- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.481
canım her zaman beklerimMaşallah maşallah çok güzelmiş aşko nerdeeee ama belki bir gün yolum düşerse kapını çalarım ve seninde yolun düşerse sende bana gel olur mu çok güzel olur
Ben denedim cok zaratini gördüm tavsiye etmemAşkolar,Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 @fnd_50 @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Dünkü kadar çok olmasada var aşko aynı şeffafAmin hepimizin olsun inşallah bebeğim❤❤ inşallah bebeğim akıntın ne alemde?
Ahaahahah ben mi sizi siz mi beni
Ahahah aşko tatilde yapacak mısın ayy
Ne zararı oldu canım?Ben denedim cok zaratini gördüm tavsiye etmem
27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyimAhaahahah ben mi sizi siz mi beni
Ahahah aşko tatilde yapacak mısın ayybaş köşeye koymuş bide bat kaçtı aşko senin
Buyur gel güzel şehir sakin Türkler çok bizim evin burada değil ama merkezde dolu Türk var sanki Türkiye çarşısı pazarıİnşallah
canım her zaman beklerim
Uğrarsam neden olmasın
Önce sen bizi sonra biz seniAhaahahah ben mi sizi siz mi beni
Ahahah aşko tatilde yapacak mısın ayybaş köşeye koymuş bide bat kaçtı aşko senin
Ayy yarına çatlar muhtemelen bebeğimDünkü kadar çok olmasada var aşko aynı şeffaf
Aynen yarında ekşın sonra dinlenmece beklemece aşko hayırlısı bakalımAyy yarına çatlar muhtemelen bebeğim
Ayy hadi gol olsun Allahım çok aminAynen yarında ekşın sonra dinlenmece beklemece aşko hayırlısı bakalım
Ay yok geri kalan hepsi çıktı betayı bekliyorum sapık gibi enabızda
Ayyy az kalmış kuzum yaaa ne güzel27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyim
Hadi oda çıksın artıkAy yok geri kalan hepsi çıktı betayı bekliyorum sapık gibi enabızda
Ben 3 farklı zamanlarda kullandim baska sebeplere bağladım problemleri ama sonra kürden olduğundan emin oldum eğer yumurtlamayla ilgili bir problemin yoksa hic yapma derim canim. 1. Yapışımda çok düzenli olan günüm 3 4 gün geçti işe yaradi sandim ama testler negatifti kan bile verdim o ay olan adetim çok ağrılı geçti aşırı ağrılı . 2. Yapışımda yine adetim gecikti ve cok zor söküldü gelmiyordu ama aşırı ağrısı vardi son yapışımda da 1 ay boyunca kasık ağrısı cektim bir daha dedim aslaNe zararı oldu canım?
Kanka 4 günüm kaldı bugün test alip yarın yapayım mi biktiniz biliyorum amaHadi oda çıksın artık
Gerçekten çıksın dokuz dogurcam şurdaHadi oda çıksın artık
Mutluluklar dilerimKızlar size bir sorum daha olucak R raainbowLale95 Ginnys Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?