- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.001
Yok kanka estağfurullah inanıyorum ama bende hic silik falan cikmamisti bugüne kadar ilk kez böyle oldu umutlandirdin beni sonra regl olunca hüngür hüngür ağlıyorumBende gördüm bebeğim valla söyledim de hatta ama bizim kız inanmıyo kiadım silik çizgiciye cıktı Childdevelopment
Ahh canim noldu sana?şimdi nasilsin? ambulans geldimi?Aşko yataktayım ölüyorum
Sanırım bunlar korona belirtileri
Bütün gün başımı kaldırmadım çok kötüyüm
İnşallah aşko çok heveslenmek istemiyorum ama yalan yok bi tarafım aşırı umutlu bu aydan Allahım sen konuyu biliyorsun çoook amiiinbide biz tatile salı çıkıyoruz var bu ayın bi hikmeti eşimin pazartesi günü terfi toplantısı varmış bi kaç aydır bekliyordu olmuyordu inşallah hayırlı haberler alırız diyorum ah peşinede hamişlik haberi gelse peşpeşe güzel haberler alırız inşallah
Görümcesinin geldi canım onunla gezmeler okula git gel derken çok giremiyorum valla ben. Ama geleceğim az kaldı. İki tane doktor buldum biri perinatolog biri de hep riskli gebeliklere bakan bir doktor gideceğim ay sonu bakalım. Sen napıyosun?@mireslbitliKedi Childdevelopment @Random3 Mucizemmm16 Demgey3 M melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Ya aşko görüyorum ben gölge ama niye bu kadar gölge sen bi kan versen kuzum
Pcr merak ediyorum günaydın aşkoİnşallah aşko
Ya büyük ihtimalle hava değişikliği
Ben yinede tedbir amaçlı test yaptım
Ginnys aşko test negatif pcr bekleyeceğim
Kuzum sanki bende gölge görüyorum ama çok silik
Günaydın canım aşkolar napıyosunuz nasılsınız bugünBen gelmeye siz uyudunuz galiba aşkolar yarın konuşuruz inşallah öpüyorummmm iyi gecelerrrr_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Sana kolay gelsin canim,okulla ev iş baya zor oluyor, inşaallah iyi haberlerini alırız en kısa zamandaGörümcesinin geldi canım onunla gezmeler okula git gel derken çok giremiyorum valla ben. Ama geleceğim az kaldı. İki tane doktor buldum biri perinatolog biri de hep riskli gebeliklere bakan bir doktor gideceğim ay sonu bakalım. Sen napıyosun?
Sanki bi gölge hiss etdim gibi
Yaaaa dimi sizede hayırlı olsun inşallah bizimkinde olurBenim eşimde bulundugu konumdan yöneticilik pozisyonu için konusuluyodu sonra biz bebiş haberi aldık onunda konumu onaylandı gerçekten bebiş rızkıyla geliyor bizde öle demiştik dedik hatta o bile gelcegi zamanı biliyor ballı cıktı
Günaydın canım bugün nasılsın pcr çıktı mı kuzumİnşallah aşko
Ya büyük ihtimalle hava değişikliği
Ben yinede tedbir amaçlı test yaptım
Ginnys aşko test negatif pcr bekleyeceğim
Sureci atlatinca toparlanicaz canim insallahBende sen gibiyim etrafa dik durmaya çalışıyorum ama yok yani aslnda öyle değilaminn herkese
Günaydın canımSende 2 gün sonra yine yap belli olmuyor bazıları da adet geçince öğreniyor
yapcam canm dahasen nasıl oldun iyi misin
Günaydın canım şükür canım geçmiş olsunGünaydın canım
Evet biraz daha iyi oldum
Günaydın canımGünaydın canım bugün nasılsın pcr çıktı mı kuzum
Ay bu kimin testiChilddevelopment nerdesin aşko ❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo _Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse
Teşekkür ederim canımGünaydın canım şükür canım geçmiş olsun
Günaydın canım benim şimdi uyandım pcr somucumu bekliyorumCanim bizler iyiyiz bizleri düşünme sen iyi ol durumundan haber ver
Aşko iyiyim şimdi çok şükür pcr sonucunu bekliyorumAhh canım ya çok geçmiş olsunnasılsın naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?