- 15 Mayıs 2022
- 3.547
- 2.905
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.121
Göremedim yaa birde c biraz dağılmis6gibi cok mu beklediKızlar günaydın az önce yaptığım test
Erken değil normal kaset
Şimdi yaptım ama rengiyle biraz oynadım ondan öyledir dur normal atayımGöremedim yaa birde c biraz dağılmis6gibi cok mu bekledi
Göremedim yaa birde c biraz dağılmis6gibi cok mu bekledi
Hani burada oluyordun kesin seni buluyordum hatta sende gitmişsinBiraz işlerim vardı canlar yarın malum pazartesiama aklım sizlerdeydi yazışmaları okuyamadım ama var mı önemli gelişmeler ve bu arada hatta diye benide eklemen gözümden kaçmadıııı
İnşallah gerçekteyse öyle olur canım benimİnsallah
Bende degisik degisik ruyalar goruyorum hep yaakorkunclu ruyalar bide hep test yapiyorum rüyamda pozitif cikiyor.
Ben görüyorumm hemde çok net görüyoruum
An inşallah yaa ama cok belli belirsiz o yüzden umutlanamiyorumBen görüyorumm hemde çok net görüyoruum
Valla ben net görüyorum normal test mi bat a kaç gün varAn inşallah yaa ama cok belli belirsiz o yüzden umutlanamiyorum
Evet kaset test canim 1 2 günüm kaldi 2 gün önce de yapmıştım onu da atmistim buraya . Kuruma. Cizgisi veya testin kendi çizgisi de olabilirValla ben net görüyorum normal test mi bat a kaç gün var
Ama rengi pembee. Bide böyle bakEvet kaset test canim 1 2 günüm kaldi 2 gün önce de yapmıştım onu da atmistim buraya . Kuruma. Cizgisi veya testin kendi çizgisi de olabilir
Senin bat je zaman canimAma rengi pembee. Bide böyle bak
Yaa buraya atınca netliği gidiyorki telefonda daha net görüyorum
Canım bekle bakalım hayırlısı Allah’tanEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 @miresl @bitliKedi @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer kızlar
Ama rengi pembee. Bide böyle bak
22si benimSenin bat je zaman canim
Hadi bakalım aşko ilk ekşının hayırlı olsunAnammmm ben dedim bu gece kesin olur diyeaşko bende ekşınlandım geldim
Ben görüyorum
Ben gördüm cnm inşallah güzel gelişir devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?