- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.741
Yaaa canım benim geçmiş olsun şimdi gördüm Rabbim kolaylığını versin inşallah kanamayla atarsın kuzum en azından bir sorununuz olmadığını hamile kalabildiğini öğrendin bundan sonrası daha kolay olur inşallah senin için üzme kendini önce sağlıklısıyla hayırlısıyla olsun herşeyPek girmiyorum bu aralar buraya kuzum kimyasal gebelikmiş ne yazık kiteşekkür ederim bizde çok üzüldük bir yılın sonunda çok sevinmiştik doktor kanamayla atmamı bekliyor şuan için 2 günde bi kontrole gidiyorum İnşallah kürtaja ilaca gerek kalmadan kanamayla gider dua edin hayırlısı böyleymiş tek dileğim şuan süreci kolay atlatmak. Sen nasılsın bebiş nasıl
Çizgi var canım görüyorummmKızçeler hani geçen gün test yapmıştım mavimsimin vardı ya dün dürttüler beni yine yaptım ama çekip atamadım sıvı alımına dikkat etmemiştim öncelikle onu söylemeliyim birde akşam dı.sizde inceleyin bi diyeceksiniz ki sabah yaptın mı yapmadım ama bir sabahta yapacağım şimdidlik iki güne bir test ediyorum bu 3 numaralı yumurta 4 numara için ekim başını bekliyoruz ( doktorun işaret ettiği) bu arada test kafanızı karıştırmasın diye içini açtım @melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @ ve kim varsa yazamadığım tüm kızçeler
Aşko geçen ki testin yenisi dün akşam sıvı almadan yaptım sankim bir tık daha belirgin geldi bana nasıl sevindim anlatamam ama sonra işte dur hele hemen sevinme sen neler gördün 2 yılda az bekle hissi öyle takılıyorum işteÇizgi var canım görüyorummmay hadi hayırlısı olsun sevindir bizi aşko
Yok canım yapıcam bata çok var beklicem biraz daha kuzum tatile geldim sabah çıktık yola eşime gösterdim sakin ol olabilirde olmayabilirde dedim aşırı sevini gözleri doldu sabah sabah eli ayağına dolaştıAşko geçen ki testin yenisi dün akşam sıvı almadan yaptım sankim bir tık daha belirgin geldi bana nasıl sevindim anlatamam ama sonra işte dur hele hemen sevinme sen neler gördün 2 yılda az bekle hissi öyle takılıyorum iştesen ne yapıyorsun yarın sabah test takip tekrarını yapacakmışım pardon yarın sabah değil ertesi günün sabah olmalı yani perşembe sabah için
Oyyy kıyamam yaaa çok heyecanlı bir durum Rabbim hakkınızda hayırlısını versin hayırlısıyla tez vakitte inşallah. Güzel haberler mutlu ediyor ama bu bebek haberi insanın içini bambaşka yapıyor ya bambaşkaaaYok canım yapıcam bata çok var beklicem biraz daha kuzum tatile geldim sabah çıktık yola eşime gösterdim sakin ol olabilirde olmayabilirde dedim aşırı sevini gözleri doldu sabah sabah eli ayağına dolaştıhayırlısı olsun hakkımızda
Kuzum devam etti mi kanaman ne durumdasın ?Çok güzel yazmışsın canımEvet maalesef sabırsız davranıyoruz ama ben en çok üzen şey 23. Günde bu lekenin gelmesi ki adetim 28 den hiç şaşmaz
Eğer böyle bu adetse o zaman bana gerçekten doktor yolu görünüyor
Yeni gördüm kuzum yaaaYok canım yapıcam bata çok var beklicem biraz daha kuzum tatile geldim sabah çıktık yola eşime gösterdim sakin ol olabilirde olmayabilirde dedim aşırı sevini gözleri doldu sabah sabah eli ayağına dolaştıhayırlısı olsun hakkımızda
Bak canım İnan daha önce her ay bişeyler denedim bi dolu bi boş, yumurtlama öncesi ve pik günü yastık koyma amuda kalkmaBende seni hepinizi burada çok seviyorum
Beni anladığını da biliyorum
Artık neyi yanlış yaptığımı da anlamıyorum
Bir dolu bir boş şekilde geçti bu ay tam beklemeye geçtim bu leke geldi
Tabikide çok üzüldüm ve devamı gelmesin istiyorum ama gelirse de artık mecburen razı olacağım
Çok geçmiş olsun canımPek girmiyorum bu aralar buraya kuzum kimyasal gebelikmiş ne yazık kiteşekkür ederim bizde çok üzüldük bir yılın sonunda çok sevinmiştik doktor kanamayla atmamı bekliyor şuan için 2 günde bi kontrole gidiyorum İnşallah kürtaja ilaca gerek kalmadan kanamayla gider dua edin hayırlısı böyleymiş tek dileğim şuan süreci kolay atlatmak. Sen nasılsın bebiş nasıl
Kuzu sen test mi yaptın ben nereyi kaçırdım yaBugün pek bi sessiz grup hayrolsın
Evet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyseKuzu sen test mi yaptın ben nereyi kaçırdım ya
Birazcık oynadımda bence gayet var yaniiEvet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyseama aramızda dönüyormuş muhabbet onu anladım kalan kısım seyirci heralde test yine koyayım bak bulamadıysan akşam sıvıya dikkat etmedim ama yaptım çorba çay sonrası bir şey gördüm dedim kenara koydum yine umarsız ben ki tam çizgi çıkmadan sevinemeyecem sanırım sabah içini açtım bi bakayım dedim doğru görmüşüm varmış önceki yumurtanın 12. Günü doktorun yumurtası daha yeni onun içim gün sayımına henüz var 2 ekim gibi onun ki
Ben bilerek oynamadım bı şekilde nasıl görünür diyerek heralde gelişecek bu arkadaş ne dersinBirazcık oynadımda bence gayet var yanii
Evet evet oynamadan bile belliydi zaten sımsıkıı tutunsun inşallah gittikçe koyulaşsınBen bilerek oynamadım bı şekilde nasıl görünür diyerek heralde gelişecek bu arkadaş ne dersin
Bizim haftasonu kına, düğün derken canımız çıktı giremedim buralara. Ayyyy bebeğim gölge var valla, bişeyler oluyor inşallah ,Randomun dediğini yaptım 2 dolu 1 boş yumurtlamayı bı denenebilir ama bunlar sperm hızı azlığında sen bu testi yaptırdın mı. Buda lazım önemli bir testmiş ben yaptırınca anladım.beslenme değişiklikleri yaptım yumurtlayan besinler denedim benimde garantim yol ama eğer olmazsa yeni ayda yeniden devam edeceğim adım adım içini ferah tut hep diliyorum herşey yolunda gidecek
Ayy ama çocuklar haklı tadı iğrençAteş ishal kusma vardı ya dalgın var herhalde bugün daha iyi çok şükür. Tek sorunumuz zorla şurup içmek savaş çıkıyor evde
Yok yarın değil ertesi gün iki güne bir ama birde sabah yapsam iyi olacak anam gece. Akşam aklıma düşüyor yapıyorum niyeyse yapabilirsem işte bir sabah çişiyle inşallahEvet evet oynamadan bile belliydi zaten sımsıkıı tutunsun inşallah gittikçe koyulaşsınyarın tekrar yap bence test
Kız random bu senin yönteminle olan değil senin yöntemin ki 2 ekime en erken benim iki yumurta varya 10 gün arayla bu 10 gün önden gelen minnoş tabi tutarsaaa bakalım birde akşam yaptım bu testi inşallah tutunur YiiivvvvruuummmBizim haftasonu kına, düğün derken canımız çıktı giremedim buralara. Ayyyy bebeğim gölge var valla, bişeyler oluyor inşallah ,yarın öbür gün yapmaya devam et koyulaşacak, bayram edicez ben dedim bi gün meşhur olacak random yöntemi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?