Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh çok şükür,kendini yedin bitirdin dünden beri, çok şükür tatliya bagladiniz
Ekşnınizz bol olsun atdığınız gol olsun
Ay valla öyle kuzum ya ama çok şükür tatlıya bağlandı ayy inşallah kuzum bakalım inşallah hepimizin ki gol olsun sonucu çift çizgi olsun
Ahahahah aşko şimdiden senin sabırsızlık başlamış görüyorum kiiiii ama bekleyelim hep beraber aşko sonuç güzel olsun da beklemek önemli değil sen bitirdin ekşınları ben başlıyorum bu ekşın Faslı da bana zor geliyor ya amannn yoruluyorum

Ayy kolay gelsin bebeğim ❤❤ geçti aşko çok şükür ama arsız ben yine büsküvi yedim ooff napiyim canım çekiyo kan şekerim düşükse benim suçum mu
Sagol canim ama hiç kolay gelmiyor ha nefret ediyorum bulaşik yıkamaya
Ohh afiyet olsun inşaallah ağrı yapmaz
Dişinin üzeri açıksa o tarafda yeme

Ay kuzucum ne güzel açıklamışsın doğru söylüyorsun stres sinir en kötü şey bu süreçte maalesef oluyor ama ama dediğin gibi bende kendime hakim olmaya çalışacağım ve pozitif düşünmeye odaklanacağım

Sagol canim ama hiç kolay gelmiyor ha nefret ediyorum bulaşik yıkamaya
Ohh afiyet olsun inşaallah ağrı yapmaz
Dişinin üzeri açıksa o tarafda yeme
Ayy bende bende yalnız değilsin sağol bebeğim ❤ aşko açık hemde kırık zaten orda hiç yemiyoring ben normalde asla çikolatalı şeyler yemem ama kan şekerim aşırı düşük sanırım canım istiyo

İnsulin direnci yüksek olanlarda tatliya karşı öyle olur kuzum kendimden biliyorum
Bi ara tahlil yaptir bence

Ben ekşına alıştım aşko düzeni tutturdum gidiyordu bitince boşluğa düştüm galiba ahahaha

Ne güzel biliyosan iki ters bi düz kafan dağılırdı beklemek çok sıkıcı ulan benim ne zaman içimden oturup örgü örmek gelse gebeydim püü şimdide geliyo ama değilim
Ahahaha benim öyle şeyler içimden hiç gelmiyor niyeyse aşko bilemeyiz aaa daha neredeyiz yahu

İnsulin direnci yüksek olanlarda tatliya karşı öyle olur kuzum kendimden biliyorum
Bi ara tahlil yaptir bence
Heeeh bir şekerimiz eksikti zaten onuda tamamlarız kuzum baktırırım böyle devam ederse bi kaç sene önce baktırmıştım düşük çıkmıştı ama tabi açlık tokluk ayrı ayrı bakılmadı

İçinle konuşmalısın kuzum işte neyle sakinlik yakalayabiliyorsan onunla uğraş ben öyle sakinleşiyorum
Sana hobi aramaya bulmaya yetişemiyorum desene aşko ahahaha eşime az önce diyorum ki şu beklemek beni mafediyor bi uğraş bulmam lazım cevaba bak en büyük uğraş benim bence diyor ahahaha nasıl kaçacağımı bilemedim yok yeter artık hobi gibi yeni uğraş Yani diyorum sanada hobi beğendiremiyorum diyor kahkaha attım resmen

Kız bu erkeklerin aklı bir oraya çalışıyo heee Kaç kurtar kendini aşko bencede daha zabağnan dıkşınlandın bu iş böyle olmaz

Kız bu erkeklerin aklı bir oraya çalışıyo heee Kaç kurtar kendini aşko bencede daha zabağnan dıkşınlandın bu iş böyle olmaz
Ay aynen aşko ya sabah akşam çekemem böyle hamile kalsamda dinlensem ahahaha bu kadar değildi bizim haftada iki düzenimiz vardı şu takviyeler adamın ayarlarını bozdu ahahaha başıma iş aldım resmen arkadaşı aradım şimdi yemeğe çıkcaz yemek yapasımda yoktu onunda yokmuş ahahaha

ya piskolojik de olabiliyor malesef ama umudu kesmek yok .. dur bakalim su 3 gun bir gecsin ne olacak :)))

adet olmazsan bir test daha yaparsin
Kiz sen neredesin bir varsın bir yoksun heleee bu nasıl topicte olmak şurda gün gün neler yaşıyoruz öyle uzaktan katılmak olur mu hemen bize neler yapıyorsun anlat bak benim yumurtam oldu olmayı geçti pilleri çatladı. Sen nerelerdesin bir önceki de testte biraz sinyal verdi ama çok umut bağlamıyoruz bu şuan olan yumurta daha iyi gibi dedi Dr onu bekliyoruz.okadar yazdım görmedin heralde yoktun olsan yazardın ellamki

İyi günler canim nasılsin?kendine geldinmi? baş ağrısı filan ?
Şükür iyiyim oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum bekliyorum, sen napiyon?
Aşkolar dinleniyorum bende bol bol
İyi oldum ya ayaktayım
Sağol sorduğun için
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…