- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.581
Oohh mis gibi aşko elinize sağlıkBende eşimle temizlik yaptık oturdum şimdi yoruldum yeterli artık rahat rahat dinlenicem
Belirti yok yA sana diyim bu ay da fos :) gecen hafta size demiştim gogus acısı var diye se adet agrıları geliyo gidiyo yokluyorEvet tamam harika 2-3 gün kala tam zamanı aşko
Tamam bekleyeyim bakalimBence bekle canım ama sen bilirsin illa yapacaksan da yarın ilk idrarla yap
Beni ışınlayın aşko çok var bata ya beklemek çok zorOohh mis gibi aşko elinize sağlık❤
Orası belli olmaz canım burda çoğu regl belirti ve ağrılarıyla aynı belirtiler diyor inşallah hayırlı haberler verirsinBelirti yok yA sana diyim bu ay da fos :) gecen hafta size demiştim gogus acısı var diye se adet agrıları geliyo gidiyo yokluyor
İns kuzum bakalım mfk ne olacak bu ay bende normald e 27 agustos da adet oldjm ama dongu cuma başlıyor anladın demi kuzuOrası belli olmaz canım burda çoğu regl belirti ve ağrılarıyla aynı belirtiler diyor inşallah hayırlı haberler verirsin
Anladım canım 28 günde bir adet oluyorsunİns kuzum bakalım mfk ne olacak bu ay bende normald e 27 agustos da adet oldjm ama dongu cuma başlıyor anladın demi kuzu
Kuzu. Öyle mi diyosjn şimdi benım elimdekilere devam doktor devam et demiş hepsine devam ediyorum bakalım adet olursam devam edicem eşimde ürünleri begendı biliyo musun alalım yine dediAnladım canım 28 günde bir adet oluyorsunEğer olursan sipariş edersin ben geçen ay öyle yaptım elimde bi 7-8 günlük vardı adet olunca sipariş verdim adet olmadan sipariş verme belki olmayacaksın boşuna almış olacaksın bilemezsin
Aşko kendini oyalıycak bişeyler bulmalısın çok acilBeni ışınlayın aşko çok var bata ya beklemek çok zor
Kaç gün kaldı inç evir çizgi görüyorum canımKızlar bi test daha yaptım ilk idrar değil yine ama
Canan ben görüyorum inşallah gebesindir biraz da oynadım bak burada görüyorumKızlar bi test daha yaptım ilk idrar değil yine ama
Bende görüyorum ama bilemedim 4 gün varKaç gün kaldı inç evir çizgi görüyorum canım
Aynen canım devam et adet olmazsan gebelik öğrenirsen eğer ki inşallahKuzu. Öyle mi diyosjn şimdi benım elimdekilere devam doktor devam et demiş hepsine devam ediyorum bakalım adet olursam devam edicem eşimde ürünleri begendı biliyo musun alalım yine dedi
Canım inşallah bende ince bi çizgi görüyorum ama bakalım 4 gün kaldı bat aCanan ben görüyorum inşallah gebesindir biraz da oynadım bak burada görüyorum
Evet bende orda görüyorum oynamadan gördüm aynı şekildeCanan ben görüyorum inşallah gebesindir biraz da oynadım bak burada görüyorum
BulamıyoruummmAşko kendini oyalıycak bişeyler bulmalısın çok acil❤
İnşallah vardır canım sağlıcakla tutunur inşallahBende görüyorum ama bilemedim 4 gün var
:) ins gerek kalmayacak kuzum insssssAynen canım devam et adet olmazsan gebelik öğrenirsen eğer ki inşallahdoktora sorarsın önerdiklerini kullanmaya devam edersin aşko evet benim eşimde sever vitamin takviyelerini bide bitkisel olunca hoşuna gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?