Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi enerji verdi bu mesaj bi enerji Allah Allah
Hah şöyle gözünü sevdiğim bunu duymak bilmek ne güzel napıyorsun hücuma geçiyoruz öyle pes edersek ohoooo olumsuz olursak ohooooo iki salya sümük ehu ütü sonrası tey tey teyyy…. Öyle olmak zorundayız ana olacuuuık biz anaaaa kolay mı ana olmak ozaman şimdiden zor olabilir Buda normal…. Haydi sallayalım dünyayı durmadan sevişelim aşk için diye gezelim evde hobaaaa ama sen adet bitiminde şimdi değil çılgın kurt beklemeye al kendini depolar enerjini bakayım havuç yiyebilirsin şu sıra zararsızzzz ama düzenli yerden adet bitimi sonrası biraz akıntı yapmaya başlayabilirrrrr

En iyisi yapmamak bence sonuçta folik asit çoğu kişide yeterli oluyor bence
Eveeet ama onunda sana uyanı olmalı ben inostol kullandım içerik olarak doktorda çok beğendi kendi kararımı iki ayrı de ikiside onayladı ve doğruydu kendim için devam ediyorum sana uyması içindeki folat miktarı çok çok önemli bu arada havuç dedim az önceli mesajımda dikkatli ye midene oturuyor azcukta istek artırıyor boşuna tavşana davşan demiyyyleeee burandan fık fık yaptırıyor doğal olarak demedi deme sadece bilgi bu

Sesli güldüm tamam canım hazırlanacağım

Tamam canım bilgilerin için teşekkür ederim

Bu konu da da haklısın bu boyutundan ele alıncada öyle görünüyor ama teknoloji çağındayız aşkoooo azcık paraya kıysınlar sık sık nereye kadar yanı hepsi yaşlı bir ayağı çukurda çoğu almanın uzun yaşasalarda birde bence habire gelen gidiyor tüketecek nüfus yok belkide ondan acilen ürememiz lazım acilen.. kalk kız koy bir oyun havası oynayak aman sabahlar olmasınnnnn

Kiz o ne. Neler duyacaz daha
Pıhtılaşma sorunu canım
O ne hastalık yaa hiç duymadım Allah şifa versin inşallah.
Sağol kuzucum tekrar tahlil verdim bu benim düşük yapan illet
Okumuştum nette kuzum ama söylemek istemedim ne dedi peki doktor?
10 gün sonra tekrar gidicem kuzum ramotolojiye sevk etti beni onlar detaylı olarak bakacakmis
Ay neler olmuş o neymiş ne hastalıgıı oluyormuş nerden belirti verdi kuzum
Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.

Ancak onu yapabiliyorum bnde bu nedenle atıyorum ya kız buraya seninde etiketliyorum. Anam ne çabuk unutuyorsun kızzzz abuuuu
Ahahahah ben unutkanımdır aşko bebeğim bana bazen hiç bildirim düşmüyor ya çoğunu görüyorum çoğunu görmüyorum bi değişik

Ya arkadasimin yeğeni spiralini cikarttirdi adetliyken gecen ay. Bu ay hamile yani ilk aydan tuttu. Bizde yumurtlama testi klomen letu bilmem ne şu bu hergun test yapmalar kız valla yazık bize
Millette ne şey varmis masallah
Tüüüüü bizim şeylere inanırım kuzum millet umursamaz hemen olur biz çok düşünüyoruz ya uğraştırıyor o yüzden

Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun gittin mi acileeee
miraclebeyb bebeğim sen doktorla konuştun mu ne dedi bugün benim sayfaya birşeyler oluyor mesajları bile okuyamıyorum sürekli ekran kayıyor
Gittim kuzum lupus Antikoagülan taraması positif çıktı benim pıhtılaşma sorunu sanırım pek birşey demedi doktor ramotolojiye yönlendirdi onlarda tekrar tahlil istedi on gün sonra tekrar gidecem ondan sonra napilir diye konuscaz. Bu ay tekrar gebelik oldu ve düştü diye sonuçlar farklı çıkabilirmis. Bekleyecem artik sonuçlar çıkana kadar. Umarım çözülür bu durum

Ahahahah ben unutkanımdır aşko bebeğim bana bazen hiç bildirim düşmüyor ya çoğunu görüyorum çoğunu görmüyorum bi değişik
Olur aşko beee ne olacak ben takılıyorum eğlence olsun diye havamız değişiyor birbirimize takıldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…