- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.161
Aşko daha yumurtlamam artık heralde ondan bol atış ahahahaGünaydın kuzummmTeşekkür ederiz açılışı yaptık bakalım inşallah ahahahah niye boş atış olsun ekşın ekşındır aşkooo
Dikkatli bakinca görünüyor ya 5 dk ya çıktıKuzum bu beklememiş haliyse bak burda iyice silik çizgi görüyorumayyy hadi inşallah vardır ya
İnşallah sağlıklı artış olur koyulaşır inşallah ama adet olursanda üzülme iyiye işaretEvet bende de daha önce hic olmamıştı
Ben Ben Ben
Belirtin varmı.Ovulasyon testiyle takip yapıyormuşsun aşkosuBenim bugun 12. Günüm testim bembeyaz askolar
Yaa inşallah bizimle oyun oynamiyordur yine bu yaramaz testlerBen Ben Ben
Bu iyi olan test değil mi canımYaa inşallah bizimle oyun oynamiyordur yine bu yaramaz testler
Evet canim ondan hic de silik cikmamistir benim ama kasik ağrım da var o yüzden korkuyorum adet olacam diyeBu iyi olan test değil mi canım
Ama fitili koymazsan tedavi yarım kalmış olur ne zaman bitiyor fitil kaç günlükKızlar ya yine ben ıslak uyandımbugün gece fitil kullanmasam da baksam mı ondan mı değil mi diye Ginnys Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment ve diğer canlarım
dene takibi ne olacak kuzum bir günden bir şey olmaz sanırım ama yok beni dinleme daha önce enfeksiyon yaşamış birisine sormak lazım ben yanlış yönlendirmiş olurum fitil kullanmış birisi bir sor baika topiclerede sor bakalım vardır mutlaka aynı durumda birileriKızlar ya yine ben ıslak uyandımbugün gece fitil kullanmasam da baksam mı ondan mı değil mi diye Ginnys Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment ve diğer canlarım
Korkma korkunla kötüyü çağırma lütfen içini ferah tut ve beynine bebeğim benimle mesajı verEvet canim ondan hic de silik cikmamistir benim ama kasik ağrım da var o yüzden korkuyorum adet olacam diye
Ovulasyon testim bitti kuzum zaten ovulasyon testim pozitif olmaya baslayinca adet oluyorum benBelirtin varmı.Ovulasyon testiyle takip yapıyormuşsun aşkosu
Kuzum öbür ilk yaptığın testin markası neydi bu artımed dimiEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 M Mavimiresl @bitliKedi @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer kızlar
Eveeet görünüyo kuzum bende görüyorum kaçıncı dk da cıktı
Kuzum kaç tane kaldı fitilin bu gece koymadığın halde mi öyle uyandınKızlar ya yine ben ıslak uyandımbugün gece fitil kullanmasam da baksam mı ondan mı değil mi diye Ginnys Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment ve diğer canlarım
Bebeğim benimleKorkma korkunla kötüyü çağırma lütfen içini ferah tut ve beynine bebeğim benimle mesajı ver
Fortuneydi sonraki gün arti med di kanka evet bu artimedKuzum öbür ilk yaptığın testin markası neydi bu artımed dimi
5 dk sonra falan cikti çiçeğimEveeet görünüyo kuzum bende görüyorum kaçıncı dk da cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?