- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.521
Ayy güzel haberler alalım sizden inşallah ❤❤❤Dur dur darlanma eylülde umutlarımız var bekleyelim bakalım
Cinsiyet topiğğnde geziyoringgg
Değil ama napalim Allah Allah sen içme desek içmiycez mi içicezSanki iyi birşey haben içtim cinsiyet çözmeye devamkeee
Bunu okurken bir tane daha yaktımDeğil ama napalim Allah Allah sen içme desek içmiycez mi içicez
Haber mi bekle ben test yapcam dayanamıyorum uyuyamıcam test beni gıdıklıyor bide valizde sürekli gözüme gözüme çarptı aman eğlencesine bi yapcam benAyy güzel haberler alalım sizden inşallah ❤❤❤Aşko bana hiç iyi gelmedi baksana yatak döşek yatar oldum
İyi düşünelim iyi olsun kuzum kötü birşey yoktur inşallah ya doktorlar öyle telefonda konuşsalar biryerleri eksilirKuzum valla test sonuclarim kafama takıldı ya bilmiyorum ne ama sonucum bir tane yüksek çıkmış ben anlamadım. Doktoruma yazdım gel bilgi vereyim dedi sadece
Hadi yap inşallah pozitif çıkar da bende gaza gelip yaparımHaber mi bekle ben test yapcam dayanamıyorum uyuyamıcam test beni gıdıklıyor bide valizde sürekli gözüme gözüme çarptı aman eğlencesine bi yapcam ben
Ay harbi miiiiii kız gece gece yine duramadıHaber mi bekle ben test yapcam dayanamıyorum uyuyamıcam test beni gıdıklıyor bide valizde sürekli gözüme gözüme çarptı aman eğlencesine bi yapcam ben
Aşko sen o izni yanlış kişiden istiyorsun
Kız hangi topic o gidip tartışmayı okuyalım merak ettim yeni bam bam yaptım geldimAşkım diğer topicte tartışma olmuş ban yemişler şimdilik okuyabiliyorum ama yazamıyorum dedi geri gelicem herkese çok selam söyle dedi he bide 4 gün sonra test yapsın çıkar dedi❤❤
Aşko sen o izni yanlış kişiden istiyorsunyeminini bozman lazım
Bekliyorum bişey çıkmayacakta işte uyku uyuyamam kendimi biliyorumAy harbi miiiiii kız gece gece yine duramadı
AşkoKız hangi topic o gidip tartışmayı okuyalım merak ettim yeni bam bam yaptım geldim
İnşallahh canım inşallahhKuzum var gibi duruyor inşallah vardırilk 5 dakikada çıktı mı peki bu çizgiler kuzum yoksa kuruma çizgisi mi
Ay hadi yap yapHaber mi bekle ben test yapcam dayanamıyorum uyuyamıcam test beni gıdıklıyor bide valizde sürekli gözüme gözüme çarptı aman eğlencesine bi yapcam ben
Testin birinde var ben gördümKızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Yemin etttiiğğğinnn
Ahh inşallah canım, rabbim isteyen benimle birlikte herkese sağlıkla nasip etsinÜstteki erkende bariz belli diğerlerindede var görünüyor hafiften inşallah vardır sağlıcakla tutunsun inşallah
Lupus Antikoagülan taraması yüksek çıkmış canım. Yarın öğlen giderim inşallahNe zaman gitcen kuzum peki Allahın izniyle kötü bişey değildir bebeğim üzme kendini neydi yüksek olan sonucun adı görmüştüm sanki
Ayy hadi inşallah çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?