- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.241
İyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
M MavimireslMucizemmm16 M melek076 Childdevelopment Demgey3 R Random3 partalina_ R raainbow ve diğer canlarim
Kuzum moralini bozmasana daha adete ne kadar var bebeğim ondan yüksek çıkmamış olabilir doktor ne söyledi peki ?İyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
M MavimireslMucizemmm16 M melek076 Childdevelopment Demgey3 R Random3 partalina_ R raainbow ve diğer canlarim
İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayımOlabilir bebeğim akıntın hala şeffaf mı
Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beniKuzum moralini bozmasana daha adete ne kadar var bebeğim ondan yüksek çıkmamış olabilir doktor ne söyledi peki ?
Aşko afedersin ama nahh demene güldüm içimde tutamıycamben bi tek benim ağzım bozuk sanırdım da
Canim senin testim foto varmiBen baya bi silikle öğrenmiştimAma garanti olsun diye ertesi gün tekrar yap illa bi tık da olsa koyulaşıyor, ya da en garantisi kan
Oo çatlıyoringİç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Benimde ağzımı bir arkadaşım bozmuştu sağolsunYok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Ağzını yirimDaha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen
Aynen bu sabahtan yarına sperm birikmiş olsun sabah ekşınlanayım son ekşınım olur zaten ahahahaİç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım
Aman aşko kaçırmaağAynen bu sabahtan yarına sperm birikmiş olsun sabah ekşınlanayım son ekşınım olur zaten ahahahabu akşam 7 den Buyana bu ağrı var demek ki 7 de çatlasa bu sabahki tutmazsa yarın sabah ki tutar belki kaçırmayayım 24 saat çok önemli bana
Bencede çok mantıklı aşko bende öyle düşünüyorum çok çabuk mod düşürüyorsunuz olmaz böyle bi silkelen biz neler gördük yahu yılmak yokDaha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen
Benimde ağzımı bir arkadaşım bozmuştu sağolsunaşkım bugün kaçıncı gün ayy döngün kaç gün matematiğim yetmedi vallaha hesaplamaya
AhahahaAman aşko kaçırmaağ❤❤ çok mühim son 24 saat❤❤
Aşko sen yumurtlama gördün mü kız ekşınlandın falan amaBenimde bugün sol kasığım iğne batıyo gibi ara ara ağrıdı ağrırkende pıt pıt atıyo gibiydi yaneden bilemiyorum tabikide döllenme olamaz imkantız ne ağrısı buuuğğğ _Umutlu_Pozitif_ bebeğim
Gördüğüm kadarıyla daha adetine 9-10 gün falan var bence modunu düşürme kuzum hiç belli olmaz biliyorsunİyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?