- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.481
Et aşko seninkini de ben bakacam çünküBöyle heyecanı kalmıyo aşko bu işinvallahi tebrik ediyorum aşko ❤❤
Benimde oluyo bazenAhahahahwhatsapp olmaz zaten aşko çünkü bazen mesajını bildirimden gördüğüm halde cevap vermediğim insanlar çok var
Ben baktım bir şey yokAy aşko burası iyi ya ben çok seviyorummmm çöpü kişi gelmez aynı tadı alamayız ya
Aşko bana da nisan 2023 anne adayları dediler ama bende girdim birşey yok gibi
Bende seni yerim aşkommmmTabiii ona göreeee bacıma laf ettirmem
Sana da laf ettirmem aşkooo şeninde arkandayım
Bulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heeeAhahahha bizim meraklılık seviyemizaşko sen bulursan bana söyle ben bulursam sana söylerim
Aşkoooo kesinlikle etiket çak hemen görelim ay ay ayheyecan basıyoringggg
Olarsa bakarsın aşkomEt aşko seninkini de ben bakacam çünkü
Kötüyü çağırmak yok geçmezse doktora görünürsünOlarsa bakarsın aşkombenim şuan tek istediğim şu ağrıdan kötü bişey çıkmasın aklıma kötü şeyler gelmeye başladı çünkü böyle hem kızıma hem bebişe nasıl bakarım kötü bişey olsa
Kuzum var gibi duruyor inşallah vardırKızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Aşko kötü bir şey yapmadık
Göz attım 706 da olmuş bişeylerSayfayı bilmiyorum ki aşko ben sadece üstten bir göz atıp cıktım
Tamam aşko içelim geliyoring❤Kötüyü çağırmak yok geçmezse doktora görünürsün
Gel beraber biriçelim
Ay diyorum ya kız bağımlılık yapıyorsunuz insanda ayyyyyBenimde oluyo bazenKız aşko bende burda takıldığımdan beri unuttum whatsapp falan instaya bile girmiyorum artıkın
Ay aşko o bende yine çalışmaz o yüzden benlik bir gelişme yokBulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heee
Ahahahha sağol aşko aman ban yeme sennnnnn
Şaşkınmısın sen kız ben wcye gidip gelince haber veriyorum teste sizi etiketlemez miyim olumlu olumsuz ne olursa haber vercem tabiAyyy cok heyecanlısakın etiketlemeyi unutma patlarım burda valla
Aşko ya valiz hazırlarken bizim için sayfayı bulmuşGöz attım 706 da olmuş bişeylerDemgey3 geçen konuştuk bunu hatırlıyor musunuz yasakmış bak bende bilmiyordum ahahaha iyiki açmamışız
Vallahi topiği yakarım ona göre❤Şaşkınmısın sen kız ben wcye gidip gelince haber veriyorum teste sizi etiketlemez miyim olumlu olumsuz ne olursa haber vercem tabiay şimdi yattım canım çıkmış
Üstteki erkende bariz belli diğerlerindede var görünüyor hafiften inşallah vardır sağlıcakla tutunsun inşallahKızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Bende içiyorumKötüyü çağırmak yok geçmezse doktora görünürsün
Gel beraber biriçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?