Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim çok güzel anlatmişsın, yumurtlama gününü net olarak bilmiyorum akıntıya göre adetin 17-18günü qaliba
İnşaallah ay sonu ak koyun kara koyun belli olur

Deme aşko bakalım haber et tamam mı durumu bence yine başlatcak hahahahha
Aşko benim 6. Hissim çok kuvvetli diye biliyoruz adam benden daha hisli çıktı ahahaha şaşırtıyor beni yok söylemiyorum Ya sabah bakarım başlatmamışsa bi öpücükle gerisi gelir ahahaha

Yaa yerim onu ben❤❤❤ töbe de aşko geçirme kimyasal hoş bişey değil Rabbim zamanında verecektir üzme kendini lütfen şimdiye kadar olmadı ama burdan sonra her an olabilir bebeğim ❤❤

Bencede doymuyo bütün ekşın haklarımızı kendine topladı baksanaaağğ ayy şükürler olsun bebeğim napıyosun ❤
Ay valla aşko ikinci yumurtlama oluyor ayağına ekşınları çoğalttı sanki bilmiyoruz ben de yarın sahalara dönüyorum aşko başlıyoruz Allah’ın izniyle 3-2-3-2 yapmaya çalışacağım inşallah iyiyim bebeğim şükür bitirdim düğünü nişanı üstümden yük kalktı sen ne yaptın aşkımmm

Aaaa çok ayıp çoğaltmadım ya yumurtamı kaçsın aaaa napayım yani ay nihayet aşko artık gelmene çok sevindik

Valla ya bide bana diyodu atşli diye boşuna demiyorum Ayy hadi güzel haberler alalım bu ay bebeğim vurduğunuz gol olsun ben diş ağrısından ölüyoring aşko parol içtim geçti şimdi yine ağrıyo karbonatlı su yaptım kekik suyuyla çalkaladım karanfil çiğnedim bana misin demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…