- 15 Mayıs 2022
- 3.677
- 2.994
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.801
Üzülme tatlim bata daha varBişey göremiyorum
Yaa ne diyosun kuzum ya cok üzüldüm. Sen kalbini ferah tut hayirlisiyla bu durumdan kurtul. En azindan hamile kalabiliyosn bunu ogrenmis oldukM Mavimiresl kuzum naptn yazmışsın alıntı yapmayı unuttum malesef betam 288 çıktı doktor aradı sağlıklı gebelik değil dedi kendi düşmesini beklicez bir iki gün kanamayl atılmazsa kürtajla sonlndırıcaz dedi nasip değilmş
Bende göremedim ama daha bat a varmış niye hemen bayrakları indiriyosun umudunu kaybetme güzel sonuç alıcaksın inşallahBişey göremiyorum
UmarıımÜzülme tatlim bata daha var
Adet gelmeden umuttt hepp varrr
İnşallahBende göremedim ama daha bat a varmış niye hemen bayrakları indiriyosun umudunu kaybetme güzel sonuç alıcaksın inşallah
Canim ev mevlidimiz vardi anca müsait olabildim. Bugun erken gebelik yaptim cikmadi yumurtlama 7eylulM Mavimiresl @bitliKedi @Cgh @Random3Mucizemmm16 @Demgey3 @melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Olmuş olmuşKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey M mucizeOldu @melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Ayıpsın yeterki ekşın olsun banaİyi madem gece akşam neyse hallediverir tembellik etme
Daha erken değil mi canımCanim ev mevlidimiz vardi anca müsait olabildim. Bugun erken gebelik yaptim cikmadi yumurtlama 7eylul
İki tanesinde muhtemelen iz yerini gördüm ama bunu erken olduğu için bilemeyiz ben böyle virüstü test yapıyorum bak bana bayrak indiriyormuyum birde benim yumurtalar zor büyüyor zor gelişiyor bir sürü etken var ama ne yapıyorum takmıyoruz önümüzdeki diğer yumurtalara bakıyoruz.ama senin için şuan zaman olarakta daha erken o nedenle 7 gün sonra yap bir sonraki testini ben her sabah yapıyorum ama bunu kendimi alıştırmak için yaptım etkilenmemek için eskiden üzülürdüm.şimdi etkilenmiyorum ama dediğim gibi bunun için daha senin 7 günün varBişey göremiyorum
Yansın geceler o halde beybiiiiiAyıpsın yeterki ekşın olsun bana
Teşekkür ederimİki tanesinde muhtemelen iz yerini gördüm ama bunu erken olduğu için bilemeyiz ben böyle virüstü test yapıyorum bak bana bayrak indiriyormuyum birde benim yumurtalar zor büyüyor zor gelişiyor bir sürü etken var ama ne yapıyorum takmıyoruz önümüzdeki diğer yumurtalara bakıyoruz.ama senin için şuan zaman olarakta daha erken o nedenle 7 gün sonra yap bir sonraki testini ben her sabah yapıyorum ama bunu kendimi alıştırmak için yaptım etkilenmemek için eskiden üzülürdüm.şimdi etkilenmiyorum ama dediğim gibi bunun için daha senin 7 günün var
Erken olduğu içindir bekle üzülmeyecekseniz erken test yapın ben hergün yapıyorum ama üzülmüyorum da böyle yapıp üzülünce olmuyor.çok erken yapma aşko kıyamam sonra kendime değil siz üzüldünüz diye üzülüyorum Canan yaptı üzüldü erken onun içinde şimdi ona üzüldüm.kendimde bu kadar üzülmüyorum vallaCanim ev mevlidimiz vardi anca müsait olabildim. Bugun erken gebelik yaptim cikmadi yumurtlama 7eylul
Üzülmeee ama bak başta sana ne dedim üzülmeyeceksen yap dedim dimi.bu etkileyici bir an ve herzaman işler istediğimiz gibi gitmiyor o nedenle olası herduruma alışmamız gerekli ve şu var bir gerçek ki senin için erken bir ihtimal çıkarsa sevineceğiz ama erken yaptık çıkmadı diye kendimizi üzüp hormonları yormayacağız dimi amaTeşekkür ederimbekleyeceğim adet geçerse yaparım artık
Bende baya bilgisizim şuan en az hasarla atlatmak istiyorum yarın gidicem görüşmeye doktorla şuan içimden sana kocaman sarılmak geldiAmin canim insallahDış gebelik yoksa kurtaj yapar heralde bende tam bilmiyorum ama benim vucudumda bir yerde gebelik devam ediyordu ama rahimde olmadigi icin igne ile yok etmeye çalışıyor.En guzeli kendi düşmesi tabi ben simdi ilac aldigim icin en az 3 ay korunmam gerekiyormuş
Canim üzülmüyorum alistim artik. Bende her gün yapıyorumErken olduğu içindir bekle üzülmeyecekseniz erken test yapın ben hergün yapıyorum ama üzülmüyorum da böyle yapıp üzülünce olmuyor.çok erken yapma aşko kıyamam sonra kendime değil siz üzüldünüz diye üzülüyorum Canan yaptı üzüldü erken onun içinde şimdi ona üzüldüm.kendimde bu kadar üzülmüyorum valla
Evet bu durumdan en hayırlı şekilde kurtulmak istiyorum şuan. Eşimle sevindiğimiz tek şey o bak üzülme en azından bebeğimiz olabildiğini öğrendik diyoYaa ne diyosun kuzum ya cok üzüldüm. Sen kalbini ferah tut hayirlisiyla bu durumdan kurtul. En azindan hamile kalabiliyosn bunu ogrenmis olduk
Bilmem genelde yumurtlama sonrasi 10-11. Gun öğreniyolar kuzuDaha erken değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?