Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben denedim cok zaratini gördüm tavsiye etmem

Ahaahahah ben mi sizi siz mi beni

Ahahah aşko tatilde yapacak mısın ayy baş köşeye koymuş bide bat kaçtı aşko senin
27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyim

27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyim
Ayyy az kalmış kuzum yaaa ne güzel ay şimdiden heyecan bastı inşallah çift çizgi görürüz ya bayadır görmüyor bu topic çift çizgileri

Ne zararı oldu canım?
Ben 3 farklı zamanlarda kullandim baska sebeplere bağladım problemleri ama sonra kürden olduğundan emin oldum eğer yumurtlamayla ilgili bir problemin yoksa hic yapma derim canim. 1. Yapışımda çok düzenli olan günüm 3 4 gün geçti işe yaradi sandim ama testler negatifti kan bile verdim o ay olan adetim çok ağrılı geçti aşırı ağrılı . 2. Yapışımda yine adetim gecikti ve cok zor söküldü gelmiyordu ama aşırı ağrısı vardi son yapışımda da 1 ay boyunca kasık ağrısı cektim bir daha dedim asla

Mutluluklar dilerimyok canim ağır iş yapma,vakit buldukca dinlen, hiç bir korkusu yok
Ben ogluma hamile oldugumda evde tadilat vardi daha hamile oldugumu bilmiyordum bile
Tüm gün koşturmaca halindeydim,eşimle koltuk kanepe yeri değişiyorduk
Rabbim koruyor minik bebelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…