- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.721
Send öyle best kankamCanımsın ❤❤
Canim uzulme sknti yapma bak benimde regl 3 gune gelir testlerim negatif yumurtlama ya göre cikmasi lazımdı belki yerlesmedir seninki insallah öyledir. Ama öyle degilsede yeni ay yeni umut demek üzülmeGünaydın canım
Şimdi uyandım ağrım sızım yok
Ve leke de artma da yok ama sanırım aökülürüm bugünamin hepimize inşallah
Bak çok güzelmiş evet ztn amacımız normal oluşan gebelik bende diğerlerini istemiyorum şimdi odaklanalım ve herşeyin en güzelini dileyim benim içimde o leke duracak gibi bir his var dilerim doğru çıkar
Çok umutsuz konuşup beni üzüp duruyorsun biliyorum çok ağrın var ama üzülüyorum hasta olabiliriz atlatırız bu sadece üşütme için bu olaylara sıkıldığı için kendini karanlıkta görmüşsün çünkü olumsuz düşünüyorsunhastalık konusunda beynin sana oyun oynayacak rüyalarını etkiliyor karanlıkta olduğunu düşünmenden dolayı güzel şeyler olacağını düşün güzellikler herşeyin nasıl muhteşem olacağını düşün ç.bak ben korona oldum evet ağır atlattım nefes problemi yaşadık öksürük biliyorsunuz işte hepiniz ağır atlatanlardandım ama hayattayım çok şükür ki istersen bir korona testi ver kekik çayı yap kendine bir bardağı yudum yudum bütün gün iç ama bir bardak git gel bir yudum.sonra şunu düşün ki gebelik immün sistemi düşürüyor o ara bir hastalık olduysa vay geldi haline gebelik yakalamayı düşünürken bile vücut kendini düşürür o ara üşüttüysen ağır atlatırsın tabiki ama olumsuz düşünceler neden şimdi lütfen yeniden olumlu güzel şeyler düşün hem rüyalar bazende bilinç altıdır bu bazen (%88) sonuçta evliya değiliz dimi her rüyamız mesaj içersin. Ha tabiki Rahmani rüyalarda göreceğiz görüyoruz evet ama bir çok rüyamın bilinçaltı rüyası şimdi kendini sev güzel bir film aç yada şarkı biraz ısın ve dinlenSağol bebeğim. Ne olduğunu bende anlayamıyorum aşko valla ama gidişat iyi gözükmüyo bu durumdaiki gecedir hep rüyamda karanlıktayım Allah güzelliklere çıkartsın inşallah hiç hoşlaşmadım rüyalarımdan
Ekime kaldi gibi umutlarCanim uzulme sknti yapma bak benimde regl 3 gune gelir testlerim negatif yumurtlama ya göre cikmasi lazımdı belki yerlesmedir seninki insallah öyledir. Ama öyle degilsede yeni ay yeni umut demek üzülme
Benim var arkadaş hormon tahlilin varsa sen bana bir at yoksa ikinci günü git bir kan ver ben ciddiyim.Kızlar yeni ay gebelik için önerisi olan var mi ??
Bende aynısını soracaktımKızlar yeni ay gebelik için önerisi olan var mi ??
Eğer prolaktin düşükse; incir kontrolllü yenilir yanında havuç(ama havucu yumurtalama dönemine girişte kesiyoruz) yumurtlamayı görünce eğer yumurtlama 3 güne giderse yada pik olursa havuç yiyoruz) destek olarak mutlaka kırmızı pancar ceviz ıspanak içerikli salata ve sabahları arısütü günlük tüketilirse cillop gibi yumurtlama görüyoruz buna ek olarak arısütü aldığım markanın shotı vardı aiçinde arısürü bal polen kırmızıginseng(erkeklerde sperm yapar) eşimde bunu diğer yaptıkları dışında yumurtlama dönemi (günü değil) dönemi düzenli tükettiBende aynısını soracaktım
Ovulasyon testi sipariş verdim gerisi yok
Benim testimi gördün müğğğğSend öyle best kankam
Şimdi melek dostuma ayrıntılı yazdım bir oraya da baksana kuzumKızlar yeni ay gebelik için önerisi olan var mi ??
Kuzum senin 2 testinide gordum evettt cizgide yansimada gördüm insallah sonuda guzel olacak umudum varBenim testimi gördün müğğğğ
Pek girmiyorum bu aralar buraya kuzum kimyasal gebelikmiş ne yazık ki
Bugün çok daha iyi ateşi yok çok şükür
Ateş ishal kusma vardı ya dalgın var herhalde bugün daha iyi çok şükür. Tek sorunumuz zorla şurup içmek savaş çıkıyor evdeSen napıyosun kuzum iyi misin?miraclebeyb Aşko kızın mı hasta nesi var çok geçmiş olsun bebeğim
Canım o kadar üzüldüm ki inşallah kolayca geçer giderPek girmiyorum bu aralar buraya kuzum kimyasal gebelikmiş ne yazık kiteşekkür ederim bizde çok üzüldük bir yılın sonunda çok sevinmiştik doktor kanamayla atmamı bekliyor şuan için 2 günde bi kontrole gidiyorum İnşallah kürtaja ilaca gerek kalmadan kanamayla gider dua edin hayırlısı böyleymiş tek dileğim şuan süreci kolay atlatmak. Sen nasılsın bebiş nasıl
Baksana kuzum ya hala çok heyecanlıyım acaba ikiz mi. Olur diye art Arda 10 günlük arayla yumurta heyecandan çatlıyorum mmKuzum senin 2 testinide gordum evettt cizgide yansimada gördüm insallah sonuda guzel olacak umudum var
Dualarımız seninle kuzum endişe etme herşey yolunda ilerleyecek ona gerek kalmayacak bile ve yepyeni bir sayfa açacaksınPek girmiyorum bu aralar buraya kuzum kimyasal gebelikmiş ne yazık kiteşekkür ederim bizde çok üzüldük bir yılın sonunda çok sevinmiştik doktor kanamayla atmamı bekliyor şuan için 2 günde bi kontrole gidiyorum İnşallah kürtaja ilaca gerek kalmadan kanamayla gider dua edin hayırlısı böyleymiş tek dileğim şuan süreci kolay atlatmak. Sen nasılsın bebiş nasıl
Aşko nasılsın bu gün iyimisin çok giremedim yoldaydım şimdi geldik okuyamadım msjları önemli bişey olursa etiket yapın canlarCanımsın ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?