- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.101
Ahahahahah aşkım burası böyle maalesef ama en azından sana karşı hisleri konuştu
Ahahahah aşko valla sanki işine gelmiyor gibi haaaa seni seniiiiiiSağol aşko ahahaha ama düşündüğünüzde olacak galiba belliki evrene düzgün msjlar verin daaaaz önce eşim mfk takviyelerini içerken uykumu kaçırcak yine bunlar benim anlaşılan dedi bıyık altı gülerek hiç bir tepki cevap vermedim görmedim duymadım ahahaha
Sağol bilgiler içinBak testi yapma saatleri var sabah 12:00 ile 16:00 arası 2 saat öncesinde sıvı almayacaksın çorba kahve çay dahil akşamisr 20:00 ile 22:00 arasında aklında olsun en yüksek lh bu aralıklarda olur
Ahahah ekşından çıktım aşko geldiiiimmm
Aşko adam işten gelip anca kendine geliyoİnşallah canım benim sağolbu kadar geç saate bırakma şu ekşınları aşko hadi ben yattım iyi geceler hepinize
Valla konuştuAhahahahah aşkım burası böyle maalesef ama en azından sana karşı hisleri konuştu
Ahahahah aşko valla sanki işine gelmiyor gibi haaaa seni seniiiiiibu gece olur sizin iş
Anammmm ben dedim bu gece kesin olur diye
İyi heceler aşko böyle bir kaç gün devam ederim zaten bırakmam emin olunca birakırımMerak etme bu kadar düşünme aşko çatlar o çatlama olmadan değerlendirmeyi bırakma çatlama olduğu günde değerlendirme olursa iyi olur. Ben yatıyorum canım hadi iyi geceler
Önceki akşam yumurtlama dün pik bugün pisten dönüyor bende değerlendirmeye bu yünden devam edeceğim hayırlısı hepimize yaaa amanan yap yap geç işte yok illa testte yapacamSağol bilgiler içinsen piki hangi gün görmüştün birlikte ilerliyoruz heralde
Evet sorma valla şu merakkkÖnceki akşam yumurtlama dün pik bugün pisten dönüyor bende değerlendirmeye bu yünden devam edeceğim hayırlısı hepimize yaaa amanan yap yap geç işte yok illa testte yapacamsanki yumurtladım işte sal bi dimi ama olacağına varıyor ne kadar zorlasakta
Acile gittik kızım ateşlendi yeni eve geldim bayilacam şimdi@ucge @raainbowmiraclebeyb @melek076
M Mavimiresl @Veziir @My_Moonlight06 @Fang nerdesiniz kızlar nasilsıniz?
Canımmmm yaa bu iki oldu söylediğin
Biraz işlerim vardı canlar yarın malum pazartesi
İnsallah@melek076 rüyamda altın bilezik takıyordum teyzeme anlattım ne dese beğenirsin kız bebeğin olurhisler çoğalıyoooo
Bekleyelim bakalim belki gec dollenmedirEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 M Mavimiresl bitliKedi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 ve diğer kızlar
Günaydın kuzum, geç döllenme de ola bilir daha bata var bekleyelim inşaallah pozitife dönerEki Görüntüle 3131861 Eki Görüntüle 3131862
Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindanMucizemmm16 M Mavimiresl bitliKedi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 ve diğer kızlar
Bakalim inşallahBekleyelim bakalim belki gec dollenmedir
İnşallah canim bakalım gereksiz testler yaptim durdum günlerdir yineGünaydın kuzum, geç döllenme de ola bilir daha bata var bekleyelim inşaallah pozitife döner
Gecmis olsun canimAcile gittik kızım ateşlendi yeni eve geldim bayilacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?