- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.641
Ay valla öyle kuzum yaOh çok şükür,kendini yedin bitirdin dünden beri, çok şükür tatliya bagladiniz
Ekşnınizz bol olsunatdığınız gol olsun
Ahahahah aşko şimdiden senin sabırsızlık başlamış görüyorum kiiiiiBizde seni seviyoruuuuzgüzel hafta olcak bak bakma iki haftadır ekşın ekşın bitti ekşınlar bekleme faslı en zoru bide ahahaha ekşında yine ateş mateş oluyordu eğleniyordum ahahaha 30 una kaydı bat ben 30 una kadar kafayı sıyırırım
Sagol canim ama hiç kolay gelmiyor ha nefret ediyorum bulaşik yıkamayaAyy kolay gelsin bebeğim ❤❤ geçti aşko çok şükür ama arsız ben yine büsküvi yedim ooff napiyim canım çekiyo kan şekerim düşükse benim suçum mu
Yarın sabah tekrarlamayi düşünüyorumAa hayalet cizgi tekrarla yine
Ay kuzucum ne güzel açıklamışsın doğru söylüyorsun stres sinir en kötü şey bu süreçte maalesef oluyor amaNormal östrojen bir yandan saldırıyor fsh bir yandan lh bir yandan progestron bir yandan sonra bunlar duruyor içinde birikio hop stres ediyor kortizon salgılıyor oda durmuyor kuduruk gidiyor prolaktin salgılıyor ki ozaman içimizden bir cengaver çıkıyor ama bunlar bu şekilde bebek yapmaya engel oluyor niye neden ??? Ee çünkü bebek karmaşa sevmez relax ortam ister hormonlar hele prolaktin tavanken gebeliğe engel olur sen sen. Ol sinirlenmemekte bak ben çok çalışma yaptım kendimce çok sinirli biriyim normalde sakin olmaya kalmaya adapte etmek buna çalışmak zor ama deme ağlama hormonların coşmasın kendini iyi hissedecek şeyler yapki hormoncuklarda sevinsin
İnşallah vardır yaa bu süreçten cok yoruldum gerçektenAa hayalet cizgi tekrarla yine
Ayy bende bende yalnız değilsinSagol canim ama hiç kolay gelmiyor ha nefret ediyorum bulaşik yıkamaya
Ohh afiyet olsun inşaallah ağrı yapmaz
Dişinin üzeri açıksa o tarafda yeme
ya piskolojik de olabiliyor malesef ama umudu kesmek yok .. dur bakalim su 3 gun bir gecsin ne olacak :)))Yok normalde hiç bulanmaz yapmistim 2 gün önce buraya atmıştım
İnsulin direnci yüksek olanlarda tatliya karşı öyle olur kuzum kendimden biliyorumAyy bende bende yalnız değilsinsağol bebeğim ❤ aşko açık hemde kırık zaten orda hiç yemiyoring ben normalde asla çikolatalı şeyler yemem ama kan şekerim aşırı düşük sanırım canım istiyo
Ben ekşına alıştım aşko düzeni tutturdum gidiyordu bitince boşluğa düştüm galiba ahahahaAy valla öyle kuzum yaama çok şükür tatlıya bağlandı ayy inşallah kuzum bakalım inşallah hepimizin ki gol olsun sonucu çift çizgi olsun
Ahahahah aşko şimdiden senin sabırsızlık başlamış görüyorum kiiiiiama bekleyelim hep beraber aşko sonuç güzel olsun da beklemek önemli değil sen bitirdin ekşınları ben başlıyorum bu ekşın Faslı da bana zor geliyor ya amannn yoruluyorum
Ahahaha benim öyle şeyler içimden hiç gelmiyor niyeyseNe güzel biliyosan iki ters bi düz kafan dağılırdı beklemek çok sıkıcıulan benim ne zaman içimden oturup örgü örmek gelse gebeydim püü şimdide geliyo ama değilim
İçinle konuşmalısınAhahaha benim öyle şeyler içimden hiç gelmiyor niyeyseaşko bilemeyiz aaa daha neredeyiz yahu
Heeeh bir şekerimiz eksikti zaten onuda tamamlarızİnsulin direnci yüksek olanlarda tatliya karşı öyle olur kuzum kendimden biliyorum
Bi ara tahlil yaptir bence
Sana hobi aramaya bulmaya yetişemiyorum desene aşko ahahahaİçinle konuşmalısınkuzum işte neyle sakinlik yakalayabiliyorsan onunla uğraş ben öyle sakinleşiyorum
Kız bu erkeklerin aklı bir oraya çalışıyo heeeSana hobi aramaya bulmaya yetişemiyorum desene aşko ahahahaeşime az önce diyorum ki şu beklemek beni mafediyor bi uğraş bulmam lazım cevaba bak en büyük uğraş benim bence diyor ahahaha nasıl kaçacağımı bilemedim yok yeter artık hobi gibi yeni uğraş Yani diyorum sanada hobi beğendiremiyorum diyor kahkaha attım resmen
Aynen ya bakalımya piskolojik de olabiliyor malesef ama umudu kesmek yok .. dur bakalim su 3 gun bir gecsin ne olacak :)))
adet olmazsan bir test daha yaparsin
Ay aynen aşko ya sabah akşam çekemem böyle hamile kalsamda dinlensem ahahahaKız bu erkeklerin aklı bir oraya çalışıyo heeeKaç kurtar kendini aşko bencede daha zabağnan dıkşınlandın bu iş böyle olmaz
Kiz sen neredesin bir varsın bir yoksun heleee bu nasıl topicte olmak şurda gün gün neler yaşıyoruz öyle uzaktan katılmak olur mu hemen bize neler yapıyorsun anlat bak benim yumurtam oldu olmayı geçti pilleri çatladı. Sen nerelerdesin bir önceki de testte biraz sinyal verdi ama çok umut bağlamıyoruz bu şuan olan yumurta daha iyi gibi dedi Dr onu bekliyoruz.okadar yazdım görmedin heralde yoktun olsan yazardın ellamkiya piskolojik de olabiliyor malesef ama umudu kesmek yok .. dur bakalim su 3 gun bir gecsin ne olacak :)))
adet olmazsan bir test daha yaparsin
Yok aşkı yoksaGünaydın canımgeçmiş olsun canım az kalmış erken test yapacak mısın
Yaa ben bugün hiç iyi değilim psikolojik olarak çok çökmüş durumdayim eşimde nöbette evde yalnizim bana yardim edinİçinle konuşmalısınkuzum işte neyle sakinlik yakalayabiliyorsan onunla uğraş ben öyle sakinleşiyorum
Aşkolar dinleniyorum bende bol bolİyi günler canim nasılsin?kendine geldinmi? baş ağrısı filan ?
Şükür iyiyim oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum bekliyorum, sen napiyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?