- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.881
Kız sen ne fenasın benim gibi felaket tellalı bende öyleyim ama yapma bebeğim kendimize zarar veriyoruz böyle iyi bir şey değil ben yavaş yavaş unutuyorum o huyumu sende unutmaya çalış annem olmaz böyle.verem nedir kııııaaaZ AllahAllah. Çabuk besmele Çek tükür yere kimindir bu sefer içi neler düşündüğünde karanlıkta gördün kendini sabah beri olumsuz olumsu silkelen ve kendine gel çabıııııkİnşallah dediğin gibidir kuzumbilmiyorum ki aşkın bencede çok erken yani ilk gebeliğimde de öğrenene kadar değişik değişik şeyler yaşamıştım evet hatta o zaman verem oldum sanmıştım hahahahaha ağlamıştım öksürerek tuvalete kendimi zor atıyodum kan vardı tükürünce hep o meğerse bebiştenmiş sonradan kalmamıştı bişey ama bu öyle değil gibi
İnşallah kuzummm sağolunDualarımız seninle kuzum endişe etme herşey yolunda ilerleyecek ona gerek kalmayacak bile ve yepyeni bir sayfa açacaksın
Beybi ya sen şimdi hamilesin ya sen bilirsin oyunca alttasın ağrısını senin benim batıyor resmen yattım valla rahat edemedim birde ishal oldum iki gündür gaz ishal idrara çıkardım ama bir bardak su içiyorum her 10 dk da bir 3 kere bir bardak kadar işiyorum bu ne yaaa yoruldum valla az önce bir girdim gittim oturdum kalkmadım yenisi geldi onu da yaptım susuyorum ama içene kadar WC deyimÇok saçmaymış Allah korusun ters bir durum olsa ne zaman farkedilecek o zaman
Ooo haber çokİnşallah kuzummm sağolunşu süreci atlatıp hemen geri dönmek istiyorum aranıza özledim valla beni güzel haberler olursa etiketleyin olurmu bu aralar tek tek okuyamıyorm
Kuzumm teşekkür ederim iyiki varsnzYaaa canım benim geçmiş olsun şimdi gördüm Rabbim kolaylığını versin inşallah kanamayla atarsın kuzum en azından bir sorununuz olmadığını hamile kalabildiğini öğrendin bundan sonrası daha kolay olur inşallah senin için üzme kendini önce sağlıklısıyla hayırlısıyla olsun herşey
Okumuştum nette kuzum ama söylemek istemedim ne dedi peki doktor?Kuzum yeni çıktım lupus hastalığı çıktı bende şimdi hayırlı uğurlu olsunoff bıktım yaa vallahi de billahide Tükendim
CiddimisinOoo haber çok_Umutlu_Pozitif_ silik çizgili foto attı akşam sabahta. Benden geldi akşam yaptım ama ışık kötüydü atmadım sabah attım geçen günde bundan daha az çıkmıştı
Ay neler olmuş o neymiş ne hastalıgıı oluyormuş nerden belirti verdi kuzumKuzum yeni çıktım lupus hastalığı çıktı bende şimdi hayırlı uğurlu olsunoff bıktım yaa vallahi de billahide Tükendim
Dur bekle bakayım bulurum ben o tatildeydiCiddimisin_Umutlu_Pozitif_ hani bende görmek istiyorum bat tarihi ne zaman
Sende de mi var çift çizgi görmek istiyorm ay neler olmuş senin bat ne zaman
Ama acilde gereken tetkikleri falan yaparlar mı ki? Atıyorum röntgen falan gerekirse.. neyse tatmin olmazsan yine randevu alırsın sonrasınaAşkım randevu bulamadım acile gidicem mecburen
Tatlım her şeyin çaresi var çok şükür, gerilme. Sen önlemini aldıktan sonra her şey daha güzel olacakKızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorumMucizemmm16 M Mavimiresl @Lale95 R Random3
Hahaha 2şer 2şer maşallah. Bunlar ne yiyor ne içiyor yav? Bi gün böyle birini gördüğümde sormak istiyorumSagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasindavay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim R Random3
ŞimdiiiiCiddimisin_Umutlu_Pozitif_ hani bende görmek istiyorum bat tarihi ne zaman
bak şimdi ilkCiddimisin_Umutlu_Pozitif_ hani bende görmek istiyorum bat tarihi ne zaman
Ay silik şekilde gözüküyor ikinizde de evet bat tarihleriniz ne zamanŞimdiiii
bak şimdi ilk_Umutlu_Pozitif_ un pembeli olan yazmaya çalıştım üzerine anlarsın sonrakiler benim geçen gün önceki yazıyor birde dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yaptım çay çorba ne varsa içip
Bende iki ayrı bat var şuan da 10 gün arayla iki yumurta bekliyorum ilkinin ki yaklaştı işte bugğn 12. Günü diğerinin ki 2 ekim umarım ikiside tutmuştur ama nasipte ne varsaAy silik şekilde gözüküyor ikinizde de evet bat tarihleriniz ne zaman_Umutlu_Pozitif_
İnşallah bebiştir inşallh sağlıklıdırrr
Canımmm teşekkür ederim pek giremiyorum tatildeyim inşallah vardırAy silik şekilde gözüküyor ikinizde de evet bat tarihleriniz ne zaman_Umutlu_Pozitif_
İnşallah bebiştir inşallh sağlıklıdırrr
Gerçekten sistem çok kötüymüş her yerin bi kötülüğü var işte... Yine de sen iyi düşün bu bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahAy sorma onu bende çok söyledim ilk yaşadığımda buradakinde yani bir de Türkiye’de yaşadım da..bilmiyorım ki testte çizgi gördüm gayet netti aradım haftaya gelin dediler 5 haftalık olurken yani gittim ama o arada düşüşe geçmiş beta gebe değilsiniz dediler idrar esti aldılar dedim kan akmıyormusunuz hayır 5 haftalık zaten çıkar sonrasında doktor size gün verecek geleceksiniz muayene edecek bebeğin haftasını falan söyleyecek dediler.bu da ne ki İspanya’da arkadaşım ilk gebeliğiydi düştü kızın ne test yapıldı ne muayene ettiler düşük yapıyor olduğunda hop kürtaja aldılar acaip berbat sağlık sistemi buralarda.sonra ikincide ise gebesin tamam dediler idrar testiyle sonra dediler ki 3 aylık olunca bakacağız ultrason İle kız diyor ki ama ben bilgi almak istiyorum bebeğim hakkında nedir ne değildir diye sağlıklıysa 3 aylıkken bakılır diğer durumda zaten düşük olur ani bir kanama olursa gelirsiniz müdahale ederiz dediler kaç Dr gittiyse sonunda 3 aylık oldu da görebildi.özel hastane yok buralarda aynı doktaysa özel olarak ta gidiyorsun sigortan ya özel yada devlet oluyor sigortan özelse özel bakınıyorsun paranla avantajı hızlı randevu bulunuyor parayla olunca ama doktorlar aynı doktorlar.çok çok karmaşık ve kötü
Hepsindede gördümŞimdiiii
bak şimdi ilk_Umutlu_Pozitif_ un pembeli olan yazmaya çalıştım üzerine anlarsın sonrakiler benim geçen gün önceki yazıyor birde dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yaptım çay çorba ne varsa içip
Kız senede kac sefer tatile gidiyon senCanımmm teşekkür ederim pek giremiyorum tatildeyim inşallah vardırbenim bat 27 diydi ama 30 u olmalı geç yumurtlama gördüm ikinci yumurtlamamı bu ay 2. Kez yumurtlama yaşadım
Senin çizgi çok belli canımŞimdiiii
Benimde bir düşük bi kimyasal var kuzum bende gitmek istiyorum bakalımYa ben 2. Düşükten sonra direk genetikten randevu alıp gittim hikayeyi anlattım ve kan verdik işte. Belki bir kaybım var diyince yapmayabilirler ama artık o kadar çok ki düşük normal bir durum değil bence. Sırf bunun için dürüst olmayabilir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?