- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.761
Sağol Kuzum çok teşekkür ederim ❤❤❤ hiç böyle bi ağrı yaşamadım daha önce çok korkutuyo beni aşırı çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum sırtım belim ağrıyo sabah uyandığımda elim ayağım titriyoduÇok umutsuz konuşup beni üzüp duruyorsun biliyorum çok ağrın var ama üzülüyorum hasta olabiliriz atlatırız bu sadece üşütme için bu olaylara sıkıldığı için kendini karanlıkta görmüşsün çünkü olumsuz düşünüyorsunhastalık konusunda beynin sana oyun oynayacak rüyalarını etkiliyor karanlıkta olduğunu düşünmenden dolayı güzel şeyler olacağını düşün güzellikler herşeyin nasıl muhteşem olacağını düşün ç.bak ben korona oldum evet ağır atlattım nefes problemi yaşadık öksürük biliyorsunuz işte hepiniz ağır atlatanlardandım ama hayattayım çok şükür ki istersen bir korona testi ver kekik çayı yap kendine bir bardağı yudum yudum bütün gün iç ama bir bardak git gel bir yudum.sonra şunu düşün ki gebelik immün sistemi düşürüyor o ara bir hastalık olduysa vay geldi haline gebelik yakalamayı düşünürken bile vücut kendini düşürür o ara üşüttüysen ağır atlatırsın tabiki ama olumsuz düşünceler neden şimdi lütfen yeniden olumlu güzel şeyler düşün hem rüyalar bazende bilinç altıdır bu bazen (%88) sonuçta evliya değiliz dimi her rüyamız mesaj içersin. Ha tabiki Rahmani rüyalarda göreceğiz görüyoruz evet ama bir çok rüyamın bilinçaltı rüyası şimdi kendini sev güzel bir film aç yada şarkı biraz ısın ve dinlen
İyi sayılırım kuzum belki doktora giderim sen napıyosun keyfini çıkart bebeğim iyi tatiller ❤❤Aşko nasılsın bu gün iyimisin çok giremedim yoldaydım şimdi geldik okuyamadım msjları önemli bişey olursa etiket yapın canlar
Daha iyiyim gibi kuzum bakalım hastaneye gidicem büyük ihtimalle sen nasılsın? Nasıl gidiyor? ❤❤❤Mucizemmm16 aşkooo nasıl oldun bebeğim
_Umutlu_Pozitif_ bebeğiiiimmm eşine söyledinn miiiii nasıl tepki verdii
Aşko görüyoringKızçeler hani geçen gün test yapmıştım mavimsimin vardı ya dün dürttüler beni yine yaptım ama çekip atamadım sıvı alımına dikkat etmemiştim öncelikle onu söylemeliyim birde akşam dı.sizde inceleyin bi diyeceksiniz ki sabah yaptın mı yapmadım ama bir sabahta yapacağım şimdidlik iki güne bir test ediyorum bu 3 numaralı yumurta 4 numara için ekim başını bekliyoruz ( doktorun işaret ettiği) bu arada test kafanızı karıştırmasın diye içini açtım M melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @ ve kim varsa yazamadığım tüm kızçeler
canımmm valla bazen sayfaları atlıyorum çok yazışıyoruzEvet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyseama aramızda dönüyormuş muhabbet onu anladım kalan kısım seyirci heralde test yine koyayım bak bulamadıysan akşam sıvıya dikkat etmedim ama yaptım çorba çay sonrası bir şey gördüm dedim kenara koydum yine umarsız ben ki tam çizgi çıkmadan sevinemeyecem sanırım sabah içini açtım bi bakayım dedim doğru görmüşüm varmış önceki yumurtanın 12. Günü doktorun yumurtası daha yeni onun içim gün sayımına henüz var 2 ekim gibi onun ki
Kız olsun be, o tutsun da ne yöntemle olursa olsunKız random bu senin yönteminle olan değil senin yöntemin ki 2 ekime en erken benim iki yumurta varya 10 gün arayla bu 10 gün önden gelen minnoş tabi tutarsaaa bakalım birde akşam yaptım bu testi inşallah tutunur Yiiivvvvruuummm
Tatlım noldu sana yaSağol Kuzum çok teşekkür ederim ❤❤❤ hiç böyle bi ağrı yaşamadım daha önce çok korkutuyo beni aşırı çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum sırtım belim ağrıyo sabah uyandığımda elim ayağım titriyoduşimdi biraz daha iyiyim ağrı ara ara gelip vuruyo sen nasılsın iyi misin?
İnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimYeni gördüm kuzum yaaaay inşallah doğrudur da daha da çok seviniriz kuzum
Tatlım senin bat ne zaman aklıma bir şey takıldıSağol Kuzum çok teşekkür ederim ❤❤❤ hiç böyle bi ağrı yaşamadım daha önce çok korkutuyo beni aşırı çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum sırtım belim ağrıyo sabah uyandığımda elim ayağım titriyoduşimdi biraz daha iyiyim ağrı ara ara gelip vuruyo sen nasılsın iyi misin?
Evet canım inşllah hepimiz hayırlı haberler alalımOyyy kıyamam yaaa çok heyecanlı bir durum Rabbim hakkınızda hayırlısını versin hayırlısıyla tez vakitte inşallah. Güzel haberler mutlu ediyor ama bu bebek haberi insanın içini bambaşka yapıyor ya bambaşkaaa
Amiiin inşallah ama şunu diyebilirim senin yöntemle doktorun umutlu olduğu yumurtayı denedik inşallah iyi olcakKız olsun be, o tutsun da ne yöntemle olursa olsunçok amin allahım
Tatlım noldu sana yaneren ağrıyor hayırdır? Ben hiç okuyamadım 2 gündür
İnşallah öyledir sevinemedim bile beklemelerden bekliyorum tepkisizAşko görüyoringayy inşallah bebeğin seninledir kuzum ❤❤
Amin inşallah canım yaaa sevinelim doya doyaEvet canım inşllah hepimiz hayırlı haberler alalım
Ooooo sen artık uykuya çoook dikkat etmelisin öyle olmaz vakitli uyu uyan mecburen artık hamişsinnnnİnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimMucizemmm16 Ginnys Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
Gittim yeni çıktım şimdi hastaneden tekrar bir sürü kan testi istediler romatolojiye yönlendirdiler. Bu dusuklerim sebebi pıhtılaşma sorunu sanırım tahliler gelince öyle konuşalım dediAyy ama çocuklar haklı tadı iğrenççok geçmiş olsun kuzum kendin gittin mi sonucları göstermeye
Adet oldum canımKuzum devam etti mi kanaman ne durumdasın ?
Sende mi test yaptın canım ben niye görmüyorum yiaaaaİnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimMucizemmm16 Ginnys Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
Sene sonuna kadar denemeye devam etmeye karar verdimBak canım İnan daha önce her ay bişeyler denedim bi dolu bi boş, yumurtlama öncesi ve pik günü yastık koyma amuda kalkmaİnan hep bu ay oldu diyordum olmadı en iyisi doktora gitmek bende bi problem yok kan aldılar her şey iyi eğer bu ay olmazsa eşim için test istiyecem. Seni çok iyi anlıyorum herşeyi yapıyorum neden olmuyor aklımızda hep bu dilerim gitmene gerek kalmadan bebişin olur baktın olmadı dr a git bence
Ahahaha yaaa düşündüğün İçin teşekkür ederim ama Bakalım inşallah vardır gece bayağı coşkuluydum ama nasip bata kadar neler olur bilemeyiz Allah büyükOoooo sen artık uykuya çoook dikkat etmelisin öyle olmaz vakitli uyu uyan mecburen artık hamişsinnnn
Söküldüm canım adet oluyorum şu anİnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimMucizemmm16 Ginnys Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
Üzülme canımAdet oldum canımresmen ilk defa 23 gün sonra adet oldum yıkıldım ya buraya çok girmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?