürler engellediAy evet kuzum bunları da okudum herkeste etkisi aynı olmayabiliyormuş maalesefbenim adetlerim çok düzenliydi ta ki bu aya kadar bu ay ki adetim 6 gün gecikti hiç bir kür felan da uygulamadım
Sağol canımÜzülme diyemem ama sakin olmaya çalış ama biraz ağla şunu bil rahim temizlenirse düşük olmaz rahim temiz olursa güzel gebelik sağlıklı bebek gelir inşallah kürtaj olmazsın aöa olacak olursa biz yanındayız unutma nasıl korktuğunu ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende yaşadım bu nedenle sakin kalmaya çalış lütfen çok su iç 3 litre zamanla o kendiliğinden düşecek ama sen sakin kalacaksın olur mu.senin sağlığın şuan birinci planda herşey yoluna girecek yeniden şimdi kendini zamana bırak kendiliğinden düşmesi için vücuduna yardımcı ol olur mu
Kuzum inşallah ki ilaçlarla düşürürsün ama kürtaj olsan bile korkma allahın izniyle çok zor operesyon değil bende kürtaj oldum daha önce böyle olması gerekiyormuş ya kalb atışını falan duysaydın herşey daha zor olurdu senin için yavrum vardır bundada bi hayrMucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 @Lale95 @melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Gzmyts53 @asunny @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
Aa hiç bilmiyordum çok üzüldüm gerçekten zor rabbim kimseye yaşatmasın psikolojisi zorBen 8 haftalıkken düşük yapmıştım öncesinde beta vs bakılmıştı gitmişken bebeğide görelim diye bekledim doktora gitmek için eşimde işten çıkmıştı sıkışıktık lekelenmem başladı birden gittim kalp atışını duyarım inşallah bişey olmamıştır diye doktor söyleyince dünya başıma yıkıldı sakşnleştiremediler beni çünkü hiç hamile gibi değildim aylarca kendime gelemedim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum çok zor
Evet iyi yönden bakarsam öyle doktorda öyle söyledi üzülüyorsn ama tüplerin açık hamile kalabiliyorsun demekki dediİnşallah kuzum en azından hamile kalabildiğini gördün şimdi bütün tahlillerini yaptır pıhtılaşma vs bunlarada baktır
Doktor hiç ilaçlrla düşürmekten bahsetmedi ya bi iki gün bekleriz düşmezse kürtaj dediKuzum inşallah ki ilaçlarla düşürürsün ama kürtaj olsan bile korkma allahın izniyle çok zor operesyon değil bende kürtaj oldum daha önce böyle olması gerekiyormuş ya kalb atışını falan duysaydın herşey daha zor olurdu senin için yavrum vardır bundada bi hayr
Yavrum soğan suyu iç sabah akşam benim içim öyle temizlenmişti inşallah kendiliğinde düşerDoktor hiç ilaçlrla düşürmekten bahsetmedi ya bi iki gün bekleriz düşmezse kürtaj dediöyle iyiki kalp atışını duymadm vardır bir hayır Rabbim daha hayırlısını nasip eder eminim sağol kuzum bu arada
Amin inşallah İyiym çok şükür bunda da vardır bir hayırİnşallah güzel haber alırsın canım sağlığın iyidir umarım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBat 24-27 Eylül arası
Yumurtlama belirsiz cünkü
Sen de mi yaMucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 @Lale95 @melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Gzmyts53 @asunny @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
13.gündü dün. Hayatımız yine b.ka sardı çünkü. Hatta komple vazgeçtim gibi bebek fikrinden. Bu gidişle bizim sonumuz pek hayırlı olmayacak çünkü. Eşimle bizim hiçbir sorunumuz yok ama görmezden gelemeyeceğimiz çok büyük bir mesele var ve ben çok mutsuzumAy niye olmadı kiiğkaçıncı gündü dün bebeğim ? ay aşko beynim yandı pardon doğru anlayamamışım ♀
Allah bi daha yaşatmasın kuzum evet çok zor. Çok büyük bir hayal kırıklığı..Ben 8 haftalıkken düşük yapmıştım öncesinde beta vs bakılmıştı gitmişken bebeğide görelim diye bekledim doktora gitmek için eşimde işten çıkmıştı sıkışıktık lekelenmem başladı birden gittim kalp atışını duyarım inşallah bişey olmamıştır diye doktor söyleyince dünya başıma yıkıldı sakşnleştiremediler beni çünkü hiç hamile gibi değildim aylarca kendime gelemedim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum çok zor
Canım benim bazen hepimizin başına geliyordur birşeyler kızgınlıkla insan öyle düşünüyor sonra geçiyor sen ağzını hayra aç kuzum özel değilse sorun ne böylesine seni üzen nedir13.gündü dün. Hayatımız yine b.ka sardı çünkü. Hatta komple vazgeçtim gibi bebek fikrinden. Bu gidişle bizim sonumuz pek hayırlı olmayacak çünkü. Eşimle bizim hiçbir sorunumuz yok ama görmezden gelemeyeceğimiz çok büyük bir mesele var ve ben çok mutsuzum
Öyle bir dönem olacak bişey değil kuzum ben 2 buçuk yıldır sabrediyorum ve ruh sağlığım bozuldu artık tahammülüm kalmadı. Benim çocuğum da etkileniyor bu durumdan. Pek anlatabileceğim bişey değil. Ama önce oğlumun ruh sağlığı, sonra da kendim için ya buna kökten çözüm bulunmalı ya da biz ayrılmalıyız. Öyle oturup konuşulup da halledilecek bişey değil ne yazık kiCanım benim bazen hepimizin başına geliyordur birşeyler kızgınlıkla insan öyle düşünüyor sonra geçiyor sen ağzını hayra aç kuzum özel değilse sorun ne böylesine seni üzen nedir
Kuzum benim çok üzüldümMucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 @Lale95 @melek076 sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Gzmyts53 @asunny @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
Canım benim okudum şimdi hepsini. İnşallah her şeyin en güzeli olur hakkında. Birlikte göreceğiz o günleri. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Üzülme ağlama demeyeceğim ağla içini boşalt sonrası çok güzel olacakEvet ağlamak iyi geldi inşallah kendi kanamayla atılırda daha kolay atlatırım süreciinşallah
Anladım canım Allah kolaylığını versin inşallah kendini ve evladınızı daha fazla üzmeden çözebilirsinizÖyle bir dönem olacak bişey değil kuzum ben 2 buçuk yıldır sabrediyorum ve ruh sağlığım bozuldu artık tahammülüm kalmadı. Benim çocuğum da etkileniyor bu durumdan. Pek anlatabileceğim bişey değil. Ama önce oğlumun ruh sağlığı, sonra da kendim için ya buna kökten çözüm bulunmalı ya da biz ayrılmalıyız. Öyle oturup konuşulup da halledilecek bişey değil ne yazık ki
İnşallah kuzum inşallah sağolAnladım canım Allah kolaylığını versin inşallah kendini ve evladınızı daha fazla üzmeden çözebilirsiniz
Başka kürlerde mi denedin kuzumUygulama canim ya bozma düzenini bak benim 14. Ayim belki de vu kürler engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?