- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.281
Anladim canim çok güzel anlatmişsın, yumurtlama gününü net olarak bilmiyorum akıntıya göre adetin 17-18günü qalibaCanım bu yumurtlaması 14. Gün olanlar için geçerli. Mesela benim hep 19. Günde yumurtlamam oldu ovulasyonla takip ettiğim için biliyorum, 21. Gün progesteron baktirsam sonuç tabiki yanlış çıkar. Sen 14. Gün yumurtladiysan evet sonuç doğrudur ama belki daha geç yumurtladin? Yada daha erken yumurtlama oldu. Bunu instagramda birgebeningünlüğü var o çok net açıklıyor orda bakmanı tavsiye ederim öne çıkanlarda sabitlemiş. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun tam olarak
Tamam canim bakiyorumEvetLale95 canım birgebeningünlüğü sayfasında öne çıkanlarda progesteron diye eklemiş hemen iki dakika bir dinle ne demek istediğimi anlicaksin canım
Oo o zaman düşük çıkması çok normalAnladim canim çok güzel anlatmişsın, yumurtlama gününü net olarak bilmiyorum akıntıya göre adetin 17-18günü qaliba
İnşaallah ay sonu ak koyun kara koyun belli olur
Bencede doymuyo bütün ekşın haklarımızı kendine topladı baksanaaağğ
Ayy keşke o yüzden düşük çıksa yaaOo o zaman düşük çıkması çok normal
Aşko benim 6. Hissim çok kuvvetli diye biliyoruz adam benden daha hisli çıktı ahahaha şaşırtıyor beniDeme aşko bakalım haber et tamam mı durumubence yine başlatcak hahahahha
Yaa yerim onu ben❤❤❤ töbe de aşko geçirme kimyasal hoş bişey değil Rabbim zamanında verecektir üzme kendini lütfen şimdiye kadar olmadı ama burdan sonra her an olabilir bebeğim ❤❤Benim oğlum çok hevesli,namaz kilip dua ediyor anne oldu mu kardeşim geliyor mu okadar çok istiyor ki anlatamam
6 yıl bir kere bile hamile kalmadim ya kimyasal bile
Bazen tüm umudum tükeniyor 2-3ay sonra yeniden kaldigjm yerden devam
Ay valla aşkoBencede doymuyo bütün ekşın haklarımızı kendine topladı baksanaaağğayy şükürler olsun bebeğim napıyosun ❤
Ahahahaha aşkocum yarın sabah son sonra sahalar sizin
Ayy çok merak ediyorum sabah kaldırıcakmı seniAşko benim 6. Hissim çok kuvvetli diye biliyoruz adam benden daha hisli çıktı ahahaha şaşırtıyor beniyok söylemiyorum Ya sabah bakarım başlatmamışsa bi öpücükle gerisi gelir ahahaha
Aaaa çok ayıpAy valla aşkoikinci yumurtlama oluyor ayağına ekşınları çoğalttı sanki bilmiyoruz ben de yarın sahalara dönüyorum aşko başlıyoruz Allah’ın izniyle 3-2-3-2 yapmaya çalışacağım inşallah iyiyim bebeğim şükür bitirdim düğünü nişanı üstümden yük kalktı sen ne yaptın aşkımmm
Kız benim hamileyken 8 çıktı yaaaAyy keşke o yüzden düşük çıksa yaa
Bende bendeAyy çok merak ediyorum sabah kaldırıcakmı senihaydi gol gol gol aşko
Valla ya bide bana diyoduAy valla aşkoikinci yumurtlama oluyor ayağına ekşınları çoğalttı sanki bilmiyoruz ben de yarın sahalara dönüyorum aşko başlıyoruz Allah’ın izniyle 3-2-3-2 yapmaya çalışacağım inşallah iyiyim bebeğim şükür bitirdim düğünü nişanı üstümden yük kalktı sen ne yaptın aşkımmm
Örgü örüyodum bıraktımBende bendeinşallah aşko Sen napıyosun
İlk değerlendirme yapıldı bugün
Oooİlk değerlendirme yapıldı bugünçok uykum gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?