- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.981
İnşallah aşko çok heveslenmek istemiyorum ama yalan yok bi tarafım aşırı umutlu bu aydan Allahım sen konuyu biliyorsun çoook amiiinGördük bebeğim evet tabikide boşuna cıkmıyolarayy kuzum bu ay inşallah çok net görürüz o çizgiyi güzel haberlerini alalım ya inşallah sağlıkla da ilerlesin inşallah aşkım❤❤❤
Umut hep var bebeğim adın gibi ❤❤❤ cok cok aminİnşallah aşko çok heveslenmek istemiyorum ama yalan yok bi tarafım aşırı umutlu bu aydan Allahım sen konuyu biliyorsun çoook amiiinbide biz tatile salı çıkıyoruz var bu ayın bi hikmeti eşimin pazartesi günü terfi toplantısı varmış bi kaç aydır bekliyordu olmuyordu inşallah hayırlı haberler alırız diyorum ah peşinede hamişlik haberi gelse peşpeşe güzel haberler alırız inşallah
Yaaa inşallah canım ya inanır mısın bugün eşim bu haberi verince bende öyle düşündüm acaba mı dedim acaba bebişimiz geliyorda Rabbim rızkını mı hazırlıyor dedim kendimeUmut hep var bebeğim adın gibi ❤❤❤ cok cok amin❤❤ Ayy bebeğim ya inşallah bebişin daha geliyorum haberini vermeden babasına annesine şans getiriyo işte
Ayy neden olmasın kii kuzum ❤❤Yaaa inşallah canım ya inanır mısın bugün eşim bu haberi verince bende öyle düşündüm acaba mı dedim acaba bebişimiz geliyorda Rabbim rızkını mı hazırlıyor dedim kendime
İnşallah aşko kalbimizi Allah biliyor ona emanet her hayalim her duamAyy neden olmasın kii kuzum ❤❤kalelerimizden geçen gibi olsun inşallah kuzum ya❤❤
Vurduğunuz gol olsun bebeğim ❤❤İnşallah aşko kalbimizi Allah biliyor ona emanet her hayalim her duamAşko ben yatıyorum uyumam lazım sabaha uykusuz olursam unuturum ben erken saatlerde ekşın dikşın iyi geceler kuzum yarın görüşmek üzere
Bende yapıştırdım gittiayıpsın yapıştırdım bileeee dinleniyorum bı arada sizi yokluyorum
Adet oldum söküldüm bugün de 3. Gün olcak yeni adette 10 ekim ablacım değiştirebilirsin tarihi . Bu ay iki kez yumurtlama olcakSanki gölge gördüm ne durumdasın kuzum ?
Olabilir canım dikkatli ol mutlaka. Belirtilerin varAşko yataktayım ölüyorum
Sanırım bunlar korona belirtileri
Bütün gün başımı kaldırmadım çok kötüyüm
Yaptim negatif kizlr bembeyazM Mavimiresl bebeğim test mi yaptın ?
Canim bizler iyiyiz bizleri düşünme sen iyi ol durumundan haber verKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz R Random3 M Mavimiresl @Lale95 @asunnyMucizemmm16 @mucizeyimben @Gzmyts53 ve unuttuklarım
Ahh canım ya çok geçmiş olsunKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz R Random3 M Mavimiresl @Lale95 @asunnyMucizemmm16 @mucizeyimben @Gzmyts53 ve unuttuklarım
Bende sen gibiyim etrafa dik durmaya çalışıyorum ama yok yani aslnda öyle değilYaaaa canim benimm valla cevremdekileri uzmemek adina rahat davranmaya calisiyorum ama gercekten benimde şuan kocaman bir sarilmaya ihtiyacim varRabb'im sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkeze insallah dualarimiz kabul olcak
Benim eşimde bulundugu konumdan yöneticilik pozisyonu için konusuluyodu sonra biz bebiş haberi aldık onunda konumu onaylandı gerçekten bebiş rızkıyla geliyor bizde öle demiştik dedik hatta o bile gelcegi zamanı biliyor ballı cıktıYaaa inşallah canım ya inanır mısın bugün eşim bu haberi verince bende öyle düşündüm acaba mı dedim acaba bebişimiz geliyorda Rabbim rızkını mı hazırlıyor dedim kendime
İnşallah vardır yaa ama regl de olacak gibiyim uyku arasında wc gittim testo unuttumAhahahs efektsiz bile gördüm o gölgeyi aşko zaten sende görüyorsundur al buyur
Duz olanı da atmistim canim ama bu cizgiye cok guvenemedimBuda seninki ama biraz bize dönük çeksen daha iyi oynanır yan yatmış ama görünüyor
Aa bu benim testim miChilddevelopment nerdesin aşko ❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo _Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse
Ay inşallah yaaa tuttuysa eğer tüm namazdaki gebelik dualarimi artik size edeceğimAşko ben o çizgiyi hiç bişey yapmadanda gördüm gölgesi belli ediyor kendini bizimChilddevelopment bu ay tutturdu inşallah öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?