- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.141
5 dk bekleyince ikinci cizgi bayağı belirginlestiCanım bekle bakalım hayırlısı Allah’tan
Onuda atsana kuzum zaten 5 dakika sonra doğru sonuç bazı testlerde5 dk bekleyince ikinci cizgi bayağı belirginlesti
İnşallah canim bakalımBen gördüm cnm inşallah güzel gelişir devam.
Arti med bu canim kullandıysanOnuda atsana kuzum zaten 5 dakika sonra doğru sonuç bazı testlerde
Hayalet dediklerinden görünüyo ama testin çizgisi de olabilir belkiKızlar günaydın az önce yaptığım test
Erken değil normal kaset
Ben de gördüm silik çizgi
Ama bu kadar silikle testin cizgisi olabilir demiHayalet dediklerinden görünüyo ama testin çizgisi de olabilir belki
Ben de gördüm silik çizgi
Aşko çizgiyi görüyorum ben zaten ama gölgeden niye çıkmadı üzmek istemiyorum bana geçen ay olduğu gibi mi olcak diye düşündüm ama bekleyelim bakalım koyulaşır inşallahArti med bu canim kullandıysan
Olamaz aşko artimed kuruma çizgisi bile olmayan bir test bu çizgi sana aitAma bu kadar silikle testin cizgisi olabilir demi
Ama sanki test çizgisi daha hayalet gibi oluyo bu çok silik bir pembe çizgi 2 gün sonra tekrarla istersen testiAma bu kadar silikle testin cizgisi olabilir demi
Benim bugun 12. Günüm testim bembeyaz askolarİnşallah gerçekteyse öyle olur canım benim
Yok yok aşırı umutlanmiyorum kimyasal da olabilir bakalimAşko çizgiyi görüyorum ben zaten ama gölgeden niye çıkmadı üzmek istemiyorum bana geçen ay olduğu gibi mi olcak diye düşündüm ama bekleyelim bakalım koyulaşır inşallah
Evet evet canim tekrarlayayim kirmizilar gelmezseAma sanki test çizgisi daha hayalet gibi oluyo bu çok silik bir pembe çizgi 2 gün sonra tekrarla istersen testi
Evet bende de daha önce hic olmamıştıOlamaz aşko artimed kuruma çizgisi bile olmayan bir test bu çizgi sana ait
Günaydın kuzummmHadi bakalım aşko ilk ekşının hayırlı olsunsiz benim ekşınları bırakın benim ki bundan sonra boş atış siz sizin atışlara odaklanın ahahahhaa
Günaydın canımmmEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 M Mavimiresl @bitliKedi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer kızlar
Kuzum bu beklememiş haliyse bak burda iyice silik çizgi görüyorum
Günaydın canım bat ne zamandı ? Sanki çok çok silik bir çizgi gözüküyor gibiiiiiKızlar günaydın az önce yaptığım test
Erken değil normal kaset
Beni de ekler misiniz benimde bat 19 Eylül beklemedeyim :)Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl @VeziirChilddevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @melek076 24 Eylül @Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim Demgey3 10 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?