- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.601
İnşallah canım benim beklemek çok sorun bekle bekle gün geçmiyor senin yine kısa ben geç yumurtlama gördüm tam iki hafta nasıl geçecek düşüncesi içinde kendimi bunaltıyorum şuan ahahah:) ins gerek kalmayacak kuzum insssss
Allah yardımcımız olsun yA ins güzel haberler alırız kuzu
Benım az kaldı bend e sonra sen varsınİnşallah canım benim beklemek çok sorun bekle bekle gün geçmiyor senin yine kısa ben geç yumurtlama gördüm tam iki hafta nasıl geçecek düşüncesi içinde kendimi bunaltıyorum şuan ahahah
İnşallah teşekkür ederiimİnşallah vardır canım sağlıcakla tutunur inşallahsenden bekliyorum bunu
Hıh gördün mü kendini başına heba ettin hadi ozaman çalışmalara devammmCanım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Childdevelopment W wish2401 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
Geçen gün yaptığından daha belirgin inşallah böyle artarak devam eder haberini bekliyoruz CananEvet bende orda görüyorum oynamadan gördüm aynı şekilde
Yok aşko benim 30 una falan kaydı batBenım az kaldı bend e sonra sen varsın
Daha. Varmıs kız ciddenYok aşko benim 30 una falan kaydı bat
Tam destek hep destek aşko sorun yokCanım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Childdevelopment W wish2401 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
Evet o yüzden beklemek çok büyüdü gözümde ben şurda 3-5 güne testlere başlayacaktım ahahahaDaha. Varmıs kız cidden
Yoksa sen mi bana hallendin deseydin aşkokuzum fitil ne için belki ondan olmuştur
ya çok var şaşırdım bendeKız çok var baya o nedenle olası bir yumurtlamanın sıvısı olma ihtimali yüksek değerlendirdin ya o yumurta bir sıvıdan çıkıyor o sıvı karın boşluğuna akıyor o olabilir
ay hiç deme ben diyorum ne ki değişik ilk defa geldi kendi bana onu söylüyorçok güldüm ya hallendin m nedir öyle adamların aklı fikrine bak sen yaaa havadan nem kapıyorlar hazırlar hemen
Ohh be çok şükür çok sevindim bebeğimmm❤❤❤Canım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Childdevelopment W wish2401 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
İnşallah teşekkür ederimGeçen gün yaptığından daha belirgin inşallah böyle artarak devam eder haberini bekliyoruz Canan
İns kzu bak senşe yazışıyorum şimdi bile adet agrııs olduEvet o yüzden beklemek çok büyüdü gözümde ben şurda 3-5 güne testlere başlayacaktım ahahahainşallah beklememin sonu güzel haberlerle sonuçlanır
Bide kaset testim var yarın sabahta ilk idrarla onu yapayımGeçen gün yaptığından daha belirgin inşallah böyle artarak devam eder haberini bekliyoruz Canan
Aşko örgü örebiliyosan otur kocana atkı şapka örBulamıyoruummmyarın içinde heyecanlıyız birazda o var ay ömrümüzde hep bi beklemek var inşallah hayırlı haberler alırız kendimi mutfağa atasın var hamur işi yapmak istemiyorum yemek istemediğim için ahahaha neyle oyalanacam ben Ya salı gelsede gitsek bari bende evde böyle kendimi yer bitiririm
Bak dr salı günü gittim yumurtlaman olmuş iki tane dedi fitil verdi bugün fitil yarın ilişki salı fitil Çarşamba ilişki perşembe fitil cuma ilişki oldu. Zaten cumadan sonra 10 gün daha fitil dedi yani hiç ilişki olmayacak. Ama ben cuma günü de ovü testi yaptığımda pik gösteriyorduM mucizeOldu kuzum senin akıntın fitilden dolayı da ola bilir,yumurtlama akintisı da ola bilie
Fitilden kaynaklı olabilir bebeğim o çok akıntı yapıyo bende kullandım ya adı ne fitilin bebeğimenfeksiyon için fitil
ya çok var şaşırdım bendedeğerlendiremedik çünkü fitil koymuştum dr fitil olunca ilişki yok dedi
ay hiç deme ben diyorum ne ki değişik ilk defa geldi kendi bana onu söylüyor
Wuuuu işte bu güzel haberCanım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Childdevelopment W wish2401 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
Vagisan canım ama yurt dışındayım ya belki oradakilerinden farklıdır ad olarakFitilden kaynaklı olabilir bebeğim o çok akıntı yapıyo bende kullandım ya adı ne fitilin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?