Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy dur durr ben bi şokumu atlatayım döncem

Evet canım sanırım benim dusuklerim.bu sebeple kaynaklı büyük ihtimalle inşallah düzelir bir şekilde ilk gebeligimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu neyden kaynaklanıyor anlayamadım gitti
Allahın izniyle okadar uğraştırmaz bildiğim kadarayla hamile kaldığın zaman adetten bi kaç gün önceden hamileliğini öğrenmen lazım hemen ilaca başlatıyorlar hiç bişey olmuyor allahın izniyle canını sıkma

Yaaa ben atlattım sayılır sende atlat gördün mü aşko sende etiketleyemediklerimi etiketleyin nolur benim şuan beynim resetlendi resmen ayıp olmasın valla kimseciklere
Yaa ekşından sonra uzanırken canım sıkıldı kocam da uyudu hemen dedim bi gireyim bizim kızlardan uyumayan varsa iki muhabbet ederim. Ay gecem şenlendi var aşkom gördüm inşallah kıp kırmızı olduğunu da görürüz bitanem

İnşallah yaa Allah razı olsun Allah hepimize burda hayırlısıyla sağlıklısıyla çift çizgiler göstersin bu duygu çok tuhaf

Aşkom sana noluyor ya kaç aydır bi rahata eremedin ya kıyamam sana. Bi okuttur kendine bu hastalıklar bıraksın yakanı.

Evet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçle valla bombanın bombasını atmış olursun aşkoooo Allahım inşallah sağlıkla tutunur bebişimizzzz

Hesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
Aşko adetine daha var belki yerleşme olabilir üzme kendini hemen yarına fazlalaşma olcak mı bekle bakalım bi nasip Herşey Allahtan

Evet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçle valla bombanın bombasını atmış olursun aşkoooo Allahım inşallah sağlıkla tutunur bebişimizzzz
Yaaa ahhaha o bomba 30 una kadar pimi çekik şekilde bekleyecek bu topikte böylece Nasipte ne varsa o Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin kuzum inşallah ya sen ne kadardır deniyosun bide ilk çocuk mu olucak Allah nasip ederse
Korunmayı bırakalı 9. Ayımız bu ay canım bir sorunumuz varmıydı bilmiyorum detaylı muayene hiç olmadık şansımızı ilk mfkdan yana kullanalım dedik bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz eşimle beraber evet ilk olcak nasipse İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…