Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana güzel çekip atarmısın mesajla bende oynayıp paylaşırım

Aaaa kızlar asıl çizginin yerini buldum yakınlaştırıp çizdiğim yere bakarmısınız cans16 inşallah vardır aşko ama çok çok erken dur kız senden 5 gün sonra benim adetim ben halen değerlendirmelerdeyim sakin ol 2-3 kala yap

Eklentiler

• 79FB4409-301E-487C-AA84-5992E611BB0C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 38
Yaaaa canim benimm valla cevremdekileri uzmemek adina rahat davranmaya calisiyorum ama gercekten benimde şuan kocaman bir sarilmaya ihtiyacim var Rabb'im sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkeze insallah dualarimiz kabul olcak

Kız özlettiniz kendinizi bu gün herkes bi meşgul çok tepinme yorma kendini az kaldı seninde değerlendirmelere bırak enerjini
Valla bende sizi çok özledim aşkooo aynen çok konuşmamışsınız herkesin işi var galiba ay aşko aynen çok aşırı yormadım kendimi ama pistte herkes hamileydi bir sürü de tepindiler valla biz çok evhamlıyız galiba evet aşko bugün bitti benim regl yarın temizlenir pazar günü başlarız

Canim bu kadar efektle doğru mu cikar sence
Çıkar aşko çok denedim tertemiz olanda nokta bile çıkmıyor geçtim çizgiyi ahahaha kız yoksa yaparmıyım efekte değil zaten ışık ayarı yapıyorum tabi bu kadar çizgi için beklemek daha iyisi söylüyorum zaten bundan kesin bişey diyemeyiz bekle bakalım dedim

Yaa valla aşko bi yerde bi hata yapıyoruz kesin bak tövbe estağfirullah bizimkilerin spermlerinin gözleri bozuk yolu bulamıyorlar benceeeğğ yeter ama yaaa

Eğer sen şaşıysan bende şaşıyım bebeğim var evet
Ahahaha aşko kurcaladıkça her yerden çizgi çıkıyor çok enteresan daha önce böyle görmemiştimbeklemeli zaten daha varmış adetine adete bi kaç gün kala daha net anlarız hayırlısıyla

Ahahaha aşko kurcaladıkça her yerden çizgi çıkıyor çok enteresan daha önce böyle görmemiştimbeklemeli zaten daha varmış adetine adete bi kaç gün kala daha net anlarız hayırlısıyla
Çok kurcalamaaağğ oo daha varsa beklesin aşko zaten çünkü erken gebelikte bile çıkmıyo ki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…