- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.701
Yok bebeğim ya hala aynıyım hiç bir değişiklik yok bende üstüne bide boynumun iki tarafı ve başıma yayılan bir ağrı var dün gece yatağa girdiğimden beri önce tansiyonum düştü aşko sonra da ağrı yayıldı midem bulanıyo ama ara ara
Ya insan illa ki üzülüyor yaa önümüzdeki ay ovülasyon takibi yapacağımAaa sen adet mi oldun aşko ben anladım söyledim zaten benim ki gibiydi işte kimyasal yaşıyorsun kimyasal gölgeden ileri gitmiyor testte apaçık belli testler yalan söylemiyor aşko kimyasal olabilme ihtimalini her zaman bilmeliyiz canım asla üzülme önümüzdeki ay haberini alırız
Günaydın canımGunaydin Melekcimmm nasilsin?galiba dün lekelenmen olmuş öyle mi? devam etdi mi akıntın? üzülme lütfen yerleşme kanaması da ola bilir
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana Annelik duyğusunu
Gölümden geçen ikizkız mı istiyorsun erkek mii onu da açarız alıştık topik açmaya
Lekem devam etmesi ama mutlaka edecekte geçen ay da aynı şekilde olduGünaydın canlarım akşam girmedim diş ağrısından mahvoldum ilaç da içmiyorumo bebiş olsun ve doğsun anlatacam ona beynim zonkluyordu ama sana bişey olmasın diye bi ağrı kesici içemiyordum diyecem baya yazışmışsınız neysem kii bugün kurs yokmuş evdeyim lale senin mesajını okudum her seferinde seni etiketlemek istiyorum adını unutuyorum @Lale95 bu kez tuttum aklımda
Hadi günü gelenler test yapın da günümüz şenlensin
Mucizemmm16 ve M melek076 nasıl oldunuz
Daha dur bekleyeceğiz belki sökülmez kuzum ya bekleyelimLekem devam etmesi ama mutlaka edecekte geçen ay da aynı şekilde oldu
Maalesef bu ay da olmadı sanırım
Kırmızıları bekliyorum
Gerçekten birkaç kişi için ümidim vardı kendim de dahildim neyi yanlış yapıyorum artık şaşırdım
Canım yani ozman çatlama sonrası kuruluk mu oluyormuşŞu ıslaklık konumada da açıklık getireyim fitilden dolayı oluyormuş. Ben hiç bi topikte bulamadım çünkü genelde gebelere verilmiş onlarda bebeğin suyu sanmışlar. Ben yumurtlamam bitti hergün kullanıyorum şu an ve her kullanımdan sonra gece ıslaklık oluyor
Detaylı yazdım çünkü bende bazen topiklerde bakıyorum sormuşlar bişeyler olmuş tam cevabı bulacam cevap yazmamışlaryapmayın böyle açıklayın ki araştıranlar da bulabilsinler cevaplarını
Bak görürsün benim hislerim yanıltmazDaha dur bekleyeceğiz belki sökülmez kuzum ya bekleyelim
Kıyamam sana ne hissettiğini biliyorum anlıyorum ama şu konu da seni taktir ediyorum olmazsa bir daha denerim değil doktor yolu diyorsun kafana ggöre birşey yapmak istemiyorsun ki bu en güzeli.ama hepsi bir yana yine diyorum belkide devamı gelmeyecek bilemeyiz bekleyip görelim ama sen üzülme nolur olur mu en kötü durumda birlikte adım adım yol alırız ama üzülmeee seni çok sevdim ben hiç üzülmeni istemiyorımBak görürsün benim hislerim yanıltmaz
Ben yatamadım bile çok üzüldüm
Eğer gerçekten adet olursam bu kadar erken o zaman bana doktor yolu görünüyor
Sağol bebeğim. Ne olduğunu bende anlayamıyorum aşko valla ama gidişat iyi gözükmüyo bu durumdaAşkom sana noluyor ya kaç aydır bi rahata eremedin ya kıyamam sana.Bi okuttur kendine bu hastalıklar bıraksın yakanı.
Canımsın ❤❤Dikkat et kendine. Kafani herseye takma. Bazen giriyoruz öyle ruh hallerine kuzu. Üzülme
Bende seni hepinizi burada çok seviyorumKıyamam sana ne hissettiğini biliyorum anlıyorum ama şu konu da seni taktir ediyorum olmazsa bir daha denerim değil doktor yolu diyorsun kafana ggöre birşey yapmak istemiyorsun ki bu en güzeli.ama hepsi bir yana yine diyorum belkide devamı gelmeyecek bilemeyiz bekleyip görelim ama sen üzülme nolur olur mu en kötü durumda birlikte adım adım yol alırız ama üzülmeee seni çok sevdim ben hiç üzülmeni istemiyorım
Bata kaç varKızçeler hani geçen gün test yapmıştım mavimsimin vardı ya dün dürttüler beni yine yaptım ama çekip atamadım sıvı alımına dikkat etmemiştim öncelikle onu söylemeliyim birde akşam dı.sizde inceleyin bi diyeceksiniz ki sabah yaptın mı yapmadım ama bir sabahta yapacağım şimdidlik iki güne bir test ediyorum bu 3 numaralı yumurta 4 numara için ekim başını bekliyoruz ( doktorun işaret ettiği) bu arada test kafanızı karıştırmasın diye içini açtım M melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @ ve kim varsa yazamadığım tüm kızçeler
Randomun dediğini yaptım 2 dolu 1 boş yumurtlamayı bı denenebilir ama bunlar sperm hızı azlığında sen bu testi yaptırdın mı. Buda lazım önemli bir testmiş ben yaptırınca anladım.beslenme değişiklikleri yaptım yumurtlayan besinler denedim benimde garantim yol ama eğer olmazsa yeni ayda yeniden devam edeceğim adım adım içini ferah tut hep diliyorum herşey yolunda gidecekBende seni hepinizi burada çok seviyorum
Beni anladığını da biliyorum
Artık neyi yanlış yaptığımı da anlamıyorum
Bir dolu bir boş şekilde geçti bu ay tam beklemeye geçtim bu leke geldi
Tabikide çok üzüldüm ve devamı gelmesin istiyorum ama gelirse de artık mecburen razı olacağım
Bat yok aşko çünkü bu yumurta 8 Eylül yumurtası doktorun ki 18 Eylül bu yumurtaya 24 eylülde son buluyor doktorun ki 2 eylülde yani tahmini tarihleri böyle bu iki çiçeğinBata kaç var
Silik bir şey var gibi sanki
Ben bir sene normal yolla denemeden hiçbir teşhis veya test yaptırmak istemiyorum ki zaten doktorum yapmazRandomun dediğini yaptım 2 dolu 1 boş yumurtlamayı bı denenebilir ama bunlar sperm hızı azlığında sen bu testi yaptırdın mı. Buda lazım önemli bir testmiş ben yaptırınca anladım.beslenme değişiklikleri yaptım yumurtlayan besinler denedim benimde garantim yol ama eğer olmazsa yeni ayda yeniden devam edeceğim adım adım içini ferah tut hep diliyorum herşey yolunda gidecek
Bak çok güzelmiş evet ztn amacımız normal oluşan gebelik bende diğerlerini istemiyorum şimdi odaklanalım ve herşeyin en güzelini dileyim benim içimde o leke duracak gibi bir his var dilerim doğru çıkarBen bir sene normal yolla denemeden hiçbir teşhis veya test yaptırmak istemiyorum ki zaten doktorum yapmaz
Ben kendimde butün kontrolleri yaptırmıştım
Hormon kan ve alttan muayene
Herşey çok şükür temiz
Umarım hepimiz en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?