- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.781
Burdayım bebeğim, sizi takipteyim@miresl @bitliKedi @Cgh R Random3Mucizemmm16 @Demgey3 @melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Arada ses ver seni merak ediyoruz sen iyimisin bu arada sabah sanki gergindin bir sorun yok dimi herşey yolundaBurdayım bebeğim, sizi takipteyim
Nasip kuzum demekki olacağı varsa her türlü oluyo bizdeki debenlemeye bak heleAşko ben onu çözemedim ya
Nasip olcak nasip
Ouuu nasılsin aşko?Burdayım bebeğim, sizi takipteyim
Bilmiyorum kuzum tekrar baktım var gibi dur bakalım inşallah bebeğim seninledirTestin kendi cizgisi c ye çok yakin canim
Yaptım ama bakamıyorum suanEvet kızlaaaar Canan’ı bekliyoruz haydeeee Canan haydeeee
Kalbime indirdin laaaaynnnn bakmadan Çek at o haldeYaptım ama bakamıyorum suan
Burdayım bebeğim valla ben kafayı üşüttüm sıyırdım sanırım günlerdir habire bi yerleri temizliyorum galiba kafayı yedim@miresl @bitliKedi @Cgh R Random3Mucizemmm16 @Demgey3 @melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Bakmadan Çek at ben bakarımYaptım ama bakamıyorum suan
Kız niye niye sakin yormayın kendinizi boşverin azcık delimisiniz bebek yapacaz şurdaBurdayım bebeğim valla ben kafayı üşüttüm sıyırdım sanırım günlerdir habire bi yerleri temizliyorum galiba kafayı yedimkendimi paraladım duramıyorum
Kız noldu sana yaBurdayım bebeğim valla ben kafayı üşüttüm sıyırdım sanırım günlerdir habire bi yerleri temizliyorum galiba kafayı yedimkendimi paraladım duramıyorum
Evet yaa hep iş hep iş bixtıx yaa bıxtıxKız niye niye sakin yormayın kendinizi boşverin azcık delimisiniz bebek yapacaz şurda
İyiyim aslinda vucuduma bir zarari olmadi ignenin kanama sanci vs ama psikolojik olarak biraz yıprandım beta takibi icin kollarimdan o kadar kan alindiki sayisini unuttum serumlar felanNasılsin canim? igneden sonra değişiklik varmi?
3ay süreyi tamamla eş paketi, advictor al kullan canim
Atacakmısın merak ettirdin.Yaptım ama bakamıyorum suan
Anladim canim, çok uzun ve yipratici bi süreİyiyim aslinda vucuduma bir zarari olmadi ignenin kanama sanci vs ama psikolojik olarak biraz yıprandım beta takibi icin kollarimdan o kadar kan alindiki sayisini unuttum serumlar felansurekli ultrason altan yada üstten insan ister istemez yıpranıyor. Ama çok şükür iyiyim daha buyuk sorunlardan korusun Allah'ım
Bugun yine kan verdim biraz artmis degerim 1032 çıktı doktorum korkma beklenen bir durum dedi 7 ci gun düşüş olmasi lazımmış pazartesi tekrar gidecegim dusmez ise ikinci doz asi yapilacak canim.
Dış gebelikten korur mu acaba faydasi neler cok goruyorum ama okumadim pek bilgim yok canim
Ayy güldümKız noldu sana yaMasumlar apartmanindaki kiz gibi
Ohh öyle anlatdınki canim temizlik yapmak istediAyy güldümyaw ne biliyim kafayı yedim dibini sıyırıyorum herhalde aşko bilmiyorum bak bugün iki banyonunda duvarlarını sildim evi topla süpür yemek vs onları saymıyorum hatta gözümü bazanın altına diktim düzenlemem lazım diye sonra da ben iyice kafayı yedim diyip vazgeçtim
Aşko sorun şu ki bazanın altı zaten düzenli anlıyo musunOhh öyle anlatdınki canim temizlik yapmak istedio kadar yorma kendini aşko
Dıkşina enerji laazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?