Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?

Eklentiler

• 1F887529-463A-4354-99AD-2B82C6500440.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 7A762A77-4CFB-47CD-8408-6A7A3A74FB43.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
Ben baktım bir şey yok

Ahahahha bizim meraklılık seviyemiz aşko sen bulursan bana söyle ben bulursam sana söylerim

Aşkoooo kesinlikle etiket çak hemen görelim ay ay ay heyecan basıyoringggg
Bulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heee

Kötüyü çağırmak yok geçmezse doktora görünürsün
Gel beraber bir içelim

Kuzum var gibi duruyor inşallah vardır ilk 5 dakikada çıktı mı peki bu çizgiler kuzum yoksa kuruma çizgisi mi

Benimde oluyo bazen Kız aşko bende burda takıldığımdan beri unuttum whatsapp falan instaya bile girmiyorum artıkın
Ay diyorum ya kız bağımlılık yapıyorsunuz insanda ayyyyy
Bulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heee
Ay aşko o bende yine çalışmaz o yüzden benlik bir gelişme yok
Sayfa 707 şimdi bende banlancam hahahhahah M melek076 Demgey3
Ahahahha sağol aşko aman ban yeme sennnnnn

Üstteki erkende bariz belli diğerlerindede var görünüyor hafiften inşallah vardır sağlıcakla tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…