- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.581
Anlatmak istersen dinlerim kuzum. Şunu hiç unutma bebeğim hayat her zaman tekdüze gitmez illaki inişleri çıkışları oluyo yoksa anlamı olmaz zaten sorun olan me bilemiyorum ama illaki bir yolu vardır kuzum konuşarak çözülür belki13.gündü dün. Hayatımız yine b.ka sardı çünkü. Hatta komple vazgeçtim gibi bebek fikrinden. Bu gidişle bizim sonumuz pek hayırlı olmayacak çünkü. Eşimle bizim hiçbir sorunumuz yok ama görmezden gelemeyeceğimiz çok büyük bir mesele var ve ben çok mutsuzum
Hiç üzme kendini bebeğim ❤❤ kolaylıkla atlat inşallah bu zamanı ❤❤Aa hiç bilmiyordum çok üzüldüm gerçekten zor rabbim kimseye yaşatmasın psikolojisi zor
Evet iyi yönden bakarsam öyle doktorda öyle söyledi üzülüyorsn ama tüplerin açık hamile kalabiliyorsun demekki dedibundan sonrasıda kolay gelsin başka hiç birşey istemiyorum şuan
Ayy sen bizi öldürceksinÇarşambaya kadar yapmayacam karar verdim
çok gecmıs olsun canım,,ınsallah dıs gebelık degıl kımyasaldır ve hemencecık atlatırsın..Aa hiç bilmiyordum çok üzüldüm gerçekten zor rabbim kimseye yaşatmasın psikolojisi zor
Evet iyi yönden bakarsam öyle doktorda öyle söyledi üzülüyorsn ama tüplerin açık hamile kalabiliyorsun demekki dedibundan sonrasıda kolay gelsin başka hiç birşey istemiyorum şuan
Amin kuzum. Kafama sadece şu takıldı o zaman ben düşüğüm de 40 gün kanama geçirdim eğer ki doktorun dediği gibi olsaydı sanırım bu kadar sürmezdi kanamam. Adet gibi geçerdi doktor orda ben üzülmiyim diye çoktan gelişimi durmuş kese büzüşmüş demişti ama ben ultrasonda bebeğimi görmüştüm. Ay ağlıycam sinirim bozulduAllah bi daha yaşatmasın kuzum evet çok zor. Çok büyük bir hayal kırıklığı..
Çok üzüldüm de ben beta değerinden anlamıyorum pekMucizemmm16 M melek076 @mucizeyimben @Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
Çok çok geçmiş olsun canımMucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @Lale95 M melek076 @sevdaluk1911 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Gzmyts53 Ginnys @wish2401 ve diğer kızlar doktorla konuştum içtiğin ilaçları bırak dedi sağlıklı bi gebelik değil doğal yollarla kanamayla düşmesini beklicez bikaç gün eğer düşmezse kürtaj olucak dedi koca 1 yıl beklemiştik çok sevinmiştik yıkıldım valla ağlıyorum hıçkıra hıçkıra öğrendiğimden beri nasip değilmiş lütfen dua edin kürtaja gerek kalmasın o zaman toparlanamam
Ben Hayit kullandım 1 hafta soğan kürü yaptim hayıt sanki iyi geldi ama soğan daBaşka kürlerde mi denedin kuzumay hemen vazgeçme potansiyelim var galiba ama insan birde belki işe yarar diye hevesleniyor
Az sonra test alacağım yapacağım sabah yarinAyy sen bizi öldürceksin
Cok düşünmeyecem ya yapacağım yarın yoksa da olmadığını kabulleneyim eczaneler kaçta kaoaniyor biliyot musunAyy sen bizi öldürceksin
Hep birlikte aşacağız geçecek tamam mınüzülmek yok hep şunu düşüneceğiz yeni gelene sağlıklı yer açılıyor bu bir süreçSağol canımTamam dikkate alıcam söylediklerini inşallah güzel geçer süreç
Rabbim hayırlıların en güzelini versin evlat olarak gönlünü ferah tut olur muAmin inşallah İyiym çok şükür bunda da vardır bir hayır
7 de kapanıyo bebeğim eczanelere bebeğim koş al gel işe artık şu testeCok düşünmeyecem ya yapacağım yarın yoksa da olmadığını kabulleneyim eczaneler kaçta kaoaniyor biliyot musun
Misafirlikteyim dönerken 3 4 tane alacağım7 de kapanıyo bebeğim eczanelere bebeğim koş al gel işe artık şu teste
Bulamazsan kafanı ütüleriz ama çok beklettin bizi sen çooookMisafirlikteyim dönerken 3 4 tane alacağım
Naptn kuzum.Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M melek076 M Mavimiresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
Napiyoruz askooo
Burda 18:00 da kapanıyor eczane geneli öyledir galiba gideceğin eczaneyi googleden arat açılış kapanış saati yazıyor orda canım hadi bakalım patlat bize bir test yarınCok düşünmeyecem ya yapacağım yarın yoksa da olmadığını kabulleneyim eczaneler kaçta kaoaniyor biliyot musun
Yok bunun misafirlikten kalkacağıyım heveslendiriyor bizi oturmuş bekliyor biz burada eczane kapanırsak derdindeyiz kız kalk hadi eve çok oturdun yeter gariBurda 18:00 da kapanıyor eczane geneli öyledir galiba gideceğin eczaneyi googleden arat açılış kapanış saati yazıyor orda canım hadi bakalım patlat bize bir test yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?