Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 21günü, döngüm31-32 günden bir adet olurum
Doktora döngününü söyledin mi bence 28 günde bir adet görenler için 21. Gün test yapılır yani benceeğ beybito seninkine daha 10 gün var bence testin erken yapılmış aşkım dur bakalım öyle hemen ense karartma

Aşko sen yumurtlama gördün mü kız ekşınlandın falan ama
Aşkım bebeğim gördüm de 11. Gün çatladı vicdansız az daha duramadı içerde 10. Gün gece dıkşından sonra şeffaf uzayan akıntım vardı sabah opaklaştı akıntım o gün zaten yumurtalıklarımda ağrıyodu amma velakin 11. 12. Gün boş geçtiiğğ

Aşko ikinci yumurta vardır o gelişiyordur açtlayacaktır belki benim aklıma bu gelir anca

Amiiinnn kuzuşum maşallah kızına o diye diye zaten senin göbüşü doldurur Allah çocukların duasını hiç geri çevirmez

Daha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen

Çok teşekkür ederim kızlar ya azda olsa biraz rahatladım, öyle kötü olmuştum ki,anlatamam.
İnşaallah sizin söylediyiniz gibi olur

Yok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Canım bu yumurtlaması 14. Gün olanlar için geçerli. Mesela benim hep 19. Günde yumurtlamam oldu ovulasyonla takip ettiğim için biliyorum, 21. Gün progesteron baktirsam sonuç tabiki yanlış çıkar. Sen 14. Gün yumurtladiysan evet sonuç doğrudur ama belki daha geç yumurtladin? Yada daha erken yumurtlama oldu. Bunu instagramda birgebeningünlüğü var o çok net açıklıyor orda bakmanı tavsiye ederim öne çıkanlarda sabitlemiş. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun tam olarak

Gördüğüm kadarıyla daha adetine 9-10 gün falan var bence modunu düşürme kuzum hiç belli olmaz biliyorsun

Benim oğlum çok hevesli,namaz kilip dua ediyor anne oldu mu kardeşim geliyor mu okadar çok istiyor ki anlatamam
6 yıl bir kere bile hamile kalmadim ya kimyasal bile
Bazen tüm umudum tükeniyor 2-3ay sonra yeniden kaldigjm yerden devam

Doğru tahmin etmişim demekki yani döngüsü uzun olanlara 21. Gün yapılmıyo yapılsada yanlış cikiyo keşke tıp okusadım

Doğru tahmin etmişim demekki yani döngüsü uzun olanlara 21. Gün yapılmıyo yapılsada yanlış cikiyo keşke tıp okusadım
Evet Lale95 canım birgebeningünlüğü sayfasında öne çıkanlarda progesteron diye eklemiş hemen iki dakika bir dinle ne demek istediğimi anlicaksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…