- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.621
Ay canım benim güldürdün valla beniHıh gördün mü kendini başına heba ettin hadi ozaman çalışmalara devammmbir daha da sakince konuşup konuyu anlamadan ağlama önce konuşun sonra gerçek bir karar mı öğren sonra bu durum seni üzmüşse öyle ağla (yine kovalığım tuttu yaaa) içinden geldiği gibi davran sen bana bakma içimden mantık çıkacak
Oy oy sizi yeriiiimmTam destek hep destek aşko sorun yokbol ekşınlı hafta diliyorum sana attığınız tutsun inşallah
Teşekkür ederim bitanem valla benimde üstümden yük kalktıOhh be çok şükür çok sevindim bebeğimmm❤❤❤
Evetttt bence de güzel bir haberrrrWuuuu işte bu güzel haberÇok sevindim canım çalışmalara devamkeeee
Olabilir kuzum ama sen yatarken ıslaklık olmuştu dimi ben ayağa kalkar kalkmaz oluyo sırılsıklam oluyodumVagisan canım ama yurt dışındayım ya belki oradakilerinden farklıdır ad olarak
Evet kuzum yatarken oldu ama uyku bitarafıma girdiği için kalkıp değişmedim sabah ıslaklık devam etmiş hatta ki daha fazla ıslanmıştımOlabilir kuzum ama sen yatarken ıslaklık olmuştu dimi ben ayağa kalkar kalkmaz oluyo sırılsıklam oluyodum
Oh çok şükür,kendini yedin bitirdin dünden beri, çok şükür tatliya bagladinizCanım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @melek076 M mucizeOldu Ginnys @Cgh @wish2401 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
Bizde seni seviyoruuuuzAy canım benim güldürdün valla beniteşekkür ederim bebeğim haklısın biraz çok alındım galiba hassaslaştım bu aralar bu süreçte ondan çok alındım ama dediğin gibi anlamadan konuşmadan üzülmemek gerekir
Oy oy sizi yeriiiimmİyi ki varsınız ya çok seviyorum sizii İnşallah kuzum inşallah bakalım nasıl hafta olacaksa
Hımm o zaman güzel şeylerin belirtisidir inşallah aşkoEvet kuzum yatarken oldu ama uyku bitarafıma girdiği için kalkıp değişmedim sabah ıslaklık devam etmiş hatta ki daha fazla ıslanmıştım
Biliyorum ama asla uğraşasım yok aşko ya neyse beklicez mecbur artıkAşko örgü örebiliyosan otur kocana atkı şapka örunutursun onla uğraşırken
Vallahi kuzum ben fitilden olduğunu değerlendiriyorum)))yumurtlama olmuş zaten şimdiye kadar su gibi akinti olmasi imkansızBak dr salı günü gittim yumurtlaman olmuş iki tane dedi fitil verdi bugün fitil yarın ilişki salı fitil Çarşamba ilişki perşembe fitil cuma ilişki oldu. Zaten cumadan sonra 10 gün daha fitil dedi yani hiç ilişki olmayacak. Ama ben cuma günü de ovü testi yaptığımda pik gösteriyordu
Benimde kafam çok karıştı İnanki eğer salı yumurtlamamda sonraki gün kü ilişkim tuttuysa onla alakalı akıntı olabilir mi ki bu kadar erken olur mu onuda bilemedim
Ay inşallah başka ağrıdır oooİns kzu bak senşe yazışıyorum şimdi bile adet agrııs oldu
Ne güzel biliyosan iki ters bi düz kafan dağılırdı beklemek çok sıkıcıBiliyorum ama asla uğraşasım yok aşko ya neyse beklicez mecbur artık
Kız bu ne karmaşık iş seninkide allahtan enfeksiyon bnde yok bn şuan tıp okuyor olurdum bu sıvı ne acaba diyeenfeksiyon için fitil
ya çok var şaşırdım bendedeğerlendiremedik çünkü fitil koymuştum dr fitil olunca ilişki yok dedi
ay hiç deme ben diyorum ne ki değişik ilk defa geldi kendi bana onu söylüyor
Erken gebelik testi değilse kaset olan onu yapma çıkmazBide kaset testim var yarın sabahta ilk idrarla onu yapayımallahım test oluncada durduramıyorum kendimi
Normal östrojen bir yandan saldırıyor fsh bir yandan lh bir yandan progestron bir yandan sonra bunlar duruyor içinde birikio hop stres ediyor kortizon salgılıyor oda durmuyor kuduruk gidiyor prolaktin salgılıyor ki ozaman içimizden bir cengaver çıkıyor ama bunlar bu şekilde bebek yapmaya engel oluyor niye neden ??? Ee çünkü bebek karmaşa sevmez relax ortam ister hormonlar hele prolaktin tavanken gebeliğe engel olur sen sen. Ol sinirlenmemekte bak ben çok çalışma yaptım kendimce çok sinirli biriyim normalde sakin olmaya kalmaya adapte etmek buna çalışmak zor ama deme ağlama hormonların coşmasın kendini iyi hissedecek şeyler yapki hormoncuklarda sevinsinAy canım benim güldürdün valla beniteşekkür ederim bebeğim haklısın biraz çok alındım galiba hassaslaştım bu aralar bu süreçte ondan çok alındım ama dediğin gibi anlamadan konuşmadan üzülmemek gerekir
Oy oy sizi yeriiiimmİyi ki varsınız ya çok seviyorum sizii İnşallah kuzum inşallah bakalım nasıl hafta olacaksa
Kız napıyosun bebeğim özledum❤Vallahi kuzum ben fitilden olduğunu değerlendiriyorum)))yumurtlama olmuş zaten şimdiye kadar su gibi akinti olmasi imkansız
Aa hayalet cizgi tekrarla yine
Hiç aşkom iş güc falan ,arabir bakip çıkıyorum yeni birşey varmi diyeKız napıyosun bebeğim özledum❤
Test yapalimmmiBende hala baş ağrısı devam ediyor
Onun haricinde çok tuhaf bir akıntım var kendimden tanımadığım
Başka da belirtim yok
Ayy kolay gelsin bebeğim ❤❤ geçti aşko çok şükür ama arsız ben yine büsküvi yedim ooff napiyim canım çekiyo kan şekerim düşükse benim suçum muHiç aşkom iş güc falan ,arabir bakip çıkıyorum yeni birşey varmi diye
Oğlanın dersleri şimdi bitdi bende bitdimmutfaga giricem baya bulaşik birikti onlarla savaşayım
Sen napiyon? dişin ağrısı geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?