Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns kuzum bakalım mfk ne olacak bu ay bende normald e 27 agustos da adet oldjm ama dongu cuma başlıyor anladın demi kuzu
Anladım canım 28 günde bir adet oluyorsun Eğer olursan sipariş edersin ben geçen ay öyle yaptım elimde bi 7-8 günlük vardı adet olunca sipariş verdim adet olmadan sipariş verme belki olmayacaksın boşuna almış olacaksın bilemezsin

Kızlar bi test daha yaptım ilk idrar değil yine ama

Eklentiler

• 7D82236F-1E45-4DCB-B8C8-F484075A5CB6.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 937AFE57-E227-42B1-AC2B-0D0919B1D8A4.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
Kuzu. Öyle mi diyosjn şimdi benım elimdekilere devam doktor devam et demiş hepsine devam ediyorum bakalım adet olursam devam edicem eşimde ürünleri begendı biliyo musun alalım yine dedi

Kuzu. Öyle mi diyosjn şimdi benım elimdekilere devam doktor devam et demiş hepsine devam ediyorum bakalım adet olursam devam edicem eşimde ürünleri begendı biliyo musun alalım yine dedi
Aynen canım devam et adet olmazsan gebelik öğrenirsen eğer ki inşallah doktora sorarsın önerdiklerini kullanmaya devam edersin aşko evet benim eşimde sever vitamin takviyelerini bide bitkisel olunca hoşuna gitti

Aşko kendini oyalıycak bişeyler bulmalısın çok acil
Bulamıyoruummm yarın içinde heyecanlıyız birazda o var ay ömrümüzde hep bi beklemek var inşallah hayırlı haberler alırız kendimi mutfağa atasın var hamur işi yapmak istemiyorum yemek istemediğim için ahahaha neyle oyalanacam ben Ya salı gelsede gitsek bari bende evde böyle kendimi yer bitiririm

Aynen canım devam et adet olmazsan gebelik öğrenirsen eğer ki inşallah doktora sorarsın önerdiklerini kullanmaya devam edersin aşko evet benim eşimde sever vitamin takviyelerini bide bitkisel olunca hoşuna gitti
:) ins gerek kalmayacak kuzum insssss
Allah yardımcımız olsun yA ins güzel haberler alırız kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…