Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım benim güldürdün valla beni teşekkür ederim bebeğim haklısın biraz çok alındım galiba hassaslaştım bu aralar bu süreçte ondan çok alındım ama dediğin gibi anlamadan konuşmadan üzülmemek gerekir
Tam destek hep destek aşko sorun yok bol ekşınlı hafta diliyorum sana attığınız tutsun inşallah
Oy oy sizi yeriiiimm İyi ki varsınız ya çok seviyorum sizii İnşallah kuzum inşallah bakalım nasıl hafta olacaksa

Oh çok şükür,kendini yedin bitirdin dünden beri, çok şükür tatliya bagladiniz
Ekşnınizz bol olsun atdığınız gol olsun

Bizde seni seviyoruuuuz güzel hafta olcak bak bakma iki haftadır ekşın ekşın bitti ekşınlar bekleme faslı en zoru bide ahahaha ekşında yine ateş mateş oluyordu eğleniyordum ahahaha 30 una kaydı bat ben 30 una kadar kafayı sıyırırım

Vallahi kuzum ben fitilden olduğunu değerlendiriyorum)))yumurtlama olmuş zaten şimdiye kadar su gibi akinti olmasi imkansız

Kız bu ne karmaşık iş seninkide allahtan enfeksiyon bnde yok bn şuan tıp okuyor olurdum bu sıvı ne acaba diye

Normal östrojen bir yandan saldırıyor fsh bir yandan lh bir yandan progestron bir yandan sonra bunlar duruyor içinde birikio hop stres ediyor kortizon salgılıyor oda durmuyor kuduruk gidiyor prolaktin salgılıyor ki ozaman içimizden bir cengaver çıkıyor ama bunlar bu şekilde bebek yapmaya engel oluyor niye neden ??? Ee çünkü bebek karmaşa sevmez relax ortam ister hormonlar hele prolaktin tavanken gebeliğe engel olur sen sen. Ol sinirlenmemekte bak ben çok çalışma yaptım kendimce çok sinirli biriyim normalde sakin olmaya kalmaya adapte etmek buna çalışmak zor ama deme ağlama hormonların coşmasın kendini iyi hissedecek şeyler yapki hormoncuklarda sevinsin

Ayy kolay gelsin bebeğim ❤❤ geçti aşko çok şükür ama arsız ben yine büsküvi yedim ooff napiyim canım çekiyo kan şekerim düşükse benim suçum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…