- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.961
Bende sizsiz eksiğim ❤❤ Kız vallahi yok nişanda bakamıyo diye etiket yapmadım amaSende aşko sende iyiki varsın10 dakika göremesem basıyorum etiketi gördüğün gibi sensiz eksiğiz zaten bizim kızda Demgey3 nişan nişan ayağına kayıplara karıştı çok yorulmuştu uyumuştur kesin
Erkekler bizim gibi değil evet bu konuda malesef aşko özellikle bu konular olunca daha bi geride duruyorlar sağlığın utanması olmaz bi alışsalar şuna inat ediyorlar işte
Yapmış aşko ama resim atmamış sanırsam bende az önce farkettim yetişemiyoringYapmış mı ben mi görmedim ay bazen yetişemiyorum neden Ya neden
Aşko o çoktaan uyumuştur son etikette daha nişandaydı çok yorulduğunu bittiğini söylemişti eve zor atmıştır o kendiniBende sizsiz eksiğim ❤❤ Kız vallahi yok nişanda bakamıyo diye etiket yapmadım amaDemgey3 bebeğim sızdın mı çen ben en ufak bişey hissetsem doktora gitmek istiyorum ama o asla gitmiyo bi sol kolu omzu çok ağrıyodu bende git kalpten kaynaklı olabilir diye korkuttum öyle gitti oda semt polikliniğine gitti Allah razı olsun
Ay valla bazen arada kaynıyor göremiyorum resim atsa kesin görürdüm yada etiketYapmış aşko ama resim atmamış sanırsam bende az önce farkettim yetişemiyoring
Kız bunda işe yaramadı aşko prostat olabilirsin dedim sallamadı bileAşko o çoktaan uyumuştur son etikette daha nişandaydı çok yorulduğunu bittiğini söylemişti eve zor atmıştır o kendiniahahaha bundada Korkut aşko daha yaşın genç prostat falan olabilir Allah korusun gitmen lazım de madem korkutarak gidiyor
Ahahahha kahkaha attımKız bunda işe yaramadı aşko prostat olabilirsin dedim sallamadı bileşeysine lafta ettirmiyo hahahhahah
Bende bebeğim baktım yok resim M Mavimiresl bebeğim resim isterizAy valla bazen arada kaynıyor göremiyorum resim atsa kesin görürdüm yada etiket
He ya aşko sormaAhahahha kahkaha attımerkek milleti aşko ettirirmi hahahaha
Aşko ben o çizgiyi hiç bişey yapmadanda gördüm gölgesi belli ediyor kendini bizimChilddevelopment nerdesin aşko ❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo _Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse
Bende gördüm bebeğim valla söyledim de hatta ama bizim kız inanmıyo kiAşko ben o çizgiyi hiç bişey yapmadanda gördüm gölgesi belli ediyor kendini bizimChilddevelopment bu ay tutturdu inşallah öyle hissediyorum
Biz senin görmediğin çizgileri görürüz dimi aşko
Aynen öyle aşko görürüzBiz senin görmediğin çizgileri görürüz dimi aşkokesin görürüz Şahin gibi göz var bizde ahahaha
Anlamıyorlar aşko biziBende gördüm bebeğim valla söyledim de hatta ama bizim kız inanmıyo kiadım silik çizgiciye cıktı Childdevelopment
İnşallah dolu dolu çift kırmızılı testler yapar görürüz beAynen öyle aşko görürüzboş testlere bakmaktan prof olduk anasını satayım
Bende bebeğim aynen ama kendimde yoksa bile neler ediyorum fotoğraflarda zavallı testlere yok arkadaşAnlamıyorlar aşko biziben zaten varlığını görmediklerime ışık oynaması yapmıyorum var gibi gelenlere yapıyorum ve var çıkıyor ahahaha
Ayyy çok amin bebeğim inşallah bu ayİnşallah dolu dolu çift kırmızılı testler yapar görürüz be
Aynen aşko 7 ay efekt ışık ne barsa yaptım yok geçen ayki iki testimde gölgeyi gördüm şans olamaz dedim sizde gördünüz hatta birinde ben çektim attım ben yok diye detaylı bakmamıştım siz gördünüz sonra ben gördüm ve efekt yapınca daha çok gördüm ahahaha demekki boşuna çıkmıyor bunlar olanı gösteriyorBende bebeğim aynen ama kendimde yoksa bile neler ediyorum fotoğraflarda zavallı testlere yok arkadaş
Ayarlardan safariye git canım ordan aşağı in tarihçe ve web sitesi verilerini sil yap. Kadınlar kulubu şifreni bilmiyorsan yapma ama siteden çıkış yapacak sildiğin içinKız yaptım yapmam mı gitmiyor telefonu açtm kapadım neler neler yapıştı int tıkladığım anda karşımdasınız
Gördük bebeğim evet tabikide boşuna cıkmıyolarAynen aşko 7 ay efekt ışık ne barsa yaptım yok geçen ayki iki testimde gölgeyi gördüm şans olamaz dedim sizde gördünüz hatta birinde ben çektim attım ben yok diye detaylı bakmamıştım siz gördünüz sonra ben gördüm ve efekt yapınca daha çok gördüm ahahaha demekki boşuna çıkmıyor bunlar olanı gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?