Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canım benim geçmiş olsun şimdi gördüm Rabbim kolaylığını versin inşallah kanamayla atarsın kuzum en azından bir sorununuz olmadığını hamile kalabildiğini öğrendin bundan sonrası daha kolay olur inşallah senin için üzme kendini önce sağlıklısıyla hayırlısıyla olsun herşey

Çizgi var canım görüyorummm ay hadi hayırlısı olsun sevindir bizi aşko

Çizgi var canım görüyorummm ay hadi hayırlısı olsun sevindir bizi aşko
Aşko geçen ki testin yenisi dün akşam sıvı almadan yaptım sankim bir tık daha belirgin geldi bana nasıl sevindim anlatamam ama sonra işte dur hele hemen sevinme sen neler gördün 2 yılda az bekle hissi öyle takılıyorum işte sen ne yapıyorsun yarın sabah test takip tekrarını yapacakmışım pardon yarın sabah değil ertesi günün sabah olmalı yani perşembe sabah için

Yok canım yapıcam bata çok var beklicem biraz daha kuzum tatile geldim sabah çıktık yola eşime gösterdim sakin ol olabilirde olmayabilirde dedim aşırı sevini gözleri doldu sabah sabah eli ayağına dolaştı hayırlısı olsun hakkımızda

Oyyy kıyamam yaaa çok heyecanlı bir durum Rabbim hakkınızda hayırlısını versin hayırlısıyla tez vakitte inşallah. Güzel haberler mutlu ediyor ama bu bebek haberi insanın içini bambaşka yapıyor ya bambaşkaaa

Kuzum devam etti mi kanaman ne durumdasın ?

Yeni gördüm kuzum yaaa ay inşallah doğrudur da daha da çok seviniriz kuzum

Bak canım İnan daha önce her ay bişeyler denedim bi dolu bi boş, yumurtlama öncesi ve pik günü yastık koyma amuda kalkma İnan hep bu ay oldu diyordum olmadı en iyisi doktora gitmek bende bi problem yok kan aldılar her şey iyi eğer bu ay olmazsa eşim için test istiyecem. Seni çok iyi anlıyorum herşeyi yapıyorum neden olmuyor aklımızda hep bu dilerim gitmene gerek kalmadan bebişin olur baktın olmadı dr a git bence

Çok geçmiş olsun canım

Kuzu sen test mi yaptın ben nereyi kaçırdım ya
Evet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyse ama aramızda dönüyormuş muhabbet onu anladım kalan kısım seyirci heralde test yine koyayım bak bulamadıysan akşam sıvıya dikkat etmedim ama yaptım çorba çay sonrası bir şey gördüm dedim kenara koydum yine umarsız ben ki tam çizgi çıkmadan sevinemeyecem sanırım sabah içini açtım bi bakayım dedim doğru görmüşüm varmış önceki yumurtanın 12. Günü doktorun yumurtası daha yeni onun içim gün sayımına henüz var 2 ekim gibi onun ki

Eklentiler

• 90E3ADDC-50EE-4204-8C98-0BD5D13548CE.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 288A7940-A633-4963-B07D-BBCED582B943.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
  • FBB3A1A1-7A01-43DF-8F24-A84C9ACCE348.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 33
Birazcık oynadımda bence gayet var yanii

Eklentiler

• 036795C5-175A-4F4A-B1E8-85FD00739E91.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 30
Bizim haftasonu kına, düğün derken canımız çıktı giremedim buralara. Ayyyy bebeğim gölge var valla, bişeyler oluyor inşallah , yarın öbür gün yapmaya devam et koyulaşacak, bayram edicez ben dedim bi gün meşhur olacak random yöntemi diye

Evet evet oynamadan bile belliydi zaten sımsıkıı tutunsun inşallah gittikçe koyulaşsın yarın tekrar yap bence test
Yok yarın değil ertesi gün iki güne bir ama birde sabah yapsam iyi olacak anam gece. Akşam aklıma düşüyor yapıyorum niyeyse yapabilirsem işte bir sabah çişiyle inşallah

Kız random bu senin yönteminle olan değil senin yöntemin ki 2 ekime en erken benim iki yumurta varya 10 gün arayla bu 10 gün önden gelen minnoş tabi tutarsaaa bakalım birde akşam yaptım bu testi inşallah tutunur Yiiivvvvruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…