Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen ne fenasın benim gibi felaket tellalı bende öyleyim ama yapma bebeğim kendimize zarar veriyoruz böyle iyi bir şey değil ben yavaş yavaş unutuyorum o huyumu sende unutmaya çalış annem olmaz böyle.verem nedir kııııaaaZ AllahAllah. Çabuk besmele Çek tükür yere kimindir bu sefer içi neler düşündüğünde karanlıkta gördün kendini sabah beri olumsuz olumsu silkelen ve kendine gel çabııııık

Dualarımız seninle kuzum endişe etme herşey yolunda ilerleyecek ona gerek kalmayacak bile ve yepyeni bir sayfa açacaksın
İnşallah kuzummm sağolun şu süreci atlatıp hemen geri dönmek istiyorum aranıza özledim valla beni güzel haberler olursa etiketleyin olurmu bu aralar tek tek okuyamıyorm

Çok saçmaymış Allah korusun ters bir durum olsa ne zaman farkedilecek o zaman
Beybi ya sen şimdi hamilesin ya sen bilirsin oyunca alttasın ağrısını senin benim batıyor resmen yattım valla rahat edemedim birde ishal oldum iki gündür gaz ishal idrara çıkardım ama bir bardak su içiyorum her 10 dk da bir 3 kere bir bardak kadar işiyorum bu ne yaaa yoruldum valla az önce bir girdim gittim oturdum kalkmadım yenisi geldi onu da yaptım susuyorum ama içene kadar WC deyim

İnşallah kuzummm sağolun şu süreci atlatıp hemen geri dönmek istiyorum aranıza özledim valla beni güzel haberler olursa etiketleyin olurmu bu aralar tek tek okuyamıyorm
Ooo haber çok _Umutlu_Pozitif_ silik çizgili foto attı akşam sabahta. Benden geldi akşam yaptım ama ışık kötüydü atmadım sabah attım geçen günde bundan daha az çıkmıştı

Kuzumm teşekkür ederim iyiki varsnz tek sevincm o zaten bir sorun olmadıgını öğrenmş olduk doktormda öyle dedi ben umudu kesmiştm çünkü hamile kalamıcagmı düşünüyordm neyseki sağlıklıymşz vardır her şerde bir hayır derler buda bunu görmemizi sağladı bugün hafif lekelenmem var inşallah atcak gibiyim kanamayla bakalmbi geçsin şu süreç çok özledim döncem aranıza pek odaklanamıyoem bu aralr beni güzel haberlere etiketleyn lütfen

Ooo haber çok _Umutlu_Pozitif_ silik çizgili foto attı akşam sabahta. Benden geldi akşam yaptım ama ışık kötüydü atmadım sabah attım geçen günde bundan daha az çıkmıştı
Ciddimisin _Umutlu_Pozitif_ hani bende görmek istiyorum bat tarihi ne zaman
Sende de mi var çift çizgi görmek istiyorm ay neler olmuş senin bat ne zaman

Aşkım randevu bulamadım acile gidicem mecburen
Ama acilde gereken tetkikleri falan yaparlar mı ki? Atıyorum röntgen falan gerekirse.. neyse tatmin olmazsan yine randevu alırsın sonrasına
Tatlım her şeyin çaresi var çok şükür, gerilme. Sen önlemini aldıktan sonra her şey daha güzel olacak

Hahaha 2şer 2şer maşallah. Bunlar ne yiyor ne içiyor yav? Bi gün böyle birini gördüğümde sormak istiyorum bence olay istememekte. İsteyince olmuyor bebeğim

Şimdiiii
bak şimdi ilk _Umutlu_Pozitif_ un pembeli olan yazmaya çalıştım üzerine anlarsın sonrakiler benim geçen gün önceki yazıyor birde dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yaptım çay çorba ne varsa içip

Eklentiler

• AA3ED257-A2E6-4717-81D1-A1603AD6DD14.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 46
  • B939FC16-B05E-4779-AB01-BA21928997E1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 3E4EFD14-C5DC-4985-8884-902D3D0D9B6B.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 98B42295-8EBC-41EE-A9D1-4DF48AB0FAF9.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 41
  • F890B1BB-BC1F-4FBE-8815-422D06B76CFE.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 7F0F38AD-7F68-4B78-B990-52D3CBDA4040.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
  • EAEA3DF1-8B95-4738-90CB-B8351526F6A8.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 37
  • B50C67AB-F8A5-431E-BAEF-D20463236DFB.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 67288803-C48B-439D-94C4-014102B9CE49.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 46
Ay silik şekilde gözüküyor ikinizde de evet bat tarihleriniz ne zaman _Umutlu_Pozitif_
İnşallah bebiştir inşallh sağlıklıdırrr

Ay silik şekilde gözüküyor ikinizde de evet bat tarihleriniz ne zaman _Umutlu_Pozitif_
İnşallah bebiştir inşallh sağlıklıdırrr
Canımmm teşekkür ederim pek giremiyorum tatildeyim inşallah vardır benim bat 27 diydi ama 30 u olmalı geç yumurtlama gördüm ikinci yumurtlamamı bu ay 2. Kez yumurtlama yaşadım

Gerçekten sistem çok kötüymüş her yerin bi kötülüğü var işte... Yine de sen iyi düşün bu bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Canımmm teşekkür ederim pek giremiyorum tatildeyim inşallah vardır benim bat 27 diydi ama 30 u olmalı geç yumurtlama gördüm ikinci yumurtlamamı bu ay 2. Kez yumurtlama yaşadım
Kız senede kac sefer tatile gidiyon sen asko bende gördüm biraz önce testini cizgini

Benimde bir düşük bi kimyasal var kuzum bende gitmek istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…