- 15 Mayıs 2022
- 3.546
- 2.904
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.821
Yok canım çokta üzülmüyorum 10-11 gün önceden çıkması çok zormuş zaten bekleyelim bakalımÜzülmeee ama bak başta sana ne dedim üzülmeyeceksen yap dedim dimi.bu etkileyici bir an ve herzaman işler istediğimiz gibi gitmiyor o nedenle olası herduruma alışmamız gerekli ve şu var bir gerçek ki senin için erken bir ihtimal çıkarsa sevineceğiz ama erken yaptık çıkmadı diye kendimizi üzüp hormonları yormayacağız dimi ama
Evet yumurtlama pik bu canım hadi bakalımKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey @mucizeyimben @melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Zamanla saglikla gebe kalacaksin inaniyorumEvet bu durumdan en hayırlı şekilde kurtulmak istiyorum şuan. Eşimle sevindiğimiz tek şey o bak üzülme en azından bebeğimiz olabildiğini öğrendik diyo
Cok çıkan var bende yaptim bugun benimkide negatif ama bat günü de gebelik öğrenenler cok varYok canım çokta üzülmüyorum 10-11 gün önceden çıkması çok zormuş zaten bekleyelim bakalım
Woawww yansin geceleerrKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey @mucizeyimben @melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Aşko tövbe yaRabbim ama yani bi yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim heLan bizimkiler niye yolu bulamıyo gözleri mi görünüyo körler mi yazıklar olsun
Ben mi şaşıyımÜzülmeee ama bak başta sana ne dedim üzülmeyeceksen yap dedim dimi.bu etkileyici bir an ve herzaman işler istediğimiz gibi gitmiyor o nedenle olası herduruma alışmamız gerekli ve şu var bir gerçek ki senin için erken bir ihtimal çıkarsa sevineceğiz ama erken yaptık çıkmadı diye kendimizi üzüp hormonları yormayacağız dimi ama
Ha tamam o halde iyi sevindim aman diyim üzülmek yokCanim üzülmüyorum alistim artik. Bende her gün yapıyorum
Tamam sevindimYok canım çokta üzülmüyorum 10-11 gün önceden çıkması çok zormuş zaten bekleyelim bakalım
Eslem de çok güzel
Haydi breeee güreşeeeEvet yumurtlama pik bu canım hadi bakalım
Bende görür gibi oluyorum ama bakmaktan gözlerim yoruldu anlayamıyorum evimdeki bütün ışıklarda resmen kör karanlıkBen mi şaşıyımcans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu? Mucizemmm16 aşko yok mu?
Var iki tanesinde görüyor gibiyim ama erken cananada yazdım.beklemek gerekiyor tabi şimdi bunu üzerine beklemek çok zor biliyorum kendimden ama en güzeli beklemekBen mi şaşıyımcans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu? Mucizemmm16 aşko yok mu?
Ben sana gece senin fotoyla oynayıp atıcam gördüklerimiBende görür gibi oluyorum ama bakmaktan gözlerim yoruldu anlayamıyorum evimdeki bütün ışıklarda resmen kör karanlık
Sen bekle canım bata kaç varBende görür gibi oluyorum ama bakmaktan gözlerim yoruldu anlayamıyorum evimdeki bütün ışıklarda resmen kör karanlık
Bana güzel çekip atarmısın mesajla bende oynayıp paylaşırımBen mi şaşıyımcans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu? Mucizemmm16 aşko yok mu?
22 siSen bekle canım bata kaç var
Aşkolar ben geldiiiimmm nişandaydım ya yoruldum öldüm bittim yaaaM Mavimiresl @bitliKedi @Cgh @Random3Mucizemmm16 Demgey3 @melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Attım canım teşekkürlerBana güzel çekip atarmısın mesajla bende oynayıp paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?