Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol Kuzum çok teşekkür ederim ❤❤❤ hiç böyle bi ağrı yaşamadım daha önce çok korkutuyo beni aşırı çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum sırtım belim ağrıyo sabah uyandığımda elim ayağım titriyodu şimdi biraz daha iyiyim ağrı ara ara gelip vuruyo sen nasılsın iyi misin?

Aşko görüyoring ayy inşallah bebeğin seninledir kuzum ❤❤

canımmm valla bazen sayfaları atlıyorum çok yazışıyoruz bazen tek tek okuyorum sağlıkla tutunsun inşallah Ayyyy çok sevindimmm

Kız olsun be, o tutsun da ne yöntemle olursa olsun çok amin allahım
Tatlım noldu sana ya neren ağrıyor hayırdır? Ben hiç okuyamadım 2 gündür

Yeni gördüm kuzum yaaa ay inşallah doğrudur da daha da çok seviniriz kuzum
İnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyim Mucizemmm16 Ginnys Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?

Tatlım senin bat ne zaman aklıma bir şey takıldı

Evet canım inşllah hepimiz hayırlı haberler alalım

Kız olsun be, o tutsun da ne yöntemle olursa olsun çok amin allahım

Tatlım noldu sana ya neren ağrıyor hayırdır? Ben hiç okuyamadım 2 gündür
Amiiin inşallah ama şunu diyebilirim senin yöntemle doktorun umutlu olduğu yumurtayı denedik inşallah iyi olcak

Ooooo sen artık uykuya çoook dikkat etmelisin öyle olmaz vakitli uyu uyan mecburen artık hamişsinnnn

Ayy ama çocuklar haklı tadı iğrenç çok geçmiş olsun kuzum kendin gittin mi sonucları göstermeye
Gittim yeni çıktım şimdi hastaneden tekrar bir sürü kan testi istediler romatolojiye yönlendirdiler. Bu dusuklerim sebebi pıhtılaşma sorunu sanırım tahliler gelince öyle konuşalım dedi

Sende mi test yaptın canım ben niye görmüyorum yiaaaa baaa da atttt

Sene sonuna kadar denemeye devam etmeye karar verdim
Bu arada adet oldum şuan aökülüyorım
Eğer sene sonuna kadar olmazsa ki inşallah olacak doktora tekrar görüneceğiz bu sefer ikimiz
Gerçekten hiçbir zaman bu kadar erken adet olmazdım

Ooooo sen artık uykuya çoook dikkat etmelisin öyle olmaz vakitli uyu uyan mecburen artık hamişsinnnn
Ahahaha yaaa düşündüğün İçin teşekkür ederim ama Bakalım inşallah vardır gece bayağı coşkuluydum ama nasip bata kadar neler olur bilemeyiz Allah büyük

Söküldüm canım adet oluyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…