Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçir
Diş ağrısı kadar insani delirten bişey yok bence

Surat asıp geziceğine yazsaydın ya aşko az farklı işesek yazıyoruz şuraya tabikide bekliyoruz heyecanla
Kiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydi
Çocuğun dersleri çoktu onunla ders çalıştık akşam da dışarı çıktık benim muşmula surati duzeltmek için pek işe yaramadi zaten

Yaaa yirim seni kız aşko ne çabuk suratı asıyorsun kendine eziyet etmesene canım dur bakalım daha 10 gün varmış bide o on günde neler olur neler

Beybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçir
Diş ağrısı kadar insani delirten bişey yok bence
Korkuyorum anlıyo muçun dişçiden cok korkuyorum aşko en son diş çektirdiğimde 4 tane uyuşturmak için iğne yaptı yinede uyuşmadı damağımı kesip dişi aldılar 2 doktor bir diş çekemediler bide dikişsiz bıraktılar kestikten sonra beni acıdan geberdim günlerce çok korkuyorum o yüzden

Ahahahha Allahım ya zngldklı işte aşko ay aşko hepimizden güzel haberler alalım ya artık hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var ayyyy aşko geçmiş olsun ya diş ağrısı çok zor Allah kolaylık versin başka da ne yapabilirsin ki acaba ya

Ahahah sağol aşko valla ben daha 1 ay sürer sanıyordum sizin ki ahahah yok aşko ya hiç oynamadım hele halay hiç çekmem ya
yaaa hayır tabisiiii bitti bitti sabırsızca bekleyişlerim başladı her gğn test görürseniz şaşırmayın gün gün yapabilirim ahahaha aman iyi yaptın yorma kendini ekşınlarda yorulursun yeterince

Kiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydi
Çocuğun dersleri çoktu onunla ders çalıştık akşam da dışarı çıktık benim muşmula surati duzeltmek için pek işe yaramadi zaten
Tadını çıkartsaydın keşke bebeğim ❤❤ üzülmek hiç bişeye çare değil ki bebeğim elinde değil insanın biliyorum ama boş yere üzmüşsün işte kendini

Aaaa taşımadım geldi sürekli ifşa ifşa yetti canımaaaa ahahahaa Mucizemmm16 bendeki atş değil aşko bebiş sevdası

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Kız bu yumurtam senle aynı gidiyor ama teste göre benimki hala çatlamadı yarın çatlamazsa 1 kilo havuç yer çatlatırım

Kuzu 66 çıkmış.. hamilelik sınırlarında gösteriyor sağdaki değerlere göre 15 üstü yumurtlama gösteriyor diye biliyorum.. doktorun bir şey dedi mi niye olmadı diye düşündün cicim?

yaaa hayır tabisiiii bitti bitti sabırsızca bekleyişlerim başladı her gğn test görürseniz şaşırmayın gün gün yapabilirim ahahaha aman iyi yaptın yorma kendini ekşınlarda yorulursun yeterince
Ahahah yap aşko yap bizde test görmeyi seviyoruz Aşko şimdi senin son yumurtlamayı sayarsak bat hangi gün oluyor ya uzadı demi

Zngldklı _Umutlu_Pozitif_ İnşallah bebeğim ya❤❤ bilmiyorum ki bebeğim ya parol içtim bi tane daha içmek istemiyorum mideme dokunucak diye ama bu gidişle mide falan dinlemiycem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…