- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.301
Hevesim kaçtı gibi ya neden bilmiyorum umudum gitti bitti. Sanki yoruldum nasip artıkOoovurduğunuz gol olsun bebeğim inşallah ❤❤❤
Beybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçirValla ya bide bana diyoduatşli diye boşuna demiyorum Ayy hadi güzel haberler alalım bu ay bebeğim vurduğunuz gol olsun ben diş ağrısından ölüyoring aşko parol içtim geçti şimdi yine ağrıyo karbonatlı su yaptım kekik suyuyla çalkaladım karanfil çiğnedim bana misin demiyo
Surat asıp geziceğine yazsaydın ya aşko az farklı işesek yazıyoruz şuraya@Gzmyts53 @miresl @bitliKediMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Aşkolarrrr çok teşekkür ederim yaa mahkeme duvarı suratim eski haline döndü tüm gün somurtgan gibi gezdim evin ortasında
Çok çok çok teşekkür ederim
Moralim yerine geldii o zaman test günü için geri sayım başlasın
Ahahah sağol aşko valla ben daha 1 ay sürer sanıyordum sizin kiAhahahaha aşkocum yarın sabah son sonra sahalar sizinhoşgeldin düğüncü tayfasının halay başı
Dişçiye gitsene canım çekilmeden rahat edemezsin bir de şimdi gebelik oluşursa daha kötü olurÖrgü örüyodum bıraktımyine dişim ağrıyo ya Allah rızası için biriniz gelip yumruğu çakıverin geçsin ya ooff dayanılmıyo
Kaçmasın kaçmasın inşallah ikisi de tutar yaaaa ikiz teyzesi olurummmmAaaa çok ayıpçoğaltmadım ya yumurtamı kaçsın aaaa napayım yani ay nihayet aşko artık gelmene çok sevindik
Kiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydiSurat asıp geziceğine yazsaydın ya aşko az farklı işesek yazıyoruz şurayatabikide bekliyoruz heyecanla
Bitti mi reglin canımKaçmasın kaçmasın inşallah ikisi de tutar yaaaa ikiz teyzesi olurummmmay valla aşko bende çok sevindim ya sizi özledim valla
Yaaa yirim seni kız aşko ne çabuk suratı asıyorsun kendine eziyet etmesene canım dur bakalım daha 10 gün varmış bide o on günde neler olur neler@Gzmyts53 @miresl @bitliKediMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Aşkolarrrr çok teşekkür ederim yaa mahkeme duvarı suratim eski haline döndü tüm gün somurtgan gibi gezdim evin ortasında
Çok çok çok teşekkür ederim
Moralim yerine geldii o zaman test günü için geri sayım başlasın
Korkuyorum anlıyo muçunBeybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçir
Diş ağrısı kadar insani delirten bişey yok bence
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırdın cnmİyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
@mireslMucizemmm16 @melek076 @Cgh Demgey3 @Random3 partalina_ R raainbow ve diğer canlarim
Ahahahha Allahım ya zngldklı işte aşkoValla ya bide bana diyoduatşli diye boşuna demiyorum Ayy hadi güzel haberler alalım bu ay bebeğim vurduğunuz gol olsun ben diş ağrısından ölüyoring aşko parol içtim geçti şimdi yine ağrıyo karbonatlı su yaptım kekik suyuyla çalkaladım karanfil çiğnedim bana misin demiyo
Ahahah sağol aşko valla ben daha 1 ay sürer sanıyordum sizin kiahahah yok aşko ya hiç oynamadım hele halay hiç çekmem ya
Tadını çıkartsaydın keşke bebeğim ❤❤ üzülmek hiç bişeye çare değil ki bebeğim elinde değil insanın biliyorum ama boş yere üzmüşsün işte kendiniKiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydi
Çocuğun dersleri çoktu onunla ders çalıştık akşam da dışarı çıktık benim muşmula surati duzeltmek içinpek işe yaramadi zaten
Aaaa taşımadım geldi sürekli ifşa ifşa yetti canımaaaa ahahahaaAhahahha Allahım ya zngldklı işte aşkoay aşko hepimizden güzel haberler alalım ya artık hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var ayyyy aşko geçmiş olsun ya diş ağrısı çok zor Allah kolaylık versin başka da ne yapabilirsin ki acaba ya
Kız bu yumurtam senle aynı gidiyor ama teste göre benimki hala çatlamadı yarın çatlamazsa 1 kilo havuç yer çatlatırımİç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Ahahah yap aşko yap bizde test görmeyi seviyoruzyaaa hayır tabisiiii bitti bitti sabırsızca bekleyişlerim başladı her gğn test görürseniz şaşırmayın gün gün yapabilirim ahahaha aman iyi yaptın yorma kendini ekşınlarda yorulursun yeterince
ZngldklıAhahahha Allahım ya zngldklı işte aşkoay aşko hepimizden güzel haberler alalım ya artık hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var ayyyy aşko geçmiş olsun ya diş ağrısı çok zor Allah kolaylık versin başka da ne yapabilirsin ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?