- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.441
Aşko whatsapp grubu kurmuşlar ondan ban yemişler dediler ama tartışma mı olmuşAşkım diğer topicte tartışma olmuş ban yemişler şimdilik okuyabiliyorum ama yazamıyorum dedi geri gelicem herkese çok selam söyle dedi he bide 4 gün sonra test yapsın çıkar dedi❤❤
Ahahaha canım ya kıyamam sen bu gidişle petrol ofisi açarsın aşko ahahahaÇok teşekkür ederim bari sen gülmeseydinnerde o bizimki _Umutlu_Pozitif_ aşko bak ne hallere düştüm bunu çen yaptın hep çen
Dıkşınlana dıkşınlana olcakAhahaha canım ya kıyamam sen bu gidişle petrol ofisi açarsın aşko ahahahakuzum Ya sabah yola çıkcaz ya valizi tamamlıyorum hava şartları değişti malum uğraşıyorum yani
Neyin var aşkoHayır ya çok kötüyüm hala
Ay aşko nisan annelerine gir bak görersin bebeğim tartışma da var whatsap grubu da sanırsam yasakmışAşko whatsapp grubu kurmuşlar ondan ban yemişler dediler ama tartışma mı olmuşayyy 4 gün müüüü çok az kalmışşş inşallah pozitiftir
Aşko bende sigara içiyorum işteHoş geldin aşko olur muuuu seni kim almıyormuş göster bana döverim onlarıİyiyiz kuzum senden naber
Sırtım ağrıyo aşko geçmedi belime de vuruyo ağrı midemi de bulandırıyo halsizim falan kısaca Hakk 'ın rahmetine doğru yol alıyom gibi bakalım nasipNeyin var aşko
Pompala
Belli olmaz aşkoSen şimdi bişeye karar vermebekle bakalım hangisini daha çok istiyorsun canım
Bide ekşın var diyorsunSırtım ağrıyo aşko geçmedi belime de vuruyo ağrı midemi de bulandırıyo halsizim falan kısaca Hakk 'ın rahmetine doğru yol alıyom gibi bakalım nasip
Kuruttum hahahhaha valla bu gidişle ekşın mekşın yalan olcakBide ekşın var diyorsunAdamda sperm birakmadin
Ay aman biz gitmeyelim bir yere aşko sizde gitmeyin aman diyim biz burda biri bile gitse yapamayızAy aşko nisan annelerine gir bak görersin bebeğim tartışma da var whatsap grubu da sanırsam yasakmış
Ay aman biz gitmeyelim bir yere aşko sizde gitmeyin aman diyim biz burda biri bile gitse yapamayız
Hangi topiği kast ediyorsunuzAy aman biz gitmeyelim bir yere aşko sizde gitmeyin aman diyim biz burda biri bile gitse yapamayız
Ya gizlice yapıp demesemyaaa nolduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?