- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.261
Doktora döngününü söyledin mi bence 28 günde bir adet görenler için 21. Gün test yapılır yani benceeğ beybito seninkine daha 10 gün var bence testin erken yapılmış aşkım dur bakalım öyle hemen ense karartmaAdetin 21günü, döngüm31-32 günden bir adet olurum
Aşkım bebeğim gördüm de 11. Gün çatladı vicdansız az daha duramadı içerdeAşko sen yumurtlama gördün mü kız ekşınlandın falan ama
Benim kızım çok istiyor kardeş karnımı öpüp duruyor anne bebek var burda diyor halbuki yürüyen glutenim
Aşko ikinci yumurta vardır o gelişiyordur açtlayacaktır belki benim aklıma bu gelir ancaAşkım bebeğim gördüm de 11. Gün çatladı vicdansız az daha duramadı içerde10. Gün gece dıkşından sonra şeffaf uzayan akıntım vardı sabah opaklaştı akıntım o gün zaten yumurtalıklarımda ağrıyodu amma velakin 11. 12. Gün boş geçtiiğğ
Ya bitanem benim teyzesi sever onu❤❤❤ o yüzden denemeye devam kuzum yılmak yokBenim kızım çok istiyor kardeş karnımı öpüp duruyor anne bebek var burda diyor halbuki yürüyen glutenimonda bu istek olduktan sonra benim umut tükenmez Allah sağlık versin denemeye devam Lale95 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
AllahımAşko ikinci yumurta vardır o gelişiyordur açtlayacaktır belki benim aklıma bu gelir anca
Amiiinnn kuzuşum maşallah kızına o diye diye zaten senin göbüşü doldururBenim kızım çok istiyor kardeş karnımı öpüp duruyor anne bebek var burda diyor halbuki yürüyen glutenimonda bu istek olduktan sonra benim umut tükenmez Allah sağlık versin denemeye devam Lale95 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Aşko olabilir ekşınlara bu gün devam et hem bırakma daha adete çok var olur bişeyler denk gelirAllahımÖyle midir aşko inşallah ya ama öyle olsa akıntım şeffaf olmaz mıydı be çok az akıntım var hatta yok desem yeridir
Edicem aşko bu akşam ekşın dıkşın var zatenAşko olabilir ekşınlara bu gün devam et hem bırakma daha adete çok var olur bişeyler denk gelir
Yumurtlama sonrasi 11. Günüm benimde test negatif büyük ihtimal benimde negatif üzülme ben üzülmüyorum alıştık artıkİyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
M MavimireslMucizemmm16 @melek076 @Cgh Demgey3 @Random3 @partalina_ @raainbow ve diğer canlarim
Başlamışsın kuzum testlereYumurtlama sonrasi 11. Günüm benimde test negatif büyük ihtimal benimde negatif üzülme ben üzülmüyorum alıştık artık
Evet aşko artık yaniEdicem aşko bu akşam ekşın dıkşın var zaten
Aşko kaçıncı gündesin adete yakın düşüş oluyor yumurtlamadan sonra ki evrede gebelik oluşmazsa düşüşe geçiyor üzme kendini öyle çokta düşük değil 0.1 lerde olanlar var bence senin ki yeni düşüşe geçmeye başlamış
Daha adetine 10 gün var yeni yumurtladın sayılır progesteron gebelik seviyesinde çıkacak değil ya . Daha dölleniyosun belki ne bu karamsarlık güzel düşün lütfen
Canım bu yumurtlaması 14. Gün olanlar için geçerli. Mesela benim hep 19. Günde yumurtlamam oldu ovulasyonla takip ettiğim için biliyorum, 21. Gün progesteron baktirsam sonuç tabiki yanlış çıkar. Sen 14. Gün yumurtladiysan evet sonuç doğrudur ama belki daha geç yumurtladin? Yada daha erken yumurtlama oldu. Bunu instagramda birgebeningünlüğü var o çok net açıklıyor orda bakmanı tavsiye ederim öne çıkanlarda sabitlemiş. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun tam olarakYok kız benim ağzım bozuk değildi,diziler sağolsun mahv etdi beni
Adetin 21.gunu yapilir bu test,sonuca göre döllenme olmuş olmamiş biliniyor
Adetime 10 gün var
Deme aşko bakalım haber et tamam mı durumuEvet aşko artık yaniben bugünde eşime bişey demicem bakalım sabaha omu başlatacak çok merak ettim
Gördüğüm kadarıyla daha adetine 9-10 gün falan var bence modunu düşürme kuzum hiç belli olmaz biliyorsun
Benim kızım çok istiyor kardeş karnımı öpüp duruyor anne bebek var burda diyor halbuki yürüyen glutenimonda bu istek olduktan sonra benim umut tükenmez Allah sağlık versin denemeye devam Lale95 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Doktora döngününü söyledin mi bence 28 günde bir adet görenler için 21. Gün test yapılır yani benceeğ beybito seninkine daha 10 gün var bence testin erken yapılmış aşkım dur bakalım öyle hemen ense karartma
Doğru tahmin etmişim demekki yani döngüsü uzun olanlara 21. Gün yapılmıyo yapılsada yanlış cikiyoCanım bu yumurtlaması 14. Gün olanlar için geçerli. Mesela benim hep 19. Günde yumurtlamam oldu ovulasyonla takip ettiğim için biliyorum, 21. Gün progesteron baktirsam sonuç tabiki yanlış çıkar. Sen 14. Gün yumurtladiysan evet sonuç doğrudur ama belki daha geç yumurtladin? Bunu instagramda birgebeningünlüğü var o çok net açıklıyor orda bakmanı tavsiye ederim öne çıkanlarda sabitlemiş. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun tam olarak
EvetDoğru tahmin etmişim demekki yani döngüsü uzun olanlara 21. Gün yapılmıyo yapılsada yanlış cikiyokeşke tıp okusadım
Yaw hele bir durun üzülmek yok❤ aşko sen test yaptın mi bugün deYumurtlama sonrasi 11. Günüm benimde test negatif büyük ihtimal benimde negatif üzülme ben üzülmüyorum alıştık artık
Aşko sen ekşına doymuyorsun biraz da bize kalsınAhahahaDemgey3 dediği aklıma geliyor akıntı çatlama falan derken her gün ekşın sende ekşınlanmaya yer arıyorsun demesi ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?