- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.941
Aşko bilemiyorum bebeğim ya zannetmiyorum ben geçen hafta çok yordum kendimi büyük ihtimalle ondan olduAy yok kız deli misinşeytan diyor ama ben nau nau diyorum
Çok güzel haberler alacağına inanıyorum canım kötü bişey aklına bile getirme
Deli kız ben aşılama olduğum zaman okuyordum hamile kalanlar hep aşılamadan hemen sonra beli ağrıyan hasta olanlardı. Ben maşallah ne belim ne başka yerim ağrıyordu. Hiç gebelik olmadı ama ortam ağrıyo buram acıyo diyenler hep gebe kaldılar
Ben bi tane aşı oldum balım onuda olmıycaktım aslında ama belki işe girer çalışırım diye oldum birini sen hepsini oldun muKesinlikle git canım hele bu aşıdan sonra bence pıhtılaşma tavan yaptı
Ayy onu yapıcam bi türlü aklıma gelipte yapmadım aşko iyi dedin yapayım sağol bebeğimKolajen takviyesi almalısın bence kaynat sabahtan gece yarısına kadar ilikli kemikleri paçaları
Aşkım ailede var mı lupus genetikte olabiliyormuş sanırım inşallah değildir bebeğimPıhtılaşma sorunu canım
Sağol kuzucum tekrar tahlil verdim bu benim düşük yapan illet
10 gün sonra tekrar gidicem kuzum ramotolojiye sevk etti beni onlar detaylı olarak bakacakmis
Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.
Ordan nasıl randevu alıcam bebeğim ilk kez sizden duyuyorum bu genetik bölümünüGenetik testi bakıyorlar kuzum baktır bence ben baktırdım ve sonuç ortada
İyi akşamlar tatlim nasılsin? inşaallah çok iyi haberlerlerini alırızKızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorumMucizemmm16 M Mavimiresl Lale95 R Random3
Hastayım hala
Tabikide gidemedim ayıcık beni doktora götürmüyoMucizemmm16 aşkom nasıl oldun gittin mi acileeee
miraclebeyb bebeğim sen doktorla konuştun mu ne dedi bugün benim sayfaya birşeyler oluyor mesajları bile okuyamıyorum sürekli ekran kayıyor
Kızlar bende mecbur oldum asla olmak istemedim amaBen bi tane aşı oldum balım onuda olmıycaktım aslında ama belki işe girer çalışırım diye oldum birini sen hepsini oldun mu
Amin canım amin inşallah quenzim q10 kullanıyor musun?Hadi inşallah bu günler geçer de Bebeleri bir yandan uyutmaya çalışırken ne günler yaşadık be diye yazışırız burda.
Bende doktorlara tedaviye ara vermiştim histereskopiden sonra. Bi kaç doktora gittim ara ver bi dinlen olmayacak diye bişey yok olur dediler ama temmuzdan beri öyle kendimiz denedik olmadı batta tekrar şu yumurta geliştirici ilaçlarla devam edicem bi kaç ay daha
Gel sarılalımPıhtılaşma sorunu canım
Sağol kuzucum tekrar tahlil verdim bu benim düşük yapan illet
10 gün sonra tekrar gidicem kuzum ramotolojiye sevk etti beni onlar detaylı olarak bakacakmis
Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.
Ben bi tane aşı oldum balım onuda olmıycaktım aslında ama belki işe girer çalışırım diye oldum birini sen hepsini oldun mu
Ben iki doz biontech oldum canım. İkinci dozda epey sarstı beni zatenAyy onu yapıcam bi türlü aklıma gelipte yapmadım aşko iyi dedin yapayım sağol bebeğim
Amin canım hep birlikte inşallahİyi akşamlar tatlim nasılsin? inşaallah çok iyi haberlerlerini alırızgönlünü ferah tut katiyyen korkma ,Rabbim dualarini kabul etsin tez zamanda kavuştursun bebişine
Kuzum bilmiyorum kimde vardır annem de böyle bir sorun yoktuAşkım ailede var mı lupus genetikte olabiliyormuş sanırım inşallah değildir bebeğim
Benim kadın doğum profesör kendi istedi başka yerde yapılır mı bilmemOrdan nasıl randevu alıcam bebeğim ilk kez sizden duyuyorum bu genetik bölümünü
Kızım iyi çok şükür bende napim yeni bir hastalık çıktıCanim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?
miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Veziir M Mavimiresl Ginnys R raainbow R Random3 ucge ve diğer canim kızlar
Ben evdeydim canim bugun gece kanamam cok fenaydi yarin kontrolüm var. Bakalim ne olacak hala agrim var idare ediyorum canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun ?Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?
miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Veziir M Mavimiresl Ginnys R raainbow R Random3 ucge ve diğer canim kızlar
Genetikten randevu al canım araştırma hastanelerinde oluyor 2 düşüğüm var anlat olanları alıyorlar eşinden ve senden kanKuzum bilmiyorum kimde vardır annem de böyle bir sorun yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?