Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-18-00-07-37-928_com.google.android.apps.docs.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
Kuzum moralini bozmasana daha adete ne kadar var bebeğim ondan yüksek çıkmamış olabilir doktor ne söyledi peki ?

Aşko afedersin ama nahh demene güldüm içimde tutamıycam ben bi tek benim ağzım bozuk sanırdım da

Kızlar merhabaa biz de uzun süredir bebiş planlıyoruz fakat bu ay ilk kez ovulasyon testi vs. denedik bata 6 gün var ve 2 gündür kremsi bir akıntı, göğüslerde resmen ağrı ve büyüme hissediyorum normalde de ağrı olur bende ama regle 2-3 gün kala olur yumurtlamadan sonra ağrı hiç kesilmedi sol kasıkta da bir ağırlık var gibi ne diyorsunuz? :)

Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Oo çatlıyoring hatta çatlamış bile olabilir aşko çatladıktan sonra akıntı opaklaşırmış bebeğim nette öyle yazıyodu yarın sabahta ekşın dıkşın tamamdır bu iş

Aşko kaçıncı gündesin adete yakın düşüş oluyor yumurtlamadan sonra ki evrede gebelik oluşmazsa düşüşe geçiyor üzme kendini öyle çokta düşük değil 0.1 lerde olanlar var bence senin ki yeni düşüşe geçmeye başlamış

Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Benimde ağzımı bir arkadaşım bozmuştu sağolsun aşkım bugün kaçıncı gün ayy döngün kaç gün matematiğim yetmedi vallaha hesaplamaya

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Aynen bu sabahtan yarına sperm birikmiş olsun sabah ekşınlanayım son ekşınım olur zaten ahahaha bu akşam 7 den Buyana bu ağrı var demek ki 7 de çatlasa bu sabahki tutmazsa yarın sabah ki tutar belki kaçırmayayım 24 saat çok önemli bana

Aman aşko kaçırmaağ ❤❤ çok mühim son 24 saat❤❤

Daha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen
Bencede çok mantıklı aşko bende öyle düşünüyorum çok çabuk mod düşürüyorsunuz olmaz böyle bi silkelen biz neler gördük yahu yılmak yok Lale95

Aşko sen yumurtlama gördün mü kız ekşınlandın falan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…