Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kanka strese sokmiyorum kafamda şüphe kalmasin diye yaptım kendimi regle hazırlıyorum birden regl olunca üzülmemek icin5
Heee anladum canum,strese girmiyorsan sorun yok
Bide senin yaptigin kaset test, gebelik olsa bile çıkmaz onda
Sabah yapma,bat günü bekle

Gel sarılalım Bende iyiyim çok şükür Ya ben çok uyuyorum bu ara felaket yani giremiyorum buraya ders de çalışamıyorum.
Aşkım çalışmaktan bi hal olduk zaten dinlen artık ya❤❤❤ bebeğim bat ne zamandı hee hatırladım benimkinden bigün sonra

Kız aksine bende felaket akıntı oluyor. Ama şöyle bişey var yumurtlamaya kadar akıntım oluyor bazen beyaz kremsi bazen koyu kıvamlı şeffaf bazende su gibi. Ama yumurtlama sonrası regle yakın olmuyor ilişki sonrası sadece o kalıntılar dışarı akıyor başka bişey olmuyor

Şimdi okudum,benim adete kadar hep akıntım olur kuzum kuruluk katiyyen olmaz
Azacuk da olsa illaki bişey akar

Mucizemmm16 @melek076 M mucizeOldu @Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
Canım üzülme desem boş o yüzden ağla ağla ama sonrasında toparlanmaya bak canım

Sen de mi ya nedir bu bilemedim ki çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum bende yıkıldım şimdi kendime yeni yeni geliyorum. Rabbim sagliklisini versin biran önce
Malesef bende yıkıldım tek isteğim kendi atılsın vücuttan inşallah Rabbim sağlıklısını versin bunun üzüntüsünü öyle atlatabilirim galiba

İnşallah kuzum gerek kalmasn izter istemez üzüldüm ama geçicek dediğin gibi vardır bir bildiği Umarım çok bekletmez bidaha ve sağlıklı olur
Amiin inşallah canm sağol
Hiç üzme kendini bebeğim ❤❤ kolaylıkla atlat inşallah bu zamanı ❤❤
Üzmemeye çalışcam inşallah kuzum sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…